Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 419
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Борко по принцип не е по яденето. На пиенето набляга той. Снощи най-после докопа оразната ми чаша от червено вино и я надигна. За мой срам, погълна две три капки и като взе да се облизва...

За ззадавянето и повръщането като сои, моите го правят, когато имат задна хрема. Заведи го да го прегледат. Това, че е умърлушен не е добър знак при моите деца, но те са бесове.

# 541
И моя Борко е голям дивак. Няма спирка. Но.... Сагата е от предната седмица. В понеделник го заведох до ЛЛ,защото кашляше ,имаше и хрема(сутринта се появи) и преди да тръгнем ми се стори топъл и беше с тем. 37.1. Нищо особено. Само с леко зачервено гърло. В четвъртък само беше останала хремата,ЛЛ смени капките и за 1 и 1/2 спряха да текат. В петък 12:40 хленчи в креватчето си. Вземам го ,а той горещ. До сега не ми се е случвало такова нещо. 38.2 градуса. Два пъти още качва тем. до 38.3 Вечерта звъня пак (така бяхме се разбрали) на ЛЛ. Каза ,че иска да го види. Беше дежурна в детското. Оказа се слабо възпаление и на 2 уши,със силно зачервено гърло. Изписа АБ,капки за уши и за нос. Същата вечер в 1:15 39.9 - откачих.Дадох пак нурофен . Сутринта не беше моя Бобчо. Един умърлушен,гушка се.Сложих капки за уши и след 30 мин.започна да се възвръща. Е, не е напълно див,както обикновено.През целия ден по 2-3 лъжички яде. За вечеря си хапна половин бурканче от пюре( купихме,че вече се чудим какво да предложим). Тази вечер отново с 39.9 градуса. ЛЛ ни изписа и течен аналгин.Та утре рано сме при ЛЛ да ни види.

# 542
  • София
Хей, момичета здравейте. Изключително ми е приятно, че съществува тази тема, честно дори се изненадах. Върнах се назад във времето като прочетох първа страничка. Кога мина това време, през трепетите, през ежедневните новини за следващито родено бебче, кога вече си имаме мини страхотни човечета.
Накратко, добре сме. Като храна белтък и прясно мляко не съм дала още. Цитрусите последно добавихме. На закуска - попара, кус-кус, някоя филийка, домашни банички или кифлички. За обядд яде или сготвено от мен, предимно супа или от кухнята. Имаше много хубав апетит, от скоро почти не ми яде, вече не знам какво да правя. Сутрин горе-долу добре и после цял ден може на хляб и бисквити да изкара. Направо не знам какво да го правя вече. Отвреме навреме вземе, че се излъже да хапне нещо по-качествено.
От 2 месеца спи само следобяд. Ако си легне към 13, може да стане и след час и половина. Как издържа до вечерта, направо му се чудя... Оправяме се да лягаме към 21:30, 22:00. Последното ядене е с млякото. Обикновено заспива веднага след него. Ако не успее, се виждам в чудо. Въпреки, че напоследък става по-лесно приспиването, започва да се гушка. При вас как се случват нещата вечер?
Зъби имаме 12, белнали са се още 2-3. В началото имахме най-големи приблеми с избиването им. Темп., сополи, рев през ноща. Сега ми се случва да се събуди през ноща, но да не плаче. Лежи с отворени очички, но не може да заспи. Иска обаче да е при нас, и така въртене и бутане около 2 часа. Предполагам е свързано със зъбче ....
Да не прекалявам повече, че стана много дълго. И да се похваля, ние чакаме още едно бебенце. Така ни се случи, без да е планирано. Всеки момент ще имаме едно розово попълнение. Стискайте палци.
Радвам се, че ви "видях" и весели празници момичета, на вас и семействата ви!
 bouquet

# 543
  • Пловдив
ЗА ДЕТСКИТЕ
Всички подали документи преди 28.07.15 ще трябва да подават документи по график.
"Графикът, в който ще трябва да се подават новите декларации е следният:
До края на януари 2016 г. подават семействата, на които са отпуснати помощи от март тази година. До края на февруари 2016 г., ще се приемат декларациите на тези, на които са отпуснати помощи от 1 април и от 1 май през тази година. И до края на март догодина документи трябва да подадат тези, които са с отпусната помощ от 1 юни 2015 г. до влизането на новия закон"

Ние сме добре.Радваме се на пролетния декември,на предстоящите почивниokr,гоститата и много ядене  Mr. Green

Последна редакция: ср, 23 дек 2015, 22:31 от ♥Elfita♥

# 544
Честито Коледа и Весело посрещане  на Новата Година

А сега по въпроса-ние трябва ли да подаваме  нови документи за детски?

# 545
Честита Коледа. На мен ми казаха да подавам. На някой места чета,че подалите документи след юли не трябва пак да подават. Нз. Ние пак ще си подадем.

# 546
  • Пловдив
А сега по въпроса-ние трябва ли да подаваме  нови документи за детски?

Зависи кога си подала

На някой места чета,че подалите документи след юли не трябва пак да подават. Нз. Ние пак ще си подадем.

Да,зависи кой кога е подал.Ти кога?

# 547
Началото на август сме подавали документи

Весо посрещане на новата година

# 548
  • Пловдив

Не трябва да подаваш на наново

Весело посрещане на новата година .Много здраве и късмет да ни споходи през 2016

# 549

Не трябва да подаваш на наново

Весело посрещане на новата година .Много здраве и късмет да ни споходи през 2016

Благодаря, пожелавам  на всички една здрава и спокойна година

# 550
  • Телиш/Плевен
Весело посрещане, момичета! Hug

# 551
Нека новата година бъде изпълнена със здрави дечица и весели емоции. Около 20 октомври подадохме за детски. Служителят,който прие док. каза януари пак да подадем. Ще пратя ММ да пита пак.  Лека.

# 552
  • Телиш/Плевен
За много години, юлки и юлчета! cheers
Нека новата година ви донесе много щастие, здраве и късмет!
Hug

# 553
Честита Нова Година, нека бъде здрава и благодатна  Simple Smile

# 554
  • Burgas
ЗА МНОГО ГОДИНИ МОМИЧЕТА!

С групата във фейсбук съвсем бях забравила да влизам и тук. Радвам се, че ви намирам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт