Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 790
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Габс,много добре,и плажче ще направите.Има и детски басейн.Приятно ви.
Днес взех Хамомила,да видим тия зъбари ще го успокоят ли  Sad
Ние бяхме там и миналата година уникално!

# 136
Лаленце, Елица много е пораснала! Hug Онзи ден една приятелка ме срещна, не се бяхме виждали 3 месеца, че беше в чужбина и точно така реагира, когато видя моята госпожица. Аз си казах - пораснала, пораснала, колко да е пораснала, на мен ми изглежда както преди, но сега, когато виждам Елица, разликата е голяма от предната снимка Naughty Как успяваш да я придумаш за чокитата? Какво ли не пробвах - ластик, фиба, цветен ластик, диадема - нищо не дава да и доближа до косата, а бретона все и е в очите. Иска ми се да и слагам нещо, за да не я подстригвам до кръщенето, но май няма да изтърпим до тогава. Това във връзка с рачешкия инат Laughing
Габс - приятно прекарване.
Марбела - гледай по-отгоре на нещата и всичко ще е ок.
За правенето на разни неща - според мен сами си правят децата. Дали ще е един или два месеца по-късно - голяма работа. Целият живот е пред тях. Моята госпожица не ходи и незнайно защо всеки път когато ме питат ходи ли и аз кажа не, все ми казват - не се притеснявай LaughingАз пък като съм се притеснила Laughing
Лека вечер на всички. За мен също е много приятно вечер да хвърля едно око тук и да видя, че сте писали. Hug

# 137
  • Телиш/Плевен
Лаленце, Елица много е пораснала! Hug Онзи ден една приятелка ме срещна, не се бяхме виждали 3 месеца, че беше в чужбина и точно така реагира, когато видя моята госпожица. Аз си казах - пораснала, пораснала, колко да е пораснала, на мен ми изглежда както преди, но сега, когато виждам Елица, разликата е голяма от предната снимка Naughty Как успяваш да я придумаш за чокитата? Какво ли не пробвах - ластик, фиба, цветен ластик, диадема - нищо не дава да и доближа до косата, а бретона все и е в очите. Иска ми се да и слагам нещо, за да не я подстригвам до кръщенето, но май няма да изтърпим до тогава. Това във връзка с рачешкия инат Laughing
Hug
Като са ни пред очите постоянно, как да видим, че се променят? Flutter ММ този месец почти целия беше в командировка, прибираше се за по ден-два и всеки път отбелязваше колко е променена. За мен си е все същата. Laughing За опашките - те са само за снимката, иначе абсурд да се задържат повече от 3 минути на главата й. Дава ми да й ги връзвам без проблем, но като приключа с процедурата, веднага посяга да ги маха. Отвличам й вниманието с нещо - играчка, телефона ми, клипче на лаптопа или каквото и да е друго, правя 2-3 снимки (да видят хората, че и аз имам дъщеря Mr. Green) и после я оставям да си се скубе на воля. Grinning

# 138
  • Варна
Хи-хи, голяяма сладурана Еличка. Моето диване не дава изобщо да й правя каквото й да е по косата. Опитах, ама не става. Накрая се примирих и подстригахме бритона, че й влизаше все в очите. Обаче все е рошава.

Така, мога да кажа вече, че проходихме. Досега правеше по една-две крачки, но от вчера увеличи разстоянието, а днес прекоси цялата стая без да се държи. Ще изчакам да стане малко по-стабилна и ще правя прощъпулник. Задължително ли е да е сладка питката и какво беше онова с фазите на луната?

# 139
Здравейте мамчета отдавна не съм се включвала. Рд на Деа мина чудесно, без нерви, с настроение! Доволна съм от ресторанта и от храната, малката беше много спокойна, макар, че почти всички гости се изредиха да я носят, закачат и т.н.
Бях миналата събота на моминско парти на морето, вярвайте ми с години не съм се забавлявала така, цяла нощ танци, шотове и много смях. Някак си направо ми се върна живеца. Тогава и за първи път оставих Деа на нашите, всичко е минало по мед и масло.
Лаленце Еличка е голям бонбон!
Ние нито имаме коса за кукуриго, а какво остава за подстригване ха ха. Нямаме все още нито един зъб, ходим за една ръчичка, бръщолеви си от време на време, че и песнички понякога докарва, имитира две три животни, дава чао, здравей, пет, боц, показва на колко годинки е,къде й е коремчето, краката,ръцете, намига, прави муси муси, много обича да танцува, само като чуе музика и почва хах много ми е миличка.Научихме я с ММ да ни гали и целува...няма такова чувство.Вчера лежим двете на спалнята и тя както си играеше дойде до главата ми и взе да ме милва и се навежда да ме целува по челото, направо настръхнах. Моята майка пък я научила да приспива една кукла на ръце, толкова е сладка. Това са общо взето нещата,които прави, долу горе по средата се движим като развитие. Както казвате да са ни живи и здрави, пък другото бял кахър.

# 140
  • Русе
Днес беше много изморителен ден. Мина кръщенето. Гери се държа много добре. В църквата се скъса да реве, но в заведението поспа, хапна 2 пъти и беше на кеф. После направихме и разходка с баща ми и сестра ми ( те живеят в Пловдив и дойдоха за повода) и сега съм гроги, но тя още не спи и си стоим двете в хола. Утре евентуално ще качвам снимки във фейса.
bee_di , адмирации за украсата! Много красиво беше всичко при вас, включително и вие.
А Еличка е станала бонбон и половина!  Hug
Честито прохождане на Ади!
Габс, на вас весело изкарване!

# 141
Благодаря мамчета!

# 142
Ехаааа,тази Еличка голяма красавица. Heart Eyes При нас няма нищо ново, освен че почна да ми става сутрин в 7.30ч. Едвам изкарва до обяд. Браво на проходилите и вече пораснали дечица..

# 143
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви за милите думи! Hug
На мама съкровището е тя!!! Heart Eyes

# 144
  • Русе
И моето малко августовско юлче навърши годинка. Исках да споделя и във Фейсбук групата, но не я виждам. Може би някой ме е изтрил от там. Здраве да е.
Понеже при нас кръщенето беше големия празник, вчера отбелязахме само с торта РД. Направихме си и семейна фотосесия само четиримата.
Днес ходихме на изследвания, всичко е в норма.  Peace

# 145
  • Пловдив
Здравейте и от мен :*
Само минавам да кажа здрасти.Чета ви редовно няма с какво да се похваля.Ние сме си в планината на хладно ходим по басейни и у нас на двора сложихме басейн и така.Малкия е щастлив тези дни се буди рано в 5 сутринта (може да са зъби,не знам) след това заспива до 8:30ч.Оооо забравих днес докъто го качвах в колата на неговото столче го изгорих с коланите на крачето.Бяха се нагряли от слънцето Sad Има малко мехурче напръсках с Пантенол,не го боли плака малко.Стана ми гадно,но какво да се прави,по някога не внимавам.
Ами това е от нас :*

# 146
Привет.Бихте ли вече ваксината и как се приема от дечицата?ние ще се приберем след месец и тогава.Промени в развитието нямаме,още се клатушка.А вчера се видяхме с малката наборка,разликата им е един час,как си шетка на ръчичка.А и по пейките се подпира и не се спря.Та тъй.Спи само по памп и е гьол чаршафа и матрака.Още малко,не остана,та и за море се стягаме.

# 147
Здравейте мамета.

Ние сме в предморска треска Wink остават два дни в петък срещу събота тръгвам Wink та в този ред Вчера ММ ми обясни че съм куко та реших да се допитам до вас. След два дни аз и двете деца заминаваме на море. Та прибирам аз пояса на малката( които купих)  и ММ ми казва ама ти мислиш да я водиш в морето ли ,ми ти ще я простодиш. Е кажете ми моля като съм сама с двете деца как голямия на 4.5 години да влезе в морето ако аз и малката не влезем с него. Какво да седи и да гледа морето без да влиза ли - попитах и ММ и той се обърна и ми каза незнам ти си знаеш което супер много ме нервира. На + че малкия на 1.5 години си влизаше в морето,а малката на година и два месеца не можело. Ем не ти дава решение ем ти обяснява че си луда. Вие какво мислите.

Лаленце чудна е малката принцеса Wink

Иначе и моята лудетина порасна.Ходи като фурия.Колкото до научаването на разни неща.Като брат си е инат, може го но не иска ли няма да го направи. Аз като ме питаха с малкия защо не правел боц и т.н. отговарях кратко той не е цирково маймунче - прави нещата когато реши. Няма ненаучени деца радвайте им се и не ги мислете.
Ьа гърне ходи си,но пампетс нвма да махам - на две  като на голямия.
Лубето имаше чистка и мизерии пак в групата зареди необосновани параноии и покрай всичко изтриха и хора дето не трябва и сега искат да ги върнат ама не могат защото незнаят кои са.Ако искаш ми пиши на лични и ще те върна.
Хубав ден мамета

Последна редакция: ср, 05 авг 2015, 09:03 от MAMA_SANCHO

# 148
Привет, привет.
Честит рожден ден на рожденковците като на Любито nbirthday.
Звезда, предстои ни ваксина на 12-ти.
Мама Сънчо, разбира се, че ще се цопнете всички. Малкото с мяра, то навсякъде може да настине. Аз ще купувам памперси за плуване.
И при нас нищо ново, освен че ходим вече.
Приятни слънчеви дни  Hug

# 149
Привет, привет! Включвам се, за да се оплача от Facebook-групата. Преди 2-3 дни явно бях блокирана или незнам какво, но видях, че не фигурира вече, като група, в която участвам .. тааа .. да ви кажа, че ХУХАВЕЛИ има навсякъде .. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт