Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 128
  • 730
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Аз съм заделила Sense8, Betrayal , Tyrant, Уейуърд Пайнс , The Knick за другия месец

Ще изчакам Ответен удар, Mistresses, Детективите и Костюмарите да качат поне по 7-8 епизода и тогава ще ги почна /ако устискам де/

В момента си доглеждам Сестра Джаки, ще изгледам новия сезон на Оранжевите и Пени Дредфъл

Наскоро изгледах Друговремецът  Heart Eyes много ми хареса, както и Бейтс мотел /за него съм малко със смесени чувства/
Искам да дам втори шанс на Викинги  Laughing само време да остане

# 31
  • срещу двата комина :)))
аз съм си приготвила Синовете на анархията и Сникс, да видим кво ше стане  Joy

# 32
  • София

и чакам утре да почне Under the dome

чудесна новина, търся субтитри и темата

# 33
Пробвах нещо ново, Complications, има интрига, но изпълнението дотук, не ми хареса особено

# 34
  • Вестерос
Кога щеше да почва новият сериал на Шонда  Thinking

# 35
Кога щеше да почва новият сериал на Шонда  Thinking
Вероятно ще е чак напролет, Шонда била сменила двама от първоначалния каст

# 36
Между другото, Finding Carter е добър, първи сезон беше много силен, като за такъв тип сериал, и доколкото чувам втори е още по добър, даже го удължиха с половин сезон, затова не съм го гледала, искам да излезе целият. Не е идеален и има доста дразнещи тийн моменти, но според мен си заслужава.

Подкрепям за Картър. Даже май в предишната тема го похвалих Simple Smile Покрай него, в смисъл в замунда ми показа като подобен, изгледах и Switched at Birth (поне четирите излезли сезона). Хубав е, лек и засяга все актуални теми Simple Smile
На 24.09. тръгва Heroes Reborn
Скрит текст:
И малко инфо да пусна за стартове, поне на част от тези, които следя:
Switched at Birth - 24.08
TBBT - 22.09
Scandal- 24.09;
Once upon a time - 27.09;
The Flash - 07.10;
Arrow - 08.10
SPN- 08.10
Grim - 31.10
Elementary - 06.11

# 37
  • Вестерос
Мерси, Бум, очаквах да е лятото  Laughing

Switched at Birth и на мен ми харесва, разтоварващ ми е, въпреки на моменти повече тийн драми, но самата атмосфера ми е приятна и ми харесва частта относно глухотата

# 38
  • UK
Мен Switched at Birth ме дразни, особено Дафни, не може да си толкова тъп и да се мислиш за толкова умен, и всеки да хвърчи да ти помага, и ти пак да се дъниш и да дъниш цялото си семейство, и всички да страдат заради глупостта ти, само ти - не.

# 39
Мен Switched at Birth ме дразни, особено Дафни, не може да си толкова тъп и да се мислиш за толкова умен, и всеки да хвърчи да ти помага, и ти пак да се дъниш и да дъниш цялото си семейство, и всички да страдат заради глупостта ти, само ти - не.

Дафни и Емет наистина дразнят, но все пак ми харесва филмчето  Wink

# 40
Много благодаря за абатството Simple Smile запълни ми отпуската Simple Smile)))

# 41
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Излъгах се да тръгна да доглеждам "Друговремец" Tired Вече окончателно го зарязвам и продължавам с търсенето на качествен костюмен сериал.

# 42
  • София
Under the Dome започна доста добре

# 43
  • Вестерос
Да, хареса ми и на мен.

Сега гледам Викингите, почти го минах- многооо ми харесва  Heart Eyes Heart Eyes А Рагнар  Heart Eyes Heart Eyes
Направи ми впечатление- в този сериал много плодовити всички  Joy Бебета се разждат на 2,3 серии

# 44
  • София
Започнах да гледам Vikings, че е доста хвален. Но ми се гледа нещо по-различно - от сорта на Отчаяни съпруги, Mistresses. Някой сериал, който да проследява живота на няколко души, да има драма, любов, мистерия, може и да е sci-fi. Ще съм благодарна, ако ми препоръчате някой.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт