Професионални серии за коса - тема 82

• 50 553
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Линде, кокосовото масло няма нужда да го слагаш под найлонова шапка ако това имаш предвид под спарване. Достатъчно е да стоиш повече време с него. Аз косата си я вдигам на висока опашка и после на кок я завивам около ластика за да е изцяло вдигната горе. Много се надявам този път да ти хареса маслото.
Отново благодаря, Фрей Hug Точно това ме вълнуваше. Ще гледам още днес да се намацам или утре най-късно, ще споделям след няколко маски резултат. Нали с него можеше и по-често да се правят маски, на дължините поне?
В тази връзка, наскоро измих косата с шампоан, подсуших и на мокра коса сложих кокосово масло+ Маскинтез за плътна коса на Керастаз. На другата сутрин измих косата- беше двойна и мнооого хидратирана  Peace

# 331
Кое кокосово масло използвате момичета? Simple Smile Сваля ли боята маската с кокосово масло?  newsm78 

# 332
Малко да се включва в темата със съдържанията. Поръчах си Успокояващ елексир за чувствителен скалп с масла от лайка, лавандула и арган Keune So Pure Calming Elixir . Ясно ми е че това не е био козметика, но при цялата му реклама колко е "пюр" и всичките му органични масла, които са изписали, нормално ли е да има в състава PEG? В тази връзка, искат ели да направим нещо като библиотека със снимки на съдържанията на продуктите, които имаме, защото не знам аз ли съм неграмотна, но на много малко от продуктите успявам да открия цялото съдържание, а не само съставките, които стават за реклама.

Относно темата - реших да позасмесвам маските, които са ми на привършване. Вече две поредния миенета го правя - смесих кератиновата маска на Напура с  Лакме Дийп Кеър. Вторият път пак Лакмето, но с маската Митик ойл. Ефектът бе, че косата ми беше по-хидратирана и най-вече по-подвижна и някакъв с повече въздух. Харесва ми ефектът, не знам на какво се дължи. Днес ще пробвам двуминутния реконструктор + още не съм решила  Grinning

Фрея, аз съм виждала изсветлената ти косана снимка и мога да кажа, че ти въобще не си успяла да я съсипеш. Косата си ти е прекрасна и с вредите от русото. Според мен това, че нямаш прекъсване в грижите е оказало огромно влияние. Съвсем различно е да изрусиш коса, за която не си се грижил, да продължиш да съсипваш и после да се чудиш какво да си купиш, че да я оправиш.

# 333
Линде, ти сама ще си усетиш, но да става и всеки път преди миене, докато не ти се хидратира хубаво косата. Моята поемаше поемаше и накрая се пренасити. Дори ми се утежни косата и стана твърде мека, когато прекалих  Peace

Арадия, благодаря за милите думи, не се бях замисляла пл този начин, но мисля че си права. Има значение историята на косата.

# 334
  • София
Serpentine, сподели за безсулфатния шампоан, че ми е интересно  Blush Ще се насоча и аз към подобни продукти, за да проверя дали чувствителността на скалпа ми е причинена от тях  Thinking

Иначе, за срещата утре - Магнолия ми сподели, че няма да успее да дойде. Моля ако има други момичета, които искат и ще успеят да присъстват, да ми пишат, за да знам дали въобще ще има среща  Simple Smile

# 335
# 336
  • София
Здравейте, можете ли да ми препоръчате балсам или маска за момиченце с дълга до кръста, фина, но гъста коса? Нещо, с което ще се разресва лесно, но няма да утежнява и омазнява косата?

# 337
Здравейте, можете ли да ми препоръчате балсам или маска за момиченце с дълга до кръста, фина, но гъста коса? Нещо, с което ще се разресва лесно, но няма да утежнява и омазнява косата?
L2 на Лакме ? На мен маските с натурални масла доста ми помагат за разресването, а и няма да навредят, предвид възрастта.

# 338
  • Пловдив
Val,аз съм боядисана с боя на Джойко,какво те интересува?
а правила ли си тази терапия която я препоръчват преди боядисването.Боята как ти се струва?надявам се да не ми дойде силна,че моята коса е склонна към накъсвания и цъфтеж.  Sad
Моята коса е здрава,боядисвам я през 15 дни,доволна съм,но на слаба коса не знам как би се отразила. Пробвай, иначе няма как да разбереш. Терапията я ползвам в момента,но ми трябва време преди да мога да споделя подробности.

# 339
На прима виста помня като излезе Денсифик, пидробно описах как ще действа и, че не е подходящ за третирани коси,и не подведох никой.
Руса мама -може ли пак това разяснение за Денсифик-че съм го пропуснала   bouquet

Иначе за Терапист малко съм разочарована, аз мислех че ще е силно протеинова серия  Crossing Arms

# 340
  • София
Здравейте сладкишчета   bouquet с хубави коси    bouquet

Изписали сте много,  едвам ви изчетох  hahaha но напоследък имам много работа и влизам във форума за мъничко. Предстои ми морето след две седмици и имам да свърша доста,  преди почивката и малко съм луднала.

Такаааа.... Сега набързо с въпросите за запис

1. Смесвам продукти, макар и не често, предпочитам да ги ползвам в серии, така ги усещам най-добре. Много ми харесва смесени маските от хайверната серия на Алтерна /Репеър и Мойсчър /,  също така много добър ефект имах от смесване на маска Елексир Ултим и Архитекта на Керастаз.

2. Правя си терапии вкъщи често. Не броя за терапия маслата,  защото обикновено ги ползвам всеки път преди миене и за мен са си обичайни.
Правя като терапии концентратите с бустерите на Керастаз,  като използвам терапевтична преса и стоя час -два, Терапията на Джойко К-Пак, пилинги задължително.  Сега това се сещам,  ще допълвам, ако се сетя за друго, че сега ума ми спи вече
 Joy

Направих си Керастаз Хроноложист в салон. Хареса ми. Усетих хидратираща терапията, дори на следващото измиване ефекта се усеща. Явно ще се купува. hahaha Преди време ви бях похвалила един случаен салон, в който работят с Керастаз и то много добре на много добри цени. Там си правих терапията и се постригах. Доволна съм, наистина много. Нищо не се спестява при работата, има си и масаж, и страхотно отношение, и внимателно разресване на косата и после не те обръсват като си тръгваш  Joy Радвам се, че го открих.

Ето така изглеждаше косата на втория ден след терапията. Цвета е малко подвеждащ на снимките - от слънцето е, няма такъв червен нюанс.
Скрит текст:

Така е косата на следващото измиване. Бях при майка ми и ползвах нейния Kerastase Age Recharge - шампоан и маск,  защото нямах нищо мое бях забравила да си взема. В несесера за път си открих една мостра на коприната на Чи с червената капачка и някакво олио за коса и тяло на Payot ето това.

Много ми хареса как усещах косата - плътна и жилава, но и мека в същото време. Нямах никаква термозащита, а трябваше да си направя косата с маша. Направо ми се свиваше стомаха, като си представях как ми се гори косата,  но после влязох в Арлен и прочетох, че коприната на Чи има термозащита някаква и си отдъхнах  Joy
 Ето това беше резултата. Малко съм рошава, ама беше ветровито  hahaha

Скрит текст:

# 341
На прима виста помня като излезе Денсифик, пидробно описах как ще действа и, че не е подходящ за третирани коси,и не подведох никой.
Руса мама -може ли пак това разяснение за Денсифик-че съм го пропуснала   bouquet

Иначе за Терапист малко съм разочарована, аз мислех че ще е силно протеинова серия  Crossing Arms
По-късно, че съм на телефона. А за Терапист- не е протеинова.

# 342
  • София
Магнолия, косата ти е просто прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 343
Руса мама -може ли пак това разяснение за Денсифик-че съм го пропуснала   bouquet

Иначе за Терапист малко съм разочарована, аз мислех че ще е силно протеинова серия  Crossing Arms
Не е протеинова Терапист. За Денсифик по-късно, че съм от телефона.

# 344
Магнолия, косата ти е просто прекрасна  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Абсолютно прекрасна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт