Професионални серии за коса - тема 82

• 50 553
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
Ей, че той цветът е много готин, замисли ме сега  Grinning Иначе и аз обожавам тази боя  Heart Eyes

# 361
  • Стара Загора
Магнолия, на мен много ми харесва цветът ти. Хубав, златист отенък, на места червенеещ, но съвсем леко.
На снимката изправена ли си или косата ти е такава? Защото е много блестяща, като ефект след преса.
Тедичка, и  аз мисля така да направя. Ще си взема като приключа наличните шампоани и един съвсем натурален, та да видя дали на някои агресивни съставки се дължи чувствителността на скалпа ми.Вече съм си набелязала няколко с алое вера.
DELI22 харесва ми и твоят цвят, не знам боя ли е, но е супер естествен.
Момичета много ми е мерак за Керастаз шампоаните, но се колебая кой да взема?Дали регенериращия за нормална коса или този за суха?
Принципно исках този за блясък, но той се води за фина коса.
Ползвалите Керастаз нека ми дадът съвет за моята коса кой да взема-нормална, към леко суха, не е е изтощена, рядко боядисвана,  гъста с плътен косъм, чувств.скалп и имаща нужда определено от блясък.
От тези, които аз съм ползвала бих ти препоръчала шампоана Еликсир ултим.

# 362
DELI22, разкошна коса и цвят  Heart Eyes
Аз пробвах балсам-активатора за къдрици на Лакме и никак не ми хареса  Confused Първо втърди (което е нормално, с втора степен фиксация), после лепнеше, непосредствено след нанасянето, разпиляни къдрици...на следващия ден нито помен от него, само леко твърда коса и пак разпиляна...има ли доволни от него или аз не го използвам както трябва-слагам го на влажна коса накрая, след други финиши...

# 363
Inked Mom  bouquet, аз също не съм доволна от Лакме за къдриците, да не кажа изобщо от продуктите #Cussing out Laughing Simple Smile

# 364
Цитат
Блясък от преса досега не бях чувала  Laughing
моята е с блестящи частички и ми става много лъскава, гладка и блестяща като я изправям, безспорен  факт  Simple Smile Wink не че много вярвам, да е точно  от тия частички, но като сложа кристали/а дори и да не слагам/ и като я изправя просто лъщи
Дори приятелки го забелязаха.
За ултим Елексир не знам- не е ли с масла? Не искам нищо с масла. И без това ги ползвам често.
Благодаря ви за мненията момичета.

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 20:20 от Miss_Bingley

# 365
  • София
Ейй, ще я пробвам тая Вела Колестон и това е.  Crossing Arms Много сте зарибяващи!  Crossing Arms

Дели, разкошна ти е косата  Hug И цвета, и той! Абе всичко ти е разкошно  Hug Laughing

# 366
Момичета много хубави коси показвате, обгрижени и здрави.... Браво... Peace
Тази боя Вела Колестон предполагам е амонячна, силна ли е? Аз от много време ползвам само безамонячни и то главно Иноа на Лореал, но ми се иска малко да сменя... Къса ми се косата най-долу и си мисля дали не е от боята, не суша и преси не ползвам, а няма оправия.... Та ако някой предложи хубава безамонячна боя или по-щадяща амонячна, ще съм благодарна...  bouquet
Днес измислих ново приложение на реконструктора на Joiko K-pak.. Mr. Green Понеже косата ми не харесва протеинови финиши в момента, напръсках обилно след маската на подсушена коса,  стоях така известно време и изплакнах. После косата ми бе много гладка, мека и подредена, без фризита и без сухотата от протеиновите финиши... Hug

# 367
Вивиан,благодаря Simple SmileБоята е чудесна Simple Smile

lunna pateka, боята на Вела колестон  е щадяща, след нея никога не ми се пресушава косата Simple Smile

# 368
Magnollia, косата ти е разкошна, отворих да прочета за серията Age Recharge, но откривам само нова Age Premium на Kerastase.
Ти Age Recharge използва, нали?

# 369
Фрея, дори след изрусяването, косата ми след преса стоеше много по добре - с блясък и в по здрав вид  Peace

Аз днес използвах малко от млякото на МШ на суха коса ( днес пристигна и нямах търпение) Много ми хареса, а аромата наистина е......Нямам търпение и за маската  #Crazy

# 370
Може  Peace Аз лично съм забелязала обратното (на себе си не, понеже това няма да си го причиня повече, особено след като се научих да се издухвам със сешоар), но на приятелки косите им са видимо изтънени и матирани след преса. Особено пък на следващия ден  Shocked

# 371
  • София
Момичета, благодаря   bouquet   Blush

Дели, много хубав слънчев цвят и страхотна коса   Hug

marigold_ Age Recharge e от серията Resistance на Kerastase.
Шампоан -   http://www.enzo.bg/kerastase/resistance-shampoan-za-chuvstviteln … -kozha-na-skalpa/
Маска  - http://www.enzo.bg/kerastase/resistance-maska-za-slaba-iztosshena-kosa/

Miss_Bingley косата ми е права или леко чуплива, в зависимост от изсушаването и от ползваните продукти. На първите снимки е след терапията Хронолоджист изправена със сешоар.  Преса не е използвана. Аз лично не харесвам много изпечена  с преса коса, защото съвсем се губи обема. Когато си правя косата с преса минавам много леко, косата се доизправя, приглажда,  но не се губи обема и косата е плътна.

Косата е навита на маша тип шиш - за около 15-20 минути я направих. Не съм слагала никакъв фиксатор и косата се задържа къдрава до днес. Събота я правих. Днес е много добре - на много хубави вълни и не стои мръсна,  а днес й е пети ден. Mr. Green Явно добре й се е отразила серията, която използвах. Ето така изглеждаше, почти като на снимката по-долу. Не можах да се снимам и затова не мога да се самопокажа  Joy В момента съм омазана в кокосово масло по дължините и специален /мое производство  Mr. Green серум от хубави полезни масълца/ серум за скалпа и корените.  Мириша на канела и и розмарин  Mr. Green Mr. Green  

Между другото много ми харесва цвета на косата на момичето от снимката. Хем ми се иска да си я поизсветля малко, хем ме е страх от поражения, че онова гадно омбре, което ми съсипа дължините едвам го махнах - за последните 7-8 месеца съм отрязала над 30 см.и не искам повече да режа. Харесах си от ибей един сет на обсъждания напоследък от вас Олаплекс и ще го поръчам и ще пробвам малко да изсветля.

# 372
Аз не виждам снимката  Grinning

# 373
Мagnollia,БЛАГОДАРЯ  bouquetТвоята е също прелест Two Heartsстрахотно поддържана коса Simple Smileможе да пробваш балеаж или тук там някой скрит естествен цвят кичур за проблясък Grinning Simple SmileНо цвета  и така ти е прекрасен и много ти отива Simple Smile
Цвета от снимката е чудесен Heart Eyes

# 374
  • София
Линде, поправих   bouquet

Направо се влюбих в този цвят.  Страхотен е. Като гледам навярно е 9-ка, а аз не смея повече от 7-ца да сложа. Сега косата ми е много пораснала и плаче за боя. Мисля да взема 6.1 и 7.1 на Лореал Мажарел и да се намацам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт