Професионални серии за коса - тема 82

• 50 553
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
Прави ми впечатление,че хайверените серии на алтерна са доста намалени в енцо.Дано това да е за постоянно  Blush
Защо ми каза... Laughing Laughing Laughing

# 286
Прави ми впечатление,че хайверените серии на алтерна са доста намалени в енцо.Дано това да е за постоянно  Blush
Защо ми каза... Laughing Laughing Laughing
Не мисля, в Енцо цените са плаващи, так че... Възползвай се докато е време Wink

# 287
  • София
Ох Руса Мама,  аз не съм ги овладяла още много добре продуктите на Дмо, но мисля, че цитресовият е по-хидратиращ. Въпреки, че  на моята коса и двата са с еднакво действие, не намирам разлика. Все пак е по-добре да ти отговори Белисимка или Линдето, че се притеснявам да не те подведа.

# 288
Детанглърчето с цитрус и нероли е само с един протеин около средата на състава, а този с розмарин и мента е с два протеина една идея по-напред в състава. Не че наистина има голяма разлика в действието, но ментовия ми е една идейка по-лек откъм хидратиране, (предполагам заради налегналата ме сухота) на нормална коса едва ли ще се усеща разлика.  Peace

Бели, и аз чакам отзиви за кокоса+детанглър, макар че май така или иначе съм се решила да взимам пак кокосово и да му дам шанс на сухата ми коса. Преди нещо не се разбрахме, но тогава май проблема идваше и от друго нещо.

# 289
Виви, нормално е да ти попие детанглъра Peace Все пак той може да се ползва и като финиш, не само като балсам. Представяш ли си какво щеше да стане, ако не попиваше, а ти го нанесеш и го оставиш на косата ooooh!

Руса мама, наистина са много сходни като действие детанглърите, но и аз да си кажа, че този с цитрус и нероли го чувствам по-хидратиращ. Има един протеин в състава, но не съм го усетила, а като пробвах детанглъра за първи път бях в период, в който не понасях никакви протеинови серии (Дисциплин, Редкен Екстрийм, Алтерна Рипеър), всичките ми действаха изсушаващо и разхвърчаващо. Така че явно този протеин е от тези, които действат хидратиращо Peace

Още утре ще се омацам с кокоса и ще пиша Hug

# 290
Добър вечер, хубавици   bouquet. Записвам се по средата на темата с въпросите:
1.Експериментирате ли със смесване на два или повече различни продукти? Какви комбинации сте правили? От кои сте доволни и от кои не? - Не съм екпериментирала досега, но може би е време да опитам  Peace
2. Правите ли си терапии в къщи? Ако да, какви, как и с какви продукти? - Най-често слагам кокосово масло и го оставям колкото мога повече време. По-рядко слагам ампули, един път в месеца и около подновяване на кичурите.

Благодарение на една прекрасна къдрокоска (Жани  Hug) пробвах къдрещото кремче на Мароканойл. Косата ми по принцип колкото по-дълга е, толкова е по-чуплива. Сега обаче е малко под раменете и е изравнена и хич не ми беше ясно какви вълни и чупки ще се получат, обаче кремчето доста приятно ме изненада  Blush. Получиха се страхотни равномерни вълни по целите дължини, никакво заплитане, при все, че сутринта я мокрих с ръце отново и намачквах през хавлиена кърпа, много е мека и приятна на допир косата. Само дето не се харесвам особено така къдрава заради дължината, но хубавото е, че бързо расте  Crazy.

# 291
Здравейте момичета с прекрасни коси Simple Smile Имам нужда от помощта ви... предстои ми боядисване др. седмица в понеделник. Искам преди това да си направя двустъпковия протеин на Aphogee. Нали е добре преди боядисване?! newsm78
Говорих с фризьорката, ще се боядисваме с JOICO и  ще направим терапията ето тази:
http://www.feelunique.com/p/Joico-K-Pak-At-Home-Hair-Repair-System
Някой има ли отзиви за тази боя и въпросната терапия.
Поръчах си и бустери на Kerastase, тях кога е подходящо да ги направя преди или след боядисването.
Надявам се да ми помогнете ....   bouquet

# 292
Здравейте момичета с прекрасни коси Simple Smile Имам нужда от помощта ви... предстои ми боядисване др. седмица в понеделник. Искам преди това да си направя двустъпковия протеин на Aphogee. Нали е добре преди боядисване?! newsm78
Говорих с фризьорката, ще се боядисваме с JOICO и  ще направим терапията ето тази:
Поръчах си и бустери на Kerastase, тях кога е подходящо да ги направя преди или след боядисването.
Двустъпковият протеин е добре за преди боя, да.
Ти само бустери ли си взела на Керастаз? Ампули?

# 293
  • Пловдив
Val,аз съм боядисана с боя на Джойко,какво те интересува?

# 294
Не смесвам продукти и освен маслени маски(даже разбирайте мажа само кокосово масло) ,други терапии вкъщи не правя.

Това за запис,а иначе исках да похваля хидратиращата серия на Кюн,ш-н и балсам,имам пробички от съфорумка Hug Наистина разплитат и хидратират,при все,че преди ш-на на Кюн бях се измила с ДПШ. Определено ще ги поръчам Peace

# 295
Ами, Бели косицата ти поне в компенсация на капризността си е наистина прекрасна Heart Eyes
Аз благодаря за поредната порция вдъхновение Laughing тази сутрин и при мен част от детанглера намери място в пулверизатора ми Mr. Green Напръсках и после оформих с лекота Heart Eyes И косата ми мирише чудно Laughing Ще чакам отзива ти и за комбинацията детнаглер+кокосово масло. Аз честно казано не срещам кой знае какви затруднения с измиването. Да не кажа, че косата ми май направо изпива част от него Joy Ама тя моята коса си е като гъбка Grinning
Ами Бел, може би защото рисковите покупки на сляпо до сега да не кажа на 100, но поне на 90% от случаите са успешни и с доволен резултат. Ако бях изгърмяла някоя голяма сума и накрая резултата да беше плачевен, сигурно щях да съм далеч по-предпазлива. Ама знае ли човек Mr. Green Луд умора няма hahaha
Аз, тъй като казах, че давайки на косата си почивка от пресата не желая да я тормозя с никакъв топлинен уред, сега така ме изкушавате с вашето дифузерно оформяне ooooh! Чак ми се приисква да опитам, за да видя какво ще се получи. Аз съм доволна от начина, по който се оформя докато съхне сама, ама пуста краста Joy Но се притеснявам, грам опит нямам с дифузера, да не взема да се докарам като разплетена кошница в главата hahaha А и понеже рядко прибягвам до сешоар, общо-взето веднъж-два в годината, не е най-добрия и мощен уред на света. А това сигурно има не малко значение newsm78

# 296
Двустъпковият протеин е добре за преди боя, да.
Ти само бустери ли си взела на Керастаз? Ампули?
Взех си от дълбоко подхранващ буснер и зеления концентрат.Никога не съм изполвала преди и ще ви бъда благодарна за съвет как ,кога и с какво да ги комбинирам. имам екстриим серията на редкен,хидратиращите SO PURE И  MOROCCANOIL.

# 297
В тази връзка, я кажете добър продукт за оформяне на косата с дифузер.

# 298
Val,аз съм боядисана с боя на Джойко,какво те интересува?
а правила ли си тази терапия която я препоръчват преди боядисването.Боята как ти се струва?надявам се да не ми дойде силна,че моята коса е склонна към накъсвания и цъфтеж.  Sad

# 299
  • София
Виви, нормално е да ти попие детанглъра Peace Все пак той може да се ползва и като финиш, не само като балсам. Представяш ли си какво щеше да стане, ако не попиваше, а ти го нанесеш и го оставиш на косата ooooh!

Бели, за балсама говорех, ето този: http://www.parfimo.bg/kozmetika-john-masters-organics-lavender-a … nsive-conditioner
Той ми попива.
Момичета, за а Bare детанглъра имате ли информация, отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт