Професионални серии за коса - тема 82

• 50 525
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Фрея, последното лилаво е уникално!!!
Хем страшно ми се иска, хем не ми стиска... Laughing
При всички случаи ще ми се наложи препигментация и после поне 2- 3 пъти цялостно боядисване, че да се наложи цветът по дължините. Но пък ще е 6% оксидант, така че не е страшно Simple Smile

Ето ме преди 3 години с патладжан:

След малко ще махна снимката.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 16:19 от Val_1990

# 556
  • Somewhere far away
О аз бих си направила такива кичури, но трябва първо да успея да махна остатъците от червеното. лилавите мисля да ги направя отзад на косата, на по вътрешните кичури  или в долната част. j

това дали ще свърши работа  ?
http://www.zlatnaribka.com/labelm/otsvetyavashti-spreyove-labelm … wder-spray-150-ml

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 16:15 от Deathcrush

# 557
Фрей, благодаря за подкрепата и на теб Hug
Имах нужда от това, момичета, че все пак ще си е стабилно рязане Mr. Green
Сега като каза зелени очи, моите съвсем, ама съвсем зелени и вече си се представям с цвят от първата и последната снимка, страхотни са Crazy Crazy Но ще стискам зъби, искам да я орежа и малко да почине, стига й слънцето в летните дни. Grinning

# 558
  • София
Белисима,

Ама как се оплакваш от тази прелест, която имаш на главата си?   bouquet  Много са ти хубави къдриците, косата ти е просто страхотна  Hug

Линда,

Разбирам те за искането да отрежеш косата. И аз бях така, когато заради омбрето долната част беше различна от горната и много ме дразнеше. Аз съм за принципа - по-добре по-къса, но здрава и красива коса, отколкото дълга и проскубана. Аз затова отрязах около 30 см. от косата последните 6-7 месеца именно, защото ме дразнеше. Но на теб не ти е така косата. Като цяло е хубава, а по-късите нови коси, които променят общия изглед на косата. Ако не греша ти скоро се постригва? Имай предвид, че етажирането на косата, което беше направила е виновно сега да си усещаш така косата. Така е, защото по-късите нови коси образуват общ по-гъст слой отгоре, а по-дългите коси,  съответно не толкова гъсти заради дължината си по-рядък и ти създават илюзията, че долните пластове не са ок.  Ако е започнала да ти се къдри косата, имай предвид, че като я скъсиш ще я усещаш още по-къса, защото ще се качи нагоре, когато не си я изправила. Иначе и двете прически са ок, според мен и ще ти отиват.   bouquet

Аз си получих на Мароканоил шампоан и маска, заедно с четири подаръчета - две калъфчета на Лореал и две 10 милилитрови пробички на маслото. Също така и маската на Кюн Со Пюър - хидратиращата. Преседя пакетчето в офиса на Еконт цяла седмица, защото сутрин все закъснявах и нямах време да го взема, а вечер се прибирах след 18 часа и офиса беше затворен. Сега хем искам да си измия косата, хем съм с хубава прическа от вчерашното навиване с машата - така хубаво са се изправили къдриците и все едно съм с ретро прическа.  hahaha След малко ще излизаме с мъжлето и усещам, че като се прибера ще се намацам с масълца и после хоп под душаааа. Party

# 559
Магнолиа, благодаря и за твоето включване   bouquet
Точно както го описваш такова нещо се получава, но аз ще покажа снимките на фризьорката ми и ще изкоментирам дължината, предвид това че леко ще се повдига от чупките, които оформя.
Примерните снимки, които постнах по-назад не са съвсем за моята коса, защото са прави етажирани, аз се боря за нещо ей такова по скоро:
Скрит текст:

и това в по-право състояние

# 560
Леле, докато изляза от обяд на разходка  и досега се връщам , 4 страници сте изписали Laughing Laughing Laughing
Inked Mom фризьорката ми се нАмира в салон BEAUTY Hug

Белисима, винаги след фрлизьорката така излизам, с крема Лабиостетик ми оформя прави за къдриците и дифузер, но  преди него слага  някакви спрейове два вида, и чак тогава крема за къдрици Laughing Laughingиначе крема съм си го купила преди време,но май отзиви не съм давала за него newsm78 Grinning Grinning

# 561
За Олаплекс се говореше в темата още преди няколко месеца, но беше много непозната материя и почти не се изказаха мнения. Оттогава не ми излиза от ума, обаче се чудя, как се използва в домашни условия?!

Какво количество от Нр 1 се слага в боята?
Естественият ми цвят е 5 или 6 някъде. Аз дълги години бях на руси кичури. От половин година съм брюнетка, като обаче кичурите се показват отдолу особено като се поизмие боята. В началото се боядисвах в салони, но последния път се боядисах сама и се получи много добър резултат. Всъщност по-скоро червенее косата. Минах на боя, за да я пощадя след годините кичури. Използвах 8.1 на Лореал Majirel в салоните, а домашному взех 8.1 Лорeал Exellence, не че не можех да поръчам професионална от сайтовете, но малко се притеснявах дали сама ще успея да уцеля съотношението боя:окислител. Сега обаче искам да изсветля още повече и варианта с Олаплекс супер ми допада. Ако си поръчам и го тупна на моята фризьорка тя няма да знае, какво да прави с него, а аз не знам, как да изсветля още повече цвета. Без обезцветяване, ако сложа 11 или 12 ще стане оранжево, нали така?
Хем искам да съм по-светла, хем не искам да си повреждам косата. Местата, които са само боядисвани са в много добро състояние, но надолу, където са кичури, са доста изтощени. Косъмът се накъсва, имам експлозия на кортекса. Всъщност не експлозия, а фойерверки направо Simple Smile.

Какво ще ме посъветвате?

Знам, че съм по-скоро за темата с боядисването, но ако някой може да се изкаже, ще е супер!

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 20:10 от Kölsches Mädel

# 562
Линда тази прическа "short bob" е супер модерна в момента навсякъде на запад! И аз съм "за" хубавата пострижка. Непременно да качиш снимки  Hug  bouquet

# 563
За Олаплекс се говореше в темата още преди няколко месеца, но беше много непозната материя и почти не се изказаха мнения. Оттогава не ми излиза от ума, обаче се чудя, как се използва в домашни условия?!

Какво количество от Нр 1 се слага в боята?
Естественият ми цвят е 5 или 6 някъде. Аз дълги години бях на руси кичури. От половин година съм брюнетка, като обаче кичурите се показват отдолу особено като се поизмие боята. В началото се боядисвах в салони, но последния път се боядисах сама и се получи много добър резултат. Всъщност по-скоро червенее косата. Минах на боя, за да я пощадя след годините кичури. Използвах 8.1 на Лореал Majirel в салоните, а домашному взех 8.1 Лорeал Exellence, не че не можех да поръчам професионална от сайтовете, но малко се притеснявах дали сама ще успея да уцеля съотношението боя:окислител. Сега обаче искам да изсветля още повече и варианта с Олаплекс супер ми допада. Ако си поръчам и го тупна на моята фризьорка тя няма да знае, какво да прави с него, а аз не знам, как да изсветля още повече цвета. Без обезцветяване, ако сложа 11 или 12 ще стане оранжево, нали така?
Хем искам да съм по-светла, хем не искам да си повреждам косата. Местата, които са само боядисвани са в много добро състояние, но надолу, където са кичури, са доста изтощени. Косъмът се накъсва, имам експлозия на кортекса. Всъщност не експлозия, а фойерверки направо Simple Smile.

Какво ще ме посъветвате?
Слагам малко снимки. След малко ги махам.

Знам, че съм по-скоро за темата с боядисването, но ако някой може да се изкаже, ще е супер!
Без блондор няма как да вдигнеш 5- 6 тона.

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 20:13 от Val_1990

# 564
Преди малко видях пак снимките на Златка- скъсила си е косата мнооого. А от предния ден имаше една снимка за лека нощ в леглото и косата и си беше дълга, разтелена на възглавницата. Дали не и е изгоряла косата?!

