Професионални серии за коса - тема 82

• 50 553
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • На ръба..
Магнолия, косата ти е просто прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Абсолютно прекрасна  Heart Eyes

Ето това е...красота.. и при мен точно така действа Kerastase Age Recharge - шампоан и маската, едновременно плътна и в същото време мека.

# 346
Магнолиа, каквото и да си сложи на косата ще изглежда прекрасно, супер щадена коса!  Heart Eyes А оттенъка ми изглежда оранжев, моята беше по същия начин, когато се боядисвах с безамонячна 6ца.

# 347
Магнолия,чудесна коса,да.С каквото и да се измиеш. Би ли споделила как точно ги оформяш тези къдри с машата?

# 348
Магнолия, невероятна коса!   Heart Eyes
Да си задам пак въпроса, ако някой може все пак да изкаже мнение - какви и кои са киселинните шампоани, които се използват непосредствено след боя?

# 349
Мagnollia, истинска прелест е твоята коса Hug

Аз вчера за пръв път смесих продукти. Имах количество от маската Митик Ойл, недостатъчно за едно ползване и затова смесих с хидратиращ балсам за обем Алтерна. При все, че измих с шампоан, от който по принцип косата ми доста клепва, резултатът е чудесен. Гладка, повдигната от корена и жива коса. Доволна съм  Crazy.
Правилно ли разбирам, че може да се смесват хидратиращи с протеинови маски?

# 350
  • На ръба..
Арлен пуснаха 10% намаление на продуктите на Керастаз, валидно до 03.07.2015.

# 351
  • София
Момичета да ви питам имате ли отзиви за терапията преди шампоана на Therapiste?

# 352
Магнолия, невероятна коса!   Heart Eyes
Да си задам пак въпроса, ако някой може все пак да изкаже мнение - какви и кои са киселинните шампоани, които се използват непосредствено след боя?
Inked Mom, доколкото аз знам такива трябва да са точно шампоаните за боядисана коса, или пък такива на които си е обозначено, че са с ниско Ph, т.е. кисели, или поне балансирано такова.

# 353
Линда, благодаря за отговора   bouquet Аз така и предположих, но не си зададох и въпроса много правилно  Grinning Всъщност исках да попитам кои марки имат такива с ниско рН, конкретни продукти ако знаете, да ме насочите кой да взема   bouquet

# 354
да споделя сега за крема  за къдрици на Марокан иол,благодарение на пробичка от Белисима  bouquet Simple SmileЕТО ТОЗИ Simple Smile
http://arlen.bg/product/2444/intenzivno-kadresht-krem-za-chupliv … cream-500-ml.html
Ппървото нанасяне беше зле, защото явно повечко намазах и ми клепна косата  ужасно, иначе много мека, но стана една такава като все едно не съм измила newsm78и затова реших да не пиша веднага и да направя втори опит с по малко количество Confused е пак лошо,не ми стои нещо косата ,като отпусната и хвърчаща, иначе  е много мека, никаква сухота, но къдриците  разпиляни newsm78явно ще го пропусна този крем #Cussing out Rolling Eyes Laughing
По-късно ще дам отзиви и за другият крем, пак благодарение този път на пробичка от Жана  bouquetЗА ТОЗИ Laughing
http://arlen.bg/product/2445/krem-za-podchertavane-na-kadritsi-s … cream-250-ml.html
Идвам да споделя както  обещах за този крем http://arlen.bg/product/2445/krem-za-podchertavane-na-kadritsi-s … cream-250-ml.html
Определено много по ми допадна, по-лек, пак е гъст, но не ми омазнява и слепва така косата както стана с този от кафявата опаковка Grinning Simple Smile Simple Smile
ето и косата след крема Grinningче скоро не съм показвала Laughing Laughing

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 16:37 от DELI22

# 355
Магнолия, на мен много ми харесва цветът ти. Хубав, златист отенък, на места червенеещ, но съвсем леко.
На снимката изправена ли си или косата ти е такава? Защото е много блестяща, като ефект след преса.
Тедичка, и  аз мисля така да направя. Ще си взема като приключа наличните шампоани и един съвсем натурален, та да видя дали на някои агресивни съставки се дължи чувствителността на скалпа ми.Вече съм си набелязала няколко с алое вера.
DELI22 харесва ми и твоят цвят, не знам боя ли е, но е супер естествен.
Момичета много ми е мерак за Керастаз шампоаните, но се колебая кой да взема?Дали регенериращия за нормална коса или този за суха?
Принципно исках този за блясък, но той се води за фина коса.
Ползвалите Керастаз нека ми дадът съвет за моята коса кой да взема-нормална, към леко суха, не е е изтощена, рядко боядисвана,  гъста с плътен косъм, чувств.скалп и имаща нужда определено от блясък.

# 356
Пак да питам някой може ли да сравни шамп.и маска Хронолоджист и Ел.Ултим- и двете ги дават за всеки тип коса,и двете са с масла доколкото разбирам ..
Коя е по-подходяща за фин косъм,да не омазнява прекалено, да има обем ?

# 357
Дели, косата ти е станала доста по-светла и какъв блясък  Heart Eyes Нова боя ли ползваш или от слънцето изсветля, а може и от снимката да е?

Блясък от преса досега не бях чувала  Laughing

# 358
  • Belgium
michelle_ma_bell , никой от двата шампоана не утежнява косъма.

На мен лично Елексир Ултим ми допадна повече. Измива добре, косъмът е гладък и хидратиран без клепване. Но пък за по-силно третирана коса съм сигурна, че ще дойде слаб.

Хронолоджист също не е нищо особено на моя косъм. Съвсем леко изсушава (не като Денсифик), обаче е нещо като нищо - нито някакъв особен блясък или подхранване видях от него. За това и се отказах от покупка (пробвах го от мила съфорумка).  Peace

# 359
Miss_Bingley , Freya Hug от боята е номер 8 на Вела колестон GrinningСтрахотна боя, за мен е незаменима, косата ми никога не стои изтощена след боядисване с тази боя, и може би леко от слънцето да е изсветляла докато се движа по улицата Laughing Laughing, иначе отдавна с тази боя се боядисвам, и преди снимките които съм показвала също са били с тази боя Grinningно сега за лятото ми се иска 5-6  кичура отвътре обаче , от тези  така наречени " скрити кичури" Laughing Laughingно според мен има значение и  шампоаните и балсами които са за руси коси, с ето този балсам измих накрая, и отдавам това не него Grinning
http://www.keunehairshop.com/products/details/91

Общи условия

Активация на акаунт