Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 793
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Мен за подуване на гърдичките ме предупреди педито още на първия преглед.Слагаше се компрес ,ама с риванол ли беше  newsm78 виж из нета,пък,ако можеш най-добре я заведи на лекар.Тук е също 186 градуса,та в панелките едва се оцелява,сега отворихме големия прозорец на стаята,май ще живеем.

# 121
Здравейте мамита не ми остава вече много време за писане!РД мина страхотно всичко сама си направих!Каката вече не мога да я хвана тичам с количката като луда!Бяхме на море само с нея др мес ще ходим на Сандански всички!Малкия вече е на 2 мес много е кротък,нощем си спи без проблем от 21:30-6:30.

# 122
  • Варна
Леле, Габс. Възхищавам ти се! Браво за малкия. Важно е да се наспивате.
Ние сме с обрив. Мислех, че е Варицела, защото пъпките са хмного сходни, но се оказа алергия. Идея нямам от какво ще е тази алергия. Нищо ново не съм давала тези дни. Ади си яде храната от кухнята, за закуска и правя три неща, които си яде. Понякога пробва от нашата храна, но не яде много (хич не иска да дъвче) , пък и там няма някакви кой знае какви алергени. Сега диета и Фенистил, както и ограничаване на къпането, а в тези жеги това е ужасно. Идея нямам от какво ще да е тази алергия. Определено предпочитам шарката.

# 123
Марбела, и ние бяхме с подобен обрив, фенистил капки давах обаче. Според педи може да е и от мърсотията навън при лазене. При нея тръгна от краката и си помислих също за шарка. Мина на трития ден.  
Габс, дамо чета за такива кротки деца, ставам поне два пъти нощем.

# 124
Привет. Минавам набързо,че ми е трудно от телефона. На морето е страхотно. Виктор е щастлив. Спи много, играе много, хапва си. Ние също се забавлявам. Да живее майка ми, която го гледа като ни няма Laughing имаме 2 нови зъба. Ходи все по-стабилно и прави много нови неща. Казва числата до 3 , имитира животни, казва "няма" с жестове, побутва ни с ММ да се гушкаме тримата. Абе скица голяма. Вече успехи и с гърнето имаме. Ура! Вие как я карате? Гушш

# 125
И ние да се запишем в тая жега  Simple Smile Владислав още не съм го слагала на гърне, мисля да е на есен. С ходенето сме фурии и в неделя мисля да права прощапулник, ама да видим. Тръгнали са и зъби нови, разбира всичко, опитва да си съблича дрехите, давам му по малко да се храни сам, вика дай и ела ела, частите от тялото почти ги разпознава. Абе растът си ни децата.На есен ще трябва и да отбивам ама да видим как ще стане, той е като риявица залепен за мен. Нашето море ще е септември както се очертава, ама и пусти разходи много .Хайде усмихнат ден и много слънчево настроение.

# 126
  • Варна
Боже, като ви чета имам чувството, че децата ни не са през няколко дена раждани. Моята от пет месеца няма ни една нова дума в репертоара си. Само амам, мама, дай, айде, да, не и бау-бау. Прави си каквото си реши и изобщо не знам дали ме разбира като й говоря. Още си играем на бебешка криеница и боц. Напредък има сацо в двигателно отношение. Учи се да ходи и прави по няколко крачки сама. Катери се навсякъде, направо ми се изправя косата. Днес се покекнала права на въртящия се стол и ми маха и се радва горе, аз изтръпнах. Започна да се люлее сама на люлеещото се конче, включително права, на един крак, обратно седнала и седнала на опашката, при това с бясна скорост. Каскадьорка ще я правим. Обича а се качва по стърлби като я държиш за ръка.
Обаче на нищо не мога да я науча. Не знам от инат ли го прави или не възприема. Още не иска да пмаха за чао. За здрасти е махала 2 пъти и то, защото беше много развълнувана. Не ще да пляска с ръце все така. От гърнето реве. Сега се мъча да я науча да показва, че е на една годинка с пръстче и днес ми го размахваше пред носа, ама не знам дали схвана или беше случайно. Книжки не дава да й чета, веднага ми ги дърпа от ръцете.

# 127
  • Телиш/Плевен
Марбелла, спокойно, и Елица е така. Hug Някои неща ги прави, когато е в настроение (да помаха за чао например), но през другото време сме на "боц" и другите бебешки лиготии. Ще се научат децата, няма страшно. Напредва иначе с ходенето, но още не е проходила. Страх я е да се пусне. Все още е само с два зъба, няма изгледи за други. От месец някъде не пасирам храната и се справя успешно самичка, което е голям напредък за мен. Пляска с ръчички, но наскоро го усвои това. Речникът й е съвсем беден, но се случва да повтори някоя нова дума, макар и инцидентно. Важното е, че е здрава. Другите неща наистина нямат значение за мен. Нито ще я сравнявам с някого, нито нищо. Ще се научи и да говори, и да ходи, и всичко. Само да е здрава! Praynig Аз затова и поограничих писането тук, но всички вече са много напред с материала и аз само да се отчитам, че тя не може това или онова - няма смисъл. Peace Иначе много се радвам за всички дечица, нека все така бързо усвояват всичко в живота! Hug

# 128
Разбира се че най - важното е децата да са ни здрави и Богородица да ги закриля, че ние няма как да ги опазим.Влади също никога не е пляскал, чао ако иска казва мнооого рядко, по едно време раздаваше целувки, ама рачешкия инат е голяма работа. Всичко си идва с времето и поне според мен ако се водим по децата си е най - добре Laughing

# 129
Точно щях да подбутвам,ама сте се пиявили.
И ние бяхме на финистил,ситни пъпчици по ръчичките,съмнявсм се от домата,който изяде в повече.Гледам поминаха,а и не давам капките.Зъби май го мъчат,още смв с 2 долни.За капак урочасан пак,че му баеха.Лудница страшна.От утре баба ще е кухнята,в отпуск излизат.Нз кво да прсвя с месото,от къде...мисля да купувам от месните на хип и да добавям в домашното готвено.Вие как процедирате.Пием 3- ка АМ,закачам каишките и с др ръка за ръчичка,ми с мойта дископатия ми е ад.И спря да казва доста думи,вика ми чат пат МА  Laughing повтаря думи след нас,които ние говорим.Сяда сам,пълзи на зад,не се изправя.И тъй ,на зад сме,но такова е.
Габс,къде в Сандански ще сте?

# 130
Хайде и аз да побутна темата в това дъждовно за Софията време. Наистина, дечицата ни са толкова различни, колкото и ние сме. Първо ги учим да говорят, а после да мълчат. Да ходят, а после да седят мирно  Mr. Green, разбират, но им е трудно още да реагират на всичко. Здрави да са.
А относно неписането, Лаленце, аз се радвам дори на едното "Здравейте", няма голямо разнообразие в дневието ни, просто е запълнено със сладките изморителни грижи  Hug

# 131
  • Варна
Да, много е гадно, че останахме една шепа хора, а и ние самите рядко пишем. На мен много ми липсват социалните контакти и много се радвам на всеки ред, прочетен тук.

Наистина е най-важно дечицата ни да са здрави. Ще проговорят, ще проходят, ще наечат много нови неща. Всяко си се развива със своя си темп. Аз съм си виновна, че се взирам във всяко нещо, но такава съм си по принцип.
А рачешкия инат при нас е в огромна доза.

# 132
  • Телиш/Плевен
Първо ги учим да говорят, а после да мълчат. Да ходят, а после да седят мирно  Mr. Green
Много е вярно това. Laughing

Марбелла, аз съм забелязала твоите притеснения и затова реших да пиша в отговор на твоя пост, за да си спокойна, че детето ти си е съвсем наред и не изостава с нищо. Hug

И понеже изтипосах Елица в една друга тема, да ви я покажа и на вас:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 12:09 от Лале в дъжда

# 133
Точно щях да подбутвам,ама сте се пиявили.
И ние бяхме на финистил,ситни пъпчици по ръчичките,съмнявсм се от домата,който изяде в повече.Гледам поминаха,а и не давам капките.Зъби май го мъчат,още смв с 2 долни.За капак урочасан пак,че му баеха.Лудница страшна.От утре баба ще е кухнята,в отпуск излизат.Нз кво да прсвя с месото,от къде...мисля да купувам от месните на хип и да добавям в домашното готвено.Вие как процедирате.Пием 3- ка АМ,закачам каишките и с др ръка за ръчичка,ми с мойта дископатия ми е ад.И спря да казва доста думи,вика ми чат пат МА  Laughing повтаря думи след нас,които ние говорим.Сяда сам,пълзи на зад,не се изправя.И тъй ,на зад сме,но такова е.
Габс,къде в Сандански ще сте?
Хотел Медите!

# 134
Габс,много добре,и плажче ще направите.Има и детски басейн.Приятно ви.
Днес взех Хамомила,да видим тия зъбари ще го успокоят ли  Sad

Общи условия

Активация на акаунт