Празникът мина и замина, ЮЛЧЕТАТА навършиха една година! :)

• 76 457
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Само поправка, магазинът е Карфур, а не Пикадили (все ги бъркам тези молски супери).
При нас НЕкърменето не стана от самосебе си, помогна таткото, той я приспиваше вечер и той ставаше нощем вместо мен. И не мина без рев, точно една нощ. И после малко. Тази нощ също плака, но набързо я приспах в леглото. Иначе, кой знае кога щеше да пожелае тя  Thinking.

# 511
  • Пловдив
 Hug
Здравейте Simple Smile Аз давам домашни сладкиши на МС за след обедна закуска с кисело мляко.
Днес съм направила кекс с парченца банан и ябълка и малко го оцветих с какао.Хапва си и много му харесва.Само гледам да не прекалявам със захарта и да няма много вредни съставки.Моя кекс е съвсем прост,но пък става хубав.
При нас е все същото излизаме всеки ден,няма значение колко е студено,само Т да не е под нулата.Ако духа,дъждобрана и излизаме. Laughing
П.С.Ако някоя мама иска рецептата за кекса да казва  Hug

# 512
Здравейте! Отдавна не съм писала,но болници ,разправии... Вече съм на коледна тема,та какви подаръци ще вземете за малчуганите? На Бобо много му харесват животните и всякакви превозни средства. Та ще вземем един голям трактор с ремарке( видях го в едно момче на площадката) и животинки.

# 513
Урана,и аз като децата се радвам на празниците,още повече че през декември  са и рождените не дни с ММ,но 5.12. Малкия има имен ден за тогава съм му приготвила една голяма полицейска  кола и конструктур. За Коледа мисля люлеещо се плюшено конче много им се радва,иска ми се и влакче.Той си пада много по винтовер и подобни,имаме резачка която от 3 месеца не му е омръзнала.Днес поне времето вече се пооправи и сме навън урааааа

# 514
Днес съм решила да украсяваме елхата и къщата.Сега съм изкарала украсата и елхата и съм ги оставила на Борис да ги разгледа и опита Laughing,че после да няма претенции. Вие как процедирате с украсата?

# 515
Ние от 2 дни аме готови,голям мерак имахме с баща му  Crazy голяма елха,нови играчки,лампички.Беше тръгнал да й се катери,ама премина желанието.Чакам едни протектори за ъгли,че ме е страх...вие обезопасихте ли вкъщи?Какви подаръци ще купувате?

# 516
  • Телиш/Плевен
Сложиха днес последната ваксина на Еличка и сега ще си почива чааак докато стане на 6 години. Sunglasses

За подаръци нямам идея още, умувам по въпроса. newsm78

Украсата ще е най-рано на 23-ти декември. Mr. Green С ходещо дете и два броя котки, едната от които на едва 5 месеца, просто няма друг начин. Laughing

И да ви се похваля - ще ставам леля. Heart Eyes Сестра ми е бременна и също ще си има юлско бебе, живот и здраве. Heart Eyes

# 517
  • Русе
Привет и от мен!
Лале, честито на сестра ти! Лека и безпроблемна бременност! На 01.12 съобщих на колегите, че очаквам бебе ( Гери).
Ние до сега украсявахме на Никулден, но сигурно ще отложим поне със седмица, че не ми се пази и елха. Подаръците ги купихме от лудия петък на Хипото. За Гери взехме кракомобил Мини Купър.
Тя е много кисела напоследък, почти не спи, не знам зъби ли са, що ли..Откарва до 2-3 през нощта. Тази сутрин стана в 10:30 и още не е заспивала. Този месец трябва да има ваксина, но трябва да се обадя да ни запишат. Много е щура - катери се по мебелите, а аз вече изнемогвам физически да се оправям и с нея, и с първокласничката. Занемарила съм повечето домакински задължения- гледам да има за ядене и да са изпрани. Това е общо взето.

# 518
  • Пловдив
 Hug
Лале честито и от мен. bouquet
МС най-накрая оправи режима и спи веднъж на ден.Два часа спи от 12ч до 14ч. и си ляга в 21ч веднага след банята.Малко се уморява към 19ч,но се надявам следобедния сън да стане повече време.Вечер спи спокойно вече не се мята и аз се наспивам. Simple Smile
Излизаме всеки ден по 2 пъти.Сутрин в 10ч за 1 час и след обяд след като стане от сън до към 17ч. става студено след това.
Вече е здрав и тези дни ще звъня на педи да бием последната ваксина и да се свършва и при нас.

# 519
  • Пловдив
Лале,честито на сестра ти!Какво съвпадение,че и тя ще има юлче

И ние излизаме.Студено,духа,но трябва и въздух да се диша.Пък и слънцето се показва та гледаме да се понапечем.Програмата е много натоварена.Каката я водим на плуване,аз на танци.Та в общи линии само петък и уикенда си взимаме въздух.През останалото време е тичане и прехвърляне на децата от мен на баща им.С обяснения кой кога е ял,пикал,кой какво ще яде и т.н.Пък като почне и малката да иска да ходи тук и там,не ми се мисли  Crazy

Занемарила съм повечето домакински задължения- гледам да има за ядене и да са изпрани.

Точно така.Трябва да се щадиш.Гледай да релаксираш,пък другото няма да избяга

Здравейте! Отдавна не съм писала,но болници ,разправии...

Болнички ли сте били?

Подарък ще има само на голямата за градината.Ние не им подаряваме подаръци.Бабите ще ги заринат.Няма нужда и ние.
Мисля скоро да украся и вкъщи.Слагам стикери по прозорците и рисувам със спрей.Обаче елхата май няма да я вадим тази година.Няма да оцелее от дребната и постоянно ще е едно вардене.Защо да си причинявам този зор
Ей така ако можеще да я сложим щеше да е супер

Лек ден и послушни дечица на всички

# 520
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви за честитките! Hug

Лале,честито на сестра ти!Какво съвпадение,че и тя ще има юлче
Да. Mr. Green Тя е по-малка от мен и когато аз забременях (при мен беше непланирано), тя каза, че съм й развалила "плана". А "планът" беше да сме бременни едновременно. Joy Сега аз й казах, че почти й се е сбъднало желанието, понеже ще извърви моя път. Laughing Интересното е и друго - моят термин беше за 3-ти юли, а нейният е за 23-ти. Аз родих на 4-ти, а ако тя роди на 24-ти, ще се получи много хубаво съвпадение, понеже е родена на 24-ти август, а зет ми - на 24-ти декември. Така и тримата ще са на 24-ти. Но нека се роди живо и здраво, пък когато си реши. Praynig

# 521
Здравейте и от мен. Все още не съм сложила коледната украса. Мисля да го направя скоро, но да се огранича до елхата с малко играчки и няколко гирлянда, лампички на високо и коледни фигури, дори ще подбера нещо плюшено. Върти ми се из главата, че имаше едни такива снежковци. Вярно, пазене ще е, но ако видя зор, ще махам Simple Smile
Лаленце, честито!
Подаръци не съм купила още на никой. Много изоставам с тази дейност. Харесала съм няколко неща - магаре за скачане, къщичка с тунел, колело без педали, от тези за равновесие. Баща и е харесал пиано и някаква интерактивна играчка. Мисля да се спра на няколко неща и да направя списък, за да може всеки, който желае да и купи подарък да се придържа към одобрените от мен Mr. Green
Календари поръчах, пристигнаха и свършиха, сега поръчах още няколко. От коледна фотосесия се отказах. От миналата година се каня, но то голям наплив, голямо нещо. Ще и направя пролетна, когато има по-малко желаещи.
Дайте идеи за мъжете какво ще купите. Моя милият все без подарък остава за поводи, покрай грижите за детето, от известно време. Сега твърдо съм решила, че ще му купя нещо специално, но...нещо нямам вдъхновение от към идеи, че доста време сме заедно и вариантите са се поизчерпали.

# 522
  • София
Ще дебна идеите за подарък на мъжовете. И моят, горкият, все без подарък си ходи. Не че аз полуавам, де.

# 523

[/quote]
Болнички ли сте били?

На мен ми отстраниха бенки. Все отлагах и най-накрая добих смелост.За пръв път влизам през компютър Grinning
"доста време сме заедно и вариантите са се поизчерпали."
  И ние сме заедно от 13 години и ми е изключително трудно да му избера подарък. Тази година съм му взела нещо практично - елек за вкъщи. Ще заложа на изненадата. Т.к. има имен ден на 27.12 може и да му взема още нещо - ръкавици.

Мисля да се спра на няколко неща и да направя списък, за да може всеки, който желае да и купи подарък да се придържа към одобрените от мен
 Много добра идея,че все ме тормозят сестра ми и баща ми какво да купят. Имам само едно изискване - подаръка да е опакован в хартия, защото торбичките убиват изненадата Crazy

# 524
Аз на ММ реших зимни боти и исторически   станаха.Първо от нета са,номер нямаше,та от няколко сайта,и идват 2 поръчки  ooooh! нито ми потвърдиха едните.Та избирах и плащах за куриери,бе лудница.Сега пък избраните са малки,а човека не си вдига тела за да ги сменим.Бе пишмян станах  Sick За малкия нещо около книжка със звуци мисля,както и някаква кола с батерии,ми друго не виждам за момента,има си всичко.

Общи условия

Активация на акаунт