Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 63 169
  • 730
  •   1
Отговори
# 60
  • Вестерос
И на мен двата ми харесват Simple Smile Killjoys също не е лош, за сега.

# 61
Ей сега ще го пробвам, мерси Simple Smile!

# 62
  • Вестерос
 Laughingмоля, тегля го от кикаса, че в нашите не можах да го намеря.

# 63
  • Вестерос
Разтроена съм. Изгледах всичко запланувано. Седмичните летни си вървят, но сега идва момента за други планувани с по няколко сезона, та кое препоръчвате първо да гледам : Suits, Mad Men, Falling Skies  newsm78

# 64
  • Ямбол
Breaking Bad  Sunglasses

# 65
  • Вестерос
Хах Дими и на него ще му дойде реда, но сякаш искам нещо с по-малко епизоди на сезон, за момента.  Laughing

Поправка, той бил с по малко, мислех, че е с 22  Joy

# 66
  • Ямбол
Малко са, да. Не се офлянквай, ами го почвай! Чуден е, като изключим първи сезон, който гледах на два-три пъти, в период от 1-2г. А е само седем епизода. hahaha

# 67
  • Вестерос
 Joy добре, ще кажа после. А за горните 3?

# 68
  • Ямбол
Joy добре, ще кажа после. А за горните 3?

Не съм ги гледала, но Mad Men ми е в списъкът "задълже". Чакам да ми дойде музата.

# 69
  • КиТ
Аз Suits следя и е добро сериалче,адвокатски с два бонбона вътре  Heart Eyes
Има интрига и е завързан  Peace

Breaking Bad на мен не ми понесе на 1 сезон,но го пробвай  Wink

# 70
  • Вестерос
Почнах Suits. За сега съм очарована  Heart Eyes После мятам Breaking Bad

# 71
  • КиТ
Той таман по твоята област  Wink

# 72
  • срещу двата комина :)))
изгледах един епизод на Синовете на анархията, ноя вно ще ми трябва друго време да се разберем, направо шях да заспя  ooooh!

сега си свалих Friday Night Lights и ще си изгледам последния сезон на Orange is the new black, че го бях забравила  Laughing

# 73
  • Пловдив
изгледах един епизод на Синовете на анархията, ноя вно ще ми трябва друго време да се разберем, направо шях да заспя  ooooh!

сега си свалих Friday Night Lights и ще си изгледам последния сезон на Orange is the new black, че го бях забравила  Laughing

За Синовете ти трябват още 1-2 серии поне - първата и на мен ми беше още скучна, но после....  Laughing Даже в началото се чудех какво толкова го хвалят, но съм се убедила, че похваленото тук /особено от някои потребители  Heart Eyes/  в крайна сметка харесва и на мен.

За Брейкинг бад важи същото - не се отказвайте от изгледани само 1-2 серии - пропускате много  Party

# 74
  • Пловдив
Искам да гледам "The Night Shift" и не мога да си намеря субтитри с добър тайминг за пилотката. На бг или на англ. За другите серии не знам как е, имам проблем още с първия. Някакви идеи?

Общи условия

Активация на акаунт