Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 215
  • 730
  •   1
Отговори
# 45
  • Вестерос
На прима виста -  Devious Maids

# 46
  • София
One Tree Hill с добавката, че е приключил и това го издърпва нагоре в класацията.

# 47
  • София
На прима виста -  Devious Maids

Изгледах първите 5-6 серии и не ми хареса изобщо..  Confused

# 48
  • София
One Tree Hill с добавката, че е приключил и това го издърпва нагоре в класацията.

Оо гледах го, много ми е любим.. ама го прекъснах по някое време и не помня докъде съм стигнала..
Преди няколко месеца го почнах отначало, обаче всичко ми беше познато и не можах да се сетя до къде го помня, за да продължа от там.  ooooh!

# 49
  • КиТ
Switched at Birth и на мен ми харесва, разтоварващ ми е, въпреки на моменти повече тийн драми, но самата атмосфера ми е приятна и ми харесва частта относно глухотата

И на мен това ми харесва в него,последния сезон,много драми верно,около Дафни-то,ама не може всичко да е ок  Joy

# 50
  • Вестерос
Голям лигла го раздава да Simple Smile)

Иначе krisi -Switched at birth, Jane the virgin ( латино сапунка на моменти), Nashville, Downton Abbey. От приключилите- Gilmore Girls, Greek, The Tudors, Gosspi Girl, 90210, Hart of Dixie, Ugly Betty, Drop Dead Dive Simple Smile

# 51
  • София
Голям лигла го раздава да Simple Smile)

Иначе krisi -Switched at birth, Jane the virgin ( латино сапунка на моменти), Nashville, Downton Abbey. От приключилите- Gilmore Girls, Greek, The Tudors, Gosspi Girl, 90210, Hart of Dixie, Ugly Betty, Drop Dead Dive Simple Smile

Благодаря, благодаря! Някои съм ги гледала, другите ще ги проверя.   bouquet

# 52
Много сериали ми се събраха, главно фантастика  Laughing Laughing Гледам "Дневниците на вампира", "Древните", "Teen wolf", "Отмъщението", "Сладки малки лъжкини", "Downton Abbey", и други има. Чудя се как не ги изпозабравих всичките вече  hahaha hahaha

# 53
  • Вестерос
"Колкото повече- толкова повече" .. се помнят  Wink

# 54
  • Бургас
Аз изгледах на един дъх "Breaking Bad" - хареса ми.

http://www.imdb.com/title/tt0903747/

а преди това

helix
 extant
 tyrant
 homeland
 falling skies
 continuum

и още доста

# 55
  • КиТ
"Колкото повече- толкова повече" .. се помнят  Wink

Аз за това ползвам календар,че става страшно  Crazy

# 56
  • Вестерос
 Joy Joy кофтито е, че все си казваш ох хайде още един да погледна и накрая са н -бройка

# 57
  • КиТ
Да бе голяма краста  Twisted Evil

# 58
Благодаря за темата.   bouquet
И при мен е така, ако не ползвам календар, половината ги забравям.  ooooh!

# 59
Момичета, Dark Matter кърти миФки на първо четене (първа серия). Мистерия, фантастика, такивИ работи...
И продължавам с "Бейтс Мотел", атмосферата и актрисата просто ме омагьосват. На кой му пука за какво става въпрос Simple Smile?!

Общи условия

Активация на акаунт