Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 048
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
Пуснаха три епизода на Хрониките на Франкенщайн, ама няма субтитри, дори на английски, много странно. Чудя се какво да мисля за сериала newsm78

# 706
Малко списъци какво ще го бъде какво не
http://www.wetpaint.com/new-tv-shows-renewed-canceled-2015-1457393/

# 707
  • София
Топ 10 на 2015г. според юзърите на IMDB

IMDB

# 708
Топ 10 на 2015г. според юзърите на IMDB

IMDB
Ще взема да ги изгледам тези Тронове. В кой сезон беше "Червената сватба"? Заради нея спрях да го гледам и вече не си спомням.  Когато четох книгите, много тежко го преживях този момент и реших, че няма да си го причиня и на екран.

# 709
Трета книга, трети сезон

# 710
  • София
На мен след Нед Старк вече не ми пукаше. Mr. Green

# 711
  • Once there was a Hushpuppy...
Този сериал True Detective ми привлече вниманието. Кажете нещо за него Praynig
Колко сезона има, по колко серии са?
Да взема да го загледам Thinking

# 712
  • Бургас
имате ли отзиви за house of cards?

да го почвам ли? newsm78

# 713
Трета книга, трети сезон
Благодаря, не съобразих, че сериала върви с книгите. по точно забравила съм. Laughing
имате ли отзиви за house of cards?

да го почвам ли? newsm78
Аз съм гледала само първи и втори сезон и определено ми хареса, но  на мен Кевин Спейси ми е слабост. Двамата с Робин Райт са страхотна двойка.

# 714
  • Бургас
благодаря ти  Меган  bouquet

# 715
Този сериал True Detective ми привлече вниманието. Кажете нещо за него Praynig
Колко сезона има, по колко серии са?
Да взема да го загледам Thinking

Два сезона са, не помня точно по колко серии, май 8. Първият сезон ме изкефи много и чаках с нетърпение втори- обаче греда! Но нямат общо помежду си двата сезона, та може и само с първи да минеш. Доколкото помня имаше много разочаровани от втори сезон.

# 716
Някой скоро беше пуснал статия за най-добрите сериали по категории. Харесах си türkisch für anfänger (турски за начинаещи) и изглежда много забавно ситкомче, само че в сумати търсачки го търсих и няма помен от него, а където има няма нито 1 сийдър. Някой да има идея къде има шанс да го намеря  Praynig

# 717
Някой скоро беше пуснал статия за най-добрите сериали по категории. Харесах си türkisch für anfänger (турски за начинаещи) и изглежда много забавно ситкомче, само че в сумати търсачки го търсих и няма помен от него, а където има няма нито 1 сийдър. Някой да има идея къде има шанс да го намеря  Praynig
Прибананите го има, 8 сийдъра. Напиши заглавието без умлаут.

# 718
Аз , ако си спомням правилно, преди години бях гледала филм türkisch für anfänger, за ситком не съм чувала Naughty

# 719
Аз , ако си спомням правилно, преди години бях гледала филм türkisch für anfänger, за ситком не съм чувала Naughty
Аз за филма писах, дали не обърках жената  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт