Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 63 172
  • 730
  •   1
Отговори
# 165
  • UK
Нищо в него не може да ме накара да го гледам, честно казано. Героите са ми неприятни, за актьорите или ми е все тая или също са ми неприятни, на оня Рийдъс само като му видя противната физиономия посягам да "сменя канала", а тоталната липса на логика ме отблъсква съвсем. Седиш си ти, месеци наред, и чакаш зомбитата да ти бутнат оградата, вместо ей така, профилактично, да ги трепеш през въпросната ограда, където на всичкото отгоре си в пълна безопасност. Много умно. Ясно ми е какъв ефект се цели, но айде пък да не си смятат зрителите за такива идиоти.

# 166
  • Пловдив
Аз определено съм повредена Simple Smile Peaky Blinders не харесвам, "Синове на анархията" не харесвам, "Игра на тронове" горе-долу бива, ама не е чак да ги много харесвам.

# 167
Аз определено съм повредена Simple Smile Peaky Blinders не харесвам, "Синове на анархията" не харесвам, "Игра на тронове" горе-долу бива, ама не е чак да ги много харесвам.

Не си,
всеки си има вкус, аз също не харесвам Peaky или Синовете, да не говорид за Детектива.
Троновете ставаше допреди последния сезон.
ББ не ми потръгна, но ще го опитам пак
Не смятам, че Ходещите е най-великият сериал евър, но за мен е един от... да речем топ 5  Whistling

# 168
  • София
И кво темата от ема за споделяне стана тема за хейт?
Съжалявам, но последното нещо, което може да се каже за Живите мъртви е, че не е логичен (това с профилактичното трепане на зомбита го гледахме в два сезона, не знам къде са спали зрителите та да не го видят), както и че Синовете на Анархията се крепят върху русите плещи на един актьор. Нека бъдем по-обективни когато хейтим, може ли? На мен ББ не ми допада, но трябва ли да кажа колко е тъп? Някак две различни неща са. А иначе от всеки сериал като махнем какво беше там пухкаво... си става обикновена семейна драма в 7 сезона.

Защото по същата тая логика аз мога да кажа, че Старгейт е един от най-тъпите сериали, които съм гледала евър. И всъщност е така. На всичкото отгоре е и един от най-досадно дългите. Не ми допада по много параметри. Но обективно погледнато Старгейт има своето място и практиката показва, че е изключително трудно да бъде повторен успеха му. 100 пъти повече ми харесаха Вселена и Атлантис, ама на! Не съм седнала да хейтя, еле пък по фенките, които ако свалят какво беше там за хормоните ще им остане само... ъъъ нищо всъщност, щото и фемили драма даже няма.

# 169
  • Вестерос
А какво лошо има да споделяме негативни впечатления за дадени сериали?

# 170
Нищо лошо, стига да не се обобщават или натрапват индивидуалните предпочитания върху колектива списващи  Laughing

# 171
  • UK
Изобщо не се учудвам, че повече ти харесват Вселена и Атлантис. СГ1 е малко труден за разбиране от някои хора, и те обикновено предпочитат Атлантис. Тъй де, като ще се хапем.

Изобщо не виждам проблем да кажа какво не ми харесва и защо, все пак, обосновала съм се донякъде. Пропуснала съм момента, в който разкарват онази русата понеже е тъпа и им създава проблеми, вместо да я оставят три сезона да реве и да се чуди каква тъпня да сътвори. Пропуснала съм момента в който убиват зомбита пред затвора, вместо да чакат да станат толкова много, че да са истинска заплаха. Пропуснала съм момента, в който някой поставя наглото хлапе на мястото му и му казва да спре да се пречка. Още доста логични неща съм пропуснала, явно, и затова мисля, че този сериал е тъп. Явно нямам право да мисля така.

# 172
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А какво е темата точно, да сипем само суперлативи и да рипаме срещу всеки, който е несъгласен с личните ни пристрастия? Всъщност не знам кое е по-лошо- "хейта" по сериал или упорития хейт по съфорумки, които ха са казали нещо, каквото и да било за което и да било, ха сме им скочили като бик на червено, за предпочитане подкрепени от още мили фенки Tired

(Хънам като се съблече и мен кара да гледам още от супер разтлачения му сериал, какво лошо има да си го кажа Laughing Пък не съм виновна, че други си мислят, че хормоните грам не им влияят на преценката)

# 173
  • София
Мърморанке, не хапя. От един отбор сме. Знаеш, че съм фенка на Старгейт. Не ми е в топ 5, ама... писала съм и преди.
Просто казвам, че личното мнение на един човек не е критерии за тъпота или умност. Аз не обичам шкембе чорба, ама за маса народ това е най-доброто ядене евър. Нали тъй?

Последна редакция: вт, 04 авг 2015, 17:55 от AnMary

# 174
Humans - занимава се с теми, подобни на разглежданите във филма A.I.: Artificial Intelligence на Спилбърг - човекоподобни роботи, отношението човек-машина, влияние върху обществото. Тъкмо свърши първи сезон. Добре е направен и е интересен.

# 175
  • София

Humans - занимава се с теми, подобни на разглежданите във филма A.I.: Artificial Intelligence на Спилбърг - човекоподобни роботи, отношението човек-машина, влияние върху обществото. Тъкмо свърши първи сезон. Добре е направен и е интересен.

Свърши ли първи сезон вече. В списъка ми е, но не ми се чака.

# 176

Свърши ли първи сезон вече. В списъка ми е, но не ми се чака.

Да, преди два дена излезе последният 8ми епизод. Peace

# 177
  • UK
СГ1 няма драма, няма кой знае какви отношения между героите, няма полуголи секси мъже, той залага най вече на научната фантастика. Затова някои хора не го харесват колкото Атлантис, в който има много повече от другите неща, които в СГ1 ги няма. Просто върос на вкус е дали ще ти е достатъчно това, или не. Мъртвите наистина не правят нищо по половин сезон, дори най заклетите фенове са съгласни с това. На мен ми е скучно, това си е моето мнение, защо твърдиш, че не съм гледала както трябва, при положение, че е ясно, че е така - колко епизода седяха в затвора и чакаха докато се съберат хиляда зомбита и бутнат оградата? Сметката е проста - малко хора, много зомбита. Убий всички зомбита и си в безопасност докато някой не умре. Ако има телена ограда между теб и тях, стой там и ги трепи, докато не останат. После си почивай и се чуди какъв друг проблем да си създадеш. На другите може да им харесва сериал с подобна структура, на мен не. На мен пък ми харесва безкрайно мудния Mad Men, а много хора не го харесват. Ако някой влезе и чете в темата за сериал, който обмися да гледа, не е ли редно, освен положителите мнения, да има и отрицателни? Иначе все ще се намери някой фен на Дневникът на американския тийнейджър, дето да обяви колко велик сериал е.

Гледайте UnReal.

# 178
  • София
СГ1 няма драма, няма кой знае какви отношения между героите, няма полуголи секси мъже, той залага най вече на научната фантастика. Затова някои хора не го харесват колкото Атлантис, в който има много повече от другите неща, които в СГ1 ги няма. Просто върос на вкус е дали ще ти е достатъчно това, или не.

А бе хванах се за СГ1 щото е един от сериалите които мразя/обичам. Аз кефя на това, че има почти само фантастика, обаче имам нужда от повече развитие на характери, както го правят в Бойната Звезда (е намесвам други, щото нали все пак стилистично еднакви неща да сравняваме). Дразня се от крайностите и крайните определения. Щото е ясно, че каквото и да правим двете с теб примерно ще го гледаме СГ с различни очи и е ясно, че аз мога да излея цялата си любов върху идеята за портите, дупките, промяната на материята и пр., ама това няма да има никакво значение за твоето възприятие.
Лично аз не знам дали съм казвала в ъседната тема, че Бойната звезда надмина всичките Трек-ове, СГ-и и помете половината фантастични филми, които съм гледала, та чак ми е чудно що хората, които са фенове на фантастиката не му се кефят, ама... тва е! различни сме и нелогични Simple Smile
Даже бих казала, че съм разочарована от това, че много малко хора го харесват, обаче вече ще го избия на фенщина в сериозни размери!

# 179
  • UK
Галактиката не я харесвам, понеже е драма, която по съвместимост се развива в космоса. По същата причина не харесвам Завръщане в бъдещето. Научнофантастичния елемент е някакъв фон, на който се развива драмата, а не обичам така.

Общи условия

Активация на акаунт