Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 133
  • 730
  •   1
Отговори
# 15
  • Вестерос
Още премиери

21.09

Gotham

01.11

Bones
Sleepy Hollow

# 16
  • Ямбол
Запис само с един Детектив Embarassed Другите ми приключиха със сезоните, чакам сега летните да почнат.

# 17
  • срещу двата комина :)))
мерси, Бебе  Hug

иначе нищо от новите не гледам, само Life гледам в момента, нещо много се зарибихмее с мъж ми  Sunglasses Деймиън е повече от чудесен  Heart Eyes

# 18
Поздравления на  H0uSse_Baby   bouquet  за новата тема.

В почивните дни изгледах на един дъх  "The Pillars of the Earth" / http://www.imdb.com/title/tt1453159/, може да е старичък но  грабва още от самото начало. Има  динамика, добре поднесена интрига, примесена с жестокост, страст, алчност, храброст, отдаденост, мъст и любов.
Тегля ,мерси  Laughing
към скандинавските може да добавите и Jordskott  http://www.imdb.com/title/tt2309405/ .

# 19
Аз лично следя ''Кости", "Подли камериерки" и "Believe", който излезе наскоро. Иначе двамата с приятеля ми сме се зарибили с кино вечери със сериалите "Game of thrones'', "The arrow" и ''The flash''. Май ми идват малко в повечко.. но ние си ги чакаме да се съберат няколко епизода и ги гледаме наведнъж, когато имаме свободен ден.   Laughing

# 20
  • UK
Аз приключих Отмъщението и сега трябва да си  намеря нещо друго многосезонно и непретенциозно.

# 21
  • КиТ
Аз Елементари трябва да го наваксам,че го оставих наполовина Blush

# 22
  • в морето до колене
...само Life гледам в момента, нещо много се зарибихме с мъж ми  Sunglasses Деймиън е повече от чудесен  Heart Eyes
Нали, нали  Heart Eyes

# 23
  • Разпиляна във въображението
Запис с една комедия с Тим Робинс и Джак Блек - The Brink.
Има излязла само една серия обаче.
И този, и другия със Скалата и още поне две пилотки  и вече сериали с по няколко епизода,  ме очакват.  А ще почват и още. Няма да изброявам и колко други пълни сериали имам newsm78

Благодаря за темата  bouquet

# 24
  • Варна
И аз тук в  търсене на нещо за гледане  Flutter

Сега следя само "Подли камериерки"

# 25
  • UK
Между другото, Finding Carter е добър, първи сезон беше много силен, като за такъв тип сериал, и доколкото чувам втори е още по добър, даже го удължиха с половин сезон, затова не съм го гледала, искам да излезе целият. Не е идеален и има доста дразнещи тийн моменти, но според мен си заслужава.

# 26
  • Ямбол
Търся си криминална драма и попаднах на това. Някакви отзиви?

# 27
  • София
записче  Rolling Eyes

Мяч,

Re:
Цитат
Diavolo
Мячик, Уейуърд Пайнс си струва  bowuu
А и е мини-сериал. 10 епизода и толкоз. Smile с Мат Дилън.

Цитат
мячик
Е, щом пък толкоз го хвалите... може и да се пробвам.
Но Мат Дилън не е примамка за мен, Дяволе.  Very Happy
Виж Тоби Джоунс - да! Особено, ако ми кажете, че той е топ злодеят в историята.

Заслужава си. Стига да харесваш постапокалиптични мотиви Simple Smile Жанра е някаква смес между НФ, мистерия и драма. Актьорската игра е силна, държи те в напрежение, няма слаба серия. А и както казах е само 10 епизода (което лично мен ме разочарова като го разбрах). Тоби Джоунс не е злодей, тук няма злодей в класическия смисъл на тази дума. По-скоро Тоби Джоунс е дядо Ной от бъдещето.  Grinning
Сега да се сравнява с The Knick или True Detective не е много уместно (фен съм и на двата), това са съвсем различни жанрове. Иначе не знам но горе-долу поналучквайки стилът ти, то би трябвало да ти допадне някой измежду Тиранин, Ханибал и Скандал. Не знам дали ги следиш или не.
Но ти препоръчвам Уейуърд Пайнс. Не е от класата на Детектива, но много трудно ще откриеш сериал, който да си съперничи като ниво с Детектива (Breaking Bad приключиха вече), а и няма смисъл... Simple Smile

# 28
  • Вестерос
Почна трети сезон на Graceland  Simple Smile

# 29
  • София
Почна и Under the dome Party

Общи условия

Активация на акаунт