Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 042
  • 730
  •   1
Отговори
# 675
  • в морето до колене
Специално за сериали много години ползвах eztv.it - което после стана eztv.ch
А сега е eztv.ag
Както става ясно, предполагам - имали са си проблеми с преследването на торенти през годините. Спирали са ги... Но засега намират начини да оцеляват.
Имат доста добра информационна база за сериали. За доста от заглавията успяха през годините, въпреки гоненията, да опазят и архив от поне 2-3 сезона назад (че и повече понякога).
Освен сериали и реалити формати, имат и доста богата гама ток-шоута и документални филми на британски телевизии.
Свалянето става лесно и с доста добра скорост.

Но принципно съм голям фен на kickass  Simple Smile - не само заради сериалите, а и за всичко останало. Винаги като ми потрябва нещо, първо там съм свикнала да търся.
И всеки път като има "турбуленции" при тях (а е имало вече няколко пъти - и те постоянно лавират на ръба) - аз обявявам публично, че съм в торент-траур.  Tired

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 18:27 от мячик

# 676
Най-много ползвам Kickass и Extra. Аз от скоростта в Екстра съм доволна, бързо ми тегли и не съм имала проблеми със сигурността.
Екстра ми е източника за филми и сериали, а kickass за книги (първо при тях излизат)

# 677
Да похваля Into The Badlands -  много ми хареса.

# 678
И на мен, ти вече знаеш, но аз да си кажа. Laughing За "Наркос" дали съм споменавала? Той също ми хареса.
http://www.imdb.com/title/tt2707408/?ref_=nv_sr_1

# 679
  • София
И на мен.

# 680
"Наркос" подозирам, че ще ми хареса, но нещо не съм в настроение за Ескобар. Simple Smile

# 681
Наркос е мноого добър сериал.

# 682
Изгледах вече Джесика Джоунс. Хареса ми май. Трябваха ми 2-3 епизода, за да свикна с актрисата, защото веднага ми изниква ролята й в "Кучката от апартамент 23" или както там му беше заглавието. Но беше интересен, втори сезон ясно, че ще е за организацията, в която е ченгето, но ми хареса, набързо го изгледах. Не е натоварващ.

# 683
  • София
И на мен.

Ех, ама сте лоши...  ooooh! Wink

# 684
И на мен.

Ех, ама сте лоши...  ooooh! Wink

Със зомбита ли беше този? В такъв случай да взема да го пробвам... Rolling Eyes

# 685
  • Once there was a Hushpuppy...
Наркос е уникален сериал, уникален!!!
Остават ми още 2 серии.
Има толкова много неща над, които да се замисли човек. Толкова истина и мъка, толкова грешки и мръсни политически договорки...Неща правени по принуда, недомислени, не преценени, защото както казаха и полицаите - ...."добрите губим битките срещу лошите, защото играем по правилата. За разлика от тях...."

Много съм впечатлена, това е най-добрия сериал, който съм гледала напоследък, а защо не и въобще!

Ще си позволя още един цитат, не съвсем точен, по памет Peace

.."и всичките пари на света да имаш, когато не можеш да се прибереш в къщи, то те не означават нищо..."/или не могат да те направят щастлив/ Peace

Последна редакция: нд, 29 ное 2015, 14:48 от Hushpuppy

# 686
  • София

Не ма, Бебе, постапокалиптика е иначе.

# 687
Наркос е уникален сериал, уникален!!!
Остават ми още 2 серии.

Много съм впечатлена, това е най-добрия сериал, който съм гледала напоследък, а защо не и въобще!

Съгласна съм, но мен и Sense8 много ме впечатли, за мое огромно съжаление втори сезон ще излезе чак 2017. За тези двата мога да кажа, че са най- добрите които гледах тази година, а зарязах доста. Дори и Mr. Robot не догледах. Досади ми нещо и го зарязах след 6 епизод.

# 688

Не ма, Бебе, постапокалиптика е иначе.

Не щем тогава. Ще изчакам да се понатрупат епизоди, а и да се разбере дали ще просъществува. Rolling Eyes

# 689
  • Вестерос
Много ми харесва Jessica Jones. Четох, че ще има сериал за мъжа й и някакъв сериал общ с нея, мъжа й и Daredevil Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт