Кой какви сериали гледа? - Тема 13

• 62 043
  • 730
  •   1
Отговори
# 660
За Flesh and Bone има суб. за първи епизод в юнаците - subsunacs

# 661
  • Пловдив
Благодаря.

# 662
Днес-утре трябва да пуснат накуп целия "The Man in the High Castle", изглежда обещаващо. Специално за феновете на Филип К. Дик. Heart Eyes

# 663
Днес-утре трябва да пуснат накуп целия "The Man in the High Castle", изглежда обещаващо. Специално за феновете на Филип К. Дик. Heart Eyes
Къде ?

# 664
Jessica Jones не знам дали е коментиран, гледам го Нетфликса.

# 665
  • Вестерос
Аз го изтеглих, нямам търпение уикенда до го загледам, само хубави неща за него чувам/чета.

# 666
аз последно гледах Последния кораб, The last ship, сега верно че е американска пропаганда, но пък ако се дистанцираш от това е направен увлекателно и става за гледане.

# 667
Къде ?

повтарям предишния въпрос Mr. Green

# 668
Къде ?

повтарям предишния въпрос Mr. Green

5 серии в Арена, останалите 5 в kickass

# 669
  • София
Аз го дръпнах от Замунда.

# 670
освен аренда и замунда, някой знае ли други торент сайтове с богата база ?

# 671
  • Вестерос
кикаса чуждестранен

# 672
  • Бургас
zelka.org

# 673
  • София
p2pbg или нещо такова.

# 674
освен аренда и замунда, някой знае ли други торент сайтове с богата база ?

Аз обикновено използвам kickass и thepiratebay. Маркирал съм си сериалите в http://www.airdates.tv/ - направо има линкове към определен епизод. Преди ползвах и demonoid. Понякога има неща, които не са в предишните два. В extratorrent има доста неща, но не ми харесва скоростта с която се тегли от там, а и не знам до колко е безопасен. Има и сайтове, специално направени за филми/сериали, но аз не ползвам такива и не мога да препоръчам

Общи условия

Активация на акаунт