Професионални серии за коса - тема 82

• 50 525
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Фрей, нямам търпение да видя какво ще сътвориш с цвета. И честно казано все си те представям с по тъмни цветове в косата, вместо русо. Blush Hug

Тази Златка е.... Shocked поне да си беше поизсветлила малко веждите. Винаги ме е дразнело на руса коса да изпъкват тъмни големи вежди...и чертите са и много остри за този цвят. Rolling Eyes

# 571
Извинявам се за крайния спам, момичета, но дали ще можете да ми попълните тази анкетка. За дипломна е и ми е много важно, иначе нямаше да ви занимавам с неща, несвързани с прекрасните ви косички.
https://docs.google.com/forms/d/18HyD1qvhDfsA5RZ5M7gWVJKLk7b56im … 8hETZpIA/viewform

Тя Златка никога не е била икона на стила, но и не са я направили добре. Според мен и фризьорът си е от значение и не тярбва да се отписва прибързано Олаплекса.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 23:09 от Aradiq

# 572
Момичета, влитам с въпросче Simple Smile
Тези от вас, които са спали с еластисайзер намират ли разлика от това да поседят 30мин с него и да са спали омазани с него?  Grinning. Искам преди да си легна да се намажа с него и се чудя дали с него да намажа или с масла, но пък нямам ДПШ сега и няма да мога да отмия маслата после и съм в голяма чуденка...? Simple Smile

Относно Златка, косата й изглежда потресаващо зле... Другото, което искам да питам е, знаете ли дали мога да използвам стъпка 3 без да съм използвала другите преди това?
И последно въпросче (ама колко съм нахална ooooh!) според вас кое е по-добре да поръчам за протеинче- Архитекта на Керазтаз или Кератина на Наши?
Архитекта си го ползвам от доста време и знам резултата, а кератина на Наши съм имала пробичка, стигна ми за веднъж но бях доволна. Но големия въпрос е следния: с него ставам с две безсулфатни серии и логично след това си използвам термозащита и всякакви щуротии със силикони и какво ли не... Дали ще успее да ги измие от косъма?
момичета, пак изчезнах за дълго, но съм в много сериозня апатия... Имам да ви разказвам някакви неща, но утре за добро утро и кафенце Hug чета ви всеки ден и много ви се радвам на страхотните коси и разгорещените мисли и страсти Heart Eyes

# 573
Арадия, имаш +1 от мен за анкетката Hug успех Simple Smile

А аз пак съм объркала бутоните за скрит/зачеркнат текст  ooooh!  Сори за спама... Simple Smile

# 574
Moмичета, според мен на всяка жена има един цвят и една прическа, които много й отиват и е супер когато тя ги разбере кои са и си ги прави... Много харесвам някои прически и цветове, но за съжаление на мен не ми отиват... Аз съм експериментатор по природа и когато си наумя нещо го пробвам.. За сега не съм била само с черна коса, но съм естествена блондинка и тъмното някак не ми стои... Иначе съм била руса във всички нюанси (без платинено), коняк, кестеняво, червено, руси кичури, а сега и медено.... За русите цветове е важно да се открие нюанса, дали да е пепел или златисто и да подхожда на тена на лицето и очите. Русото се поддържа трудно и изтощава косата, това всички го знаем, но пък подмладява доста и "хваща окото"... Особено добре поддържано русо...
Лично аз не харесвам когато естествена брюнетка се изруси до платинено, косата не стои естествено и тъмните вежди и особено тъмната кожа контрастират... Както е станало със Златка... А че косата е изтощена ще се проличи по-късно когато стане суха и накъсана....

И да не е спам, може ли сравнение на сериите на Керастаз Oleo Relax и Elixir ultime? Коя за каква коса е по-подходяща, коя е по-тежка и хидратираща? И в двете ли има масла и водят ли до бързо омазняване на скалпа? А как е с блясъка?

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 23:35 от lunna pateka

# 575
Линде, а аз очаквам новата ти прическа  Hug дано стане така както искаш, иначе съм сигурна че ще ти отива  Heart Eyes Между другото всичките ми познати така казват за моите цветови експерименти.

Арадия, с радост щях да се включа в анкетата, но не използвам социални мрежи.

За мен един цвят на косата означава нов стил и усещане, представяне пред останалите. Не е само до отиване, трябва да имаш умението да носиш този цвят. Нестандартните не са за всеки, ясно е че с тях изпъкваш повече и привличаш вниманието, трябва да си подготвен за това. Естествените нюанси също, за себе си съм забелязала, че ги избирам тогава, когато животът ми протича спокойно и подредено. Искам да кажа, че цветът на косата за мен винаги е бил нещо повече и главен аксесоар в стила ми и цялостното излъчване. Когато бяха дивите ми години бях платинено руса например  Simple Smile

Тази тема доста я оспамихме, дано другите не са се отегчили от вълненията ни.

# 576
Каква "грива" вади Златка... Laughing
Косата ѝ е останала на една четвърт.

# 577
  • София
Фрея, платинено руса?   Shocked Е хич не мога да си те представя, но навярно ти е отивало, щом са ти зелени очите.   bouquet
Сега като се замисля и аз съм била руса в един период - някъде 9-ка. Била съм и ярко червена, била съм руса с ярко червени кичури, била съм патладжан,  абаносово черна, коняк, кафе  Joy Замислям се, че доста съм експериментирала. Дори като се загаджихме с мъжа ми бях тъмно руса. Трябва много да ме е харесал, защото той харесва брюнетки  hahaha и то къдрокоси,  а тогава постоянно си изправях косата  hahaha.

Сега съм се намазала с кокос и се излегнах с таблета. Нямам сили да се къпя сега, че се прибрахме преди малко. Утре ще пробвам екстремно хидратиращите шампоан и маска на Мароканоил.  Трябваше да се измия с протеин, че ми предстои боядисване, ама нямам търпение да пробвам Мароканчето  Joy

Аркадия, включих се Simple Smile

Lollaa Аз смесвам Еластисайзера с Ямайско черно рициново масло,  разбивам с миксерчето за фрапе, навлажнявам със спрей косата и намазвам. Преспивам с него - има разлика, определено Simple Smile
Слагам Ямайско черно рициново масло,  защото в самия Еластисайзер има рициново масло и резултата след това е много добър. Сега ме подсещаш, че трябва да си поръчам пак. Иначе не те Съветвам да отмиваш маслените маски с ДПШ,  защото той остъргва напълно всички масла, които си ползвала, а е хубаво малко от тях да остава по косъма за да го предпазва.  Можеш просто по-силен шампоан да използваш - като Архитекта, например.
Аз мисля, че спокойно може да се ползва третата стъпка, дори и да не ползваш първите две.

Ако някоя има код от Златна рибка, който няма да ползва, ще се радвам, ако го сподели    bouquet  bouquet  bouquet

# 578
Здравейте, търся продукти, които да ми дадат ефекта на кератиновата терапия, но да е по - траен от една седмица. Косата ми е чуплива, по дължините нормална, в корените е мазна. Но самият косъм не е гладък, четох темата и мисля, че имам нужда от някакъв протеинов продукт. Thinking

# 579
Момичета, тая коса е яко окъсана, особено около лицето... Вижте стърчащите "антени"... Да не говорим, че цветът е отвратителен и неравномерен. Тия ползвали ли са OLAPLEX или им е фалшив... Голямо разочарование...
Скрит текст:

# 580
Преди да сложите кокос на косата навлажнявате ли я ?

# 581
На снимките е отбелязан Конда Кондев като фризьор! Многооо зле!  Stop
Снимката е обработена и от нея изобщо не може да се прецени истинското състояние на косата, но си мисля, че просто фризьорът не се е справил добре. Ако беше направил един хубав балеаж щеше да е много по-добра реклама, но сигурно толкова си може. Като гледам клиповете на Гай Танг ми иде да хвана самолета за Лос Анжелес, а този ще откаже хората да ползват Олаплекса.
Поразгледах  бг салони, които предлагат терапия с Олаплекс. Доколкото разбирам само те мажат с тройката и това е, нали така?!
Сигурно и аз ще си купя само тройката. Майсторството е да се използва терапията по предназначение, а аз като не разбирам, фризьорката ми като не разбира, няма смисъл. Ще изчакам да навлезе и тогава ще се възползвам.

# 582
  • София
Момичета, намерих си един салон, направо до нас, който предлага терапии с Олаплекс. Копирам ви цените, които са обявили на сайта си. Мисля да пробвам една терапия,  ако ми хареса ще поръчам от ибей. Навярно ще мине през митница, ама ще го преживея  Mr. Green

Терапия за коса OLAPLEX + сешоар   50,00лв. / 90,00лв.
Добавка OLAPLEX към бои и обезцветители:   
1 доза
30,00лв.
2 дози
55,00лв.
3 дози
80,00лв.

Ей, не бях вижала до сега в тази тема да публикува Анонимен  Joy

# 583
  • София
Добре е 30 лв за доза, в Щатите препоръчват цена 15 долара, което е близо. Учудена съм от работата на Коста Кондов върху Златка, в бг страницата на Олаплекс във Фейсбук има публикувана снимка преди и след на много съсипана коса, а след изглежда разкошна и като цвят, и като здраве. Пак от този фризьор.

Последна редакция: нд, 05 юли 2015, 12:07 от Serpentine

# 584
Цитат
Moмичета, според мен на всяка жена има един цвят и една прическа, които много й отиват и е супер когато тя ги разбере кои са и си ги прави... Много харесвам някои прически и цветове, но за съжаление на мен не ми отиват... Аз съм експериментатор по природа и когато си наумя нещо го пробвам.

+1

аз пък сега ще си правя балеаж, само че още не знам кога да гонаправя, защото ми предстои сватба и ако не стане ще трбва да го оправям в последният момент, а и не знам какво точно ще стане на тъмната ми коса  newsm78
Джон Фрейда професионабна ли севоди? Така или иначе вече го пъръчах, надявам се да ми хареса. Много ги хвалят продуктите им, пък да видим.

Общи условия

Активация на акаунт