# 565
Преди малко видях пак снимките на Златка- скъсила си е косата мнооого. А от предния ден имаше една снимка за лека нощ в леглото и косата и си беше дълга, разтелена на възглавницата. Дали не и е изгоряла косата?!
Зл. Димитрова: "След като разбрах за Olaplex Bulgaria, революционната система на Холивуд, която предпазва и възстановява косата по време на третиране в салона, вече бях сигурна, че ще пробвам и ето го резултата! Промяната ми отне само няколко часа в салона на моя фризьор. От тъмна брюнетка, сега съм светло руса, а косата ми е в перфектно здраве след няколко последователни обезцветявания. Усещам я жива, по-плътна, по-здрава и с много блясък."

Преди...                                                                            След...
Не знам кой е фризьорът на "черната" Златка, нито кой консултант я посъветва да "плесне" на главата си точно този нюанс русо, но изглежда потресаващо зле ooooh!
А ако това в "жива, плътна, здрава и с много блясък" коса... скъпи дами, ние нищо не разбираме от коси!!!
Извинявам се за спама, но не се сдържах Blush   bouquet

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 22:55 от Di™

# 566
Привет!
Когато и да съм решила да си подстрижа косата е било моментно желание и точно след 1 месец съм сажалявала. Затова и сега вече се въздържам, въпреки, че ме съблазняват някои прически.
Линда не разбрах с колко коса щесе разделиш, но очевидно е, че си го решила.
Надявам се да не съжалиш след кратко време.
Вярно е, че коса расте, но аз като знам колко време съм я пускала и сърце не ми дава да я отрежа.
Била съм на дълга нещо като черта, отива ми, но не е моята прическа.
Само аз ли не харесвам това лилаво? На мен ми е изключително грозно и демоде/всъщност не знам дали сега е модeдерно де/
Аз никога не бих се направила лилаво, патладжан или от сорта.
"short bob не ми харесва никак, мнооогоо момчешко, много късо.
Карето също никога неми е допадало. Даже за мен по-гадна прическа от карето но Виктория Бекъм няма.
Прическата, която Линда е показала с къдриците обаче е готина.
Следващата ми прическа когато се усмеля ще е тази:

коса средна дължина много харесвам.
Di™ съгласна съм, че русото е ужасно, остави, че е жълто, почти платинено, много изкуствено стои, но поне да й отиваше пак бих го приела. Има жени, на които русо просто не им отива-аз съм от тях. Златката е със средна дължина коса, до раменете, тънка и рядка. Другото са екстеншъните й.

П.С.
Много се извнявам за брътвежите, но просто ми дойде така да споделя, надявам се да не съм ви отегчила  Simple Smile Embarassed

Последна редакция: сб, 04 юли 2015, 22:22 от Miss_Bingley

# 567
Наистина и е доста зле косата. Дори подстригването не скрива щетите. И защо постоянно е зализана назад? Сякаш крие накъсвания. Въобще не ми изглежда жива и плътна косата и. Цвета просто без коментар. Наистина не разбирам защо не са и сложили тонер.

Момичета, аз май се отказвам от Олаплекса  Laughing както бях много навита така се разочаровах от "рекламата" с нашата Златка, че ми се скапаха надеждите. Вярно, че моето е доста светло и няма да изгори толкова, но тя така или иначе вече е по-порьозна в нраищата и изисква повече грижа. Мисля да си вкарам лилавичкото в косите и пак да съм русалка  Grinning този път обаче ще са само омбре кичури, останалото ще си оставя моя цвят или малко по-тъмно за да контрастира с лилажа. Днес се нагледах на такива красоти, смели ярки преливания и хрумвания, косата става направо магия  Heart Eyes

# 568
И аз преди малко видях на Златка снимките....Тя никога не е имала гъста и дълга коса, хубава също  Laughing Ама тва русо е покъртително.

# 569
  • Стара Загора
Е не! Това със Златка направо ме разби  #Shocked.Каква реклама  Sick Тези хора наистина не са наред  hahaha ако мислят ,че ще превлекат клиенти.Ами аз дори по-добри резултати имах едно време със синьото прахче  hahaha Joy
Извинявам се за празния пост ,но не се стърпях

Общи условия

Активация на акаунт