Професионални серии за коса - тема 82

• 49 273
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Привет, момичета Hug
Аз съм вече офъкана Mr. Green Фризьорката ми почти се разплака, но аз бях непоколебима. Crazy
Качвам снимки, както обещах, но утре ще ги махна (поне лицевите, на които се ухилих за моя Grinning), та моля да не ме цитирате (ако имате какво да кажете де hahaha).

Цитирах те, но ти махнах снимките за да триеш спокойно Simple Smile

Много сладурска прическа, ей! Браво. Веднага ми дойдоха много идеи за прически Simple Smile

bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 646
Благодаря, момичета мили Hug Едно такова хубавко ми стана Mr. Green
Магнолийка да ми споделиш идеите, че да разнообразявам. Flutter

# 647
  • София
Линде, много, много ти отива, браво! Евала за смелостта ти  Hug

# 648
Deli,Linda - Супер са новите прически  Peace
Белисима - ще чакам с нетърпение да споделиш, май май повече и от теб се вълнувам-ако това въобще е възможно  Hug

Магнолия да не си посмяла да я пипаш твойта коса  Stop

# 649
Линда, много много ти прилича! Супер свежо и лятно!   bouquet И каква прекрасна усмивка със страхотно бели зъбки  Heart Eyes
Скрит текст:
Иска ми се да те попитам натурално така белички ли са, или е от пастите и зъболекарски намеси  Flutter Че много ме вълнува темата, но да не спамя тази  Hug

# 650
Линдичка, чудна е прическата! Много си сладка така и косата изглежда по-дебела и жива  Hug

# 651
Линда, мвого ти отива Simple SmileАз много харесвам такива прически, и дори бях с такава преди 2 години, но не ми отиваше и я оставих пак  по дълга Laughing Laughing

# 652
Благодаря, момичета, прекрасни сте Hug Hug Hug

# 653
  • Добрич
Линда много ми харесва прическата ти!  Определено ти отива. Косата сама ли ти се начупи или си с някакъв финиш?  Много харесвам такива чупки.

Бел нямам търпение да пробваш Олаплекса и да споделиш мнение!

# 654
kate p, благодаря ти и на теб  bouquet по принцип косата ми се начупва, а в най-доброто си здраве дори се къдри стабилно, но специално днес ми сложи малко пяна фризьорката.

# 655
Линде, и на мен много ми харесваш така   bouquet
Дано с новата прическа ти се случват само хубави неща !

# 656
Линде, красотицо, страхотна си  Hug

# 657
Линде, аз ти го казах вече де, но да се отчета и тук Grinning Страхотна лятна прическа се получи и много ти отива Heart Eyes Hug Hug Hug Признавам си, бях малко скептична като заяви, че ще се кълцаш Mr. Green Опроверга ме напълно! Много ми харесваш с тази сладурска прическа Heart Eyes И браво за смелостта, че въобще се реши да се сбогуваш с толкова коса  bouquet

Към края на месеца ще ми пристигне Олаплекса, веднага ще се омацам с него и ще споделя има ли, няма ли резултат от това чудо Grinning Дано пристигне по-рано от предвиденото, за да направя терапията преди морето, иначе ще трябва да ме чака да се върна Praynig

# 658
  • София
Линде, и на мен много ми харесваш така   bouquet
Дано с новата прическа ти се случват само хубави неща !
+1
И аз смятам, че въобще не си сгрешила с подстрижката-страхотно ти стои  Hug

# 659
Много, много ви благодаря на всички! Доста рязане падна и колкото и да бях сигурна в решението ей такива мили думи като вашите ми действат много добре. Flutter
 Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт