Професионални серии за коса - тема 82

• 49 277
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
Дели, много си лоша с това масло  Crossing Arms
Състава му какъв е? В смисъл силикончета, това онова  Laughing или е абсолютно чисто масло от черен кимион?
Вив, ти сериозно ли питаш? Laughing Laughing Laughing

# 631
  • Смолян

pretylady, можеш, да.
Иначе протеинов шампоан, аз харесвам Денсифик, Напура, Наши ... Алтерните от хайверената асерия са доста протениови ... Въпрос на твой избор.
[/quote]

Вивиан благодаря  bouquet Денсифик ползвах, но доста ми изсушаваше косата. Ще разгледам другите предложени от теб благодаря! Heart Eyes

# 632
Дели, много си лоша с това масло  Crossing Arms
Състава му какъв е? В смисъл силикончета, това онова  Laughing или е абсолютно чисто масло от черен кимион?

pretylady, можеш, да.
Иначе протеинов шампоан, аз харесвам Денсифик, Напура, Наши ... Алтерните от хайверената асерия са доста протениови ... Въпрос на твой избор.
Вивиан не пише  състава, пише че са копринени протеини newsm78 Simple Smile

# 633
  • София
Ами с голямо съмнение, но викам да си питам  Laughing Може пък да се изненадам,  Joy
Но щом е протеинов финиша, не е за мен.
Все пак се изненадах  hahaha Не очаквах да е протеин  Blush

# 634
  • София
Хайде и аз паднах под ножа с Джон Мастерс. В LOVELULA има 15% отстъпка на всичко до довечера и реших да се пробвам с един шампоан с цинк 2в1 и мострички на детанглъра с цитрус и нероли.
На Белисима описанието на този шампоан, много добре ми прозвуча и само го препрочитах отвреме навреме.  Heart Eyes
А и наскоро привърших един шампоан, ексфолииращата маска на ФК. На път съм да приключа с още два шампоана. Няколко месеца бях на пълна диета от нови покупки.  Crazy

А в кой сайт имаше отстъпка за първа поръчка - в LOVELULA или в Naturisimo? И колко беше тя?

# 635
  • Sofia
Дели, много си лоша с това масло  Crossing Arms
Състава му какъв е? В смисъл силикончета, това онова  Laughing или е абсолютно чисто масло от черен кимион?

Това е съставът на маслото :
Cyclopentasiloxane Cyclotetrasiloxane Caprylyl Methicone Cyclohexasiloxane Nigella Sativa(Black Seed) Oil Hydrolyzed Silk Phenoxyethanol C12-15 Alkyl Benzoate Fragrance (parfum) Alpha-Isomethyl Ionone Benzyl Salicylate Benzyl Benzoate Eugenol Hexyl Cinnamal Limonene Yellow 11 (CI47000) RED 17 (CI26100)

Бел, направо се уморих аз от ровене  ooooh! Иначе ми е ясно, че това с чашата е супер относително. Пък минералното олио в Камелията за малко го бях позагърбила - аман вече, някакви супер скъпи продукти с егати боклуците в тях  Sad

Междувременно се заредих с шампоана и реконструктора с мед и хибискус, както и с интензивния балсам и кремчето роза и кайсия.  След като раздадох детанглъра, реших, че пак го искам и пуснах от промоцията в ягодка докато бях на море в Гръцко (супер скапан нет). Днес с учудване не го открих в пощата, нито имам известие за митница. Имам някакъв мейл за поръчка, но май след това е трябвало да платя, защото не съм пазарувала отдавна и акаунта ми е бил деактивиран. Имам спомен, че платих, но не си откривам плащането и май не е минало. Писах им да видим дали ще се съгласят да платя на онази цена  Praynig Ще дам втори шанс и на цинковия шампоан - много искам да го харесам (Вив,  Heart Eyes)

ТОЗИ ДПШ на Алтерна взех, дано МЕ измие  Mr. Green

# 636

Бел, направо се уморих аз от ровене  ooooh! Иначе ми е ясно, че това с чашата е супер относително. Пък минералното олио в Камелията за малко го бях позагърбила - аман вече, някакви супер скъпи продукти с егати боклуците в тях  Sad
Вярно е Peace И аз бях много възмутена, като прочетох съдържанието на олиото на Шу. Хубавото е, че поне е леко, не омазнява и придава блясък. Ще го доизхарча на права коса, но не бих повторила покупката. Просто цената е твърде висока за този състав.

Между другото, в lovelula открих, че има травъл размери на някои продукти на JMO. По 60 мл са, което е супер Peace
https://www.lovelula.com/t/products/try-me-kits-and-travel-sizes
Като се подредят по цена, тези на JMO излизат на първа страница. Мисля да си поръчам лавандуловия балсам + 5 тестерчета  Mr. Green До края на деня може да се използва код за -15% - SUMMER15 Peace Така балсамчето с тестерчетата ми излиза 8 паунда и нещо.
Оп, грешка, не е 8 паунда и нещо, а излиза почти 11 паунда, защото ми начисляват и английско ДДС Crossing Arms
Хммм май ще се откажа от балсама засега. И без това съм си наумила да си поръчам Олаплекс, та и това ще ми дойде малко в повече. Ще си взема нещо по-дребничко от сайта, за да мога поне тестерчета да си купя Mr. Green

Мацата, ако не ти се рискува с голяма опаковка, шампоанът с цинк също го има във вариант 60 мл Peace

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 16:35 от bellisssima

# 637
  • София
Скачам набързо да си кажа мнението за Мароканоил шампоана и маската. Средната маска.

Такаааа... Първо да кажа, че бях омазана с кокосово масло. Само по дължините, в корените не сложих нищо. Шампоана го усетих протеинов. И то доста. Втвърди ми косата, заплете я. Сега за маската. Като голямо алчно момиче  hahaha реших да смеся малко от олиото, което ми бяха изпратили за проба с маската и така да се наклепам. Демек - интензивна хидратация   Laughing Маската е много гъста, мазна и плътна, богата, а аз я дообогатих  Mr. Green Още с намазването на косата веднага омекоти. Стоях около половин час с нея и после измих. Отмивах дълго за да не остава продукт по косата - каквото взела - взела!
На влажна коса сложих малко от коприната на Чи и още малко от маслото Мароканоил. Оставих я да изсъхне сама. Днес сутринта, косата беше мака и приятна на пипане, без много обем, но не и смачкана. Сега на пипане е сравнително гладка, но остава усещане за натрупване на продукти - някак все едно съм сложила много финиши и ми стои леко матирана. Няма блясък. Иначе общо взето няма изпръхнали крайчета, прибрани са, но сега като ги пипам /една част от тях - тези дето още имат остатъци омбре/ са лееееко сухички.
Като цяло не съм нещо впечатлена. Ще пробвам следващия път без никакви финиши - да видим как ще се държи косата. А днес ще се къпя явно пак - утре имаме годишнина от сватбата и трябва да съм просто прекрасна  Joy

# 638
  • Живее на Луната
Здравейте момичета, много хубави коси в темата  Heart Eyes

Посъветвайте ме моля ви какъв сешоар да си купя - чудя се между Parlux и Iso Beauty. На втората марка имам преса и съм доволна, но не съм ползвала други техни продукти.

# 639
  • София
Аз съм с Парлукс и съответно препоръчвам него. Имам три преси на Исо, но за сешоар определено залагам на Парлукса.

# 640
  • Стара Загора
Мацата и в двата сайта има отстъпка при първа поръчка.В Натурисимото е 10%, а Ловелула е 15%.А ако сметката ти е над 50 паунда в Ловелула, вместо 15% ти намалят 10 паунда  Simple Smile.
Ш-на с цинк наистина е страхотен, на мен най-много ми харесва от ДМО

# 641
Най-накрая се реших и поръчах Олаплекс Blush
Тази оферта избрах - http://www.ebay.com/itm/OLAPLEX-TRAVELING-STYLIST-KIT-STEPS-1-2- … sh=item41978c07d7
Дано това количество от 1 и 2 ми стигне за цялата коса Praynig Ама все си мисля, че трябва да е достатъчно. А и ще гледам да наблягам повече на краищата, че те си искат по-сериозно внимание. Нагоре косата ми е доста по-здрава.
Нямам търпение да си го получа вече Heart Eyes Другото, за което се моля, е да не мине през митница Mr. Green Ако не лепнат отгоре разпечатка от плащането, имам шанс Praynig

~Bell~, не съм ползвала сешоар на нито една от двете марки, но аз лично бих заложила на Парлукс Peace Отдавна съм хвърлила око на Парлукс 385, ама все не стигам до него Blush Покупката на нов сешоар пак се отложи във времето сега с тоя Олаплекс Laughing

Последна редакция: пн, 06 юли 2015, 18:47 от bellisssima

# 642
Привет, момичета Hug
Аз съм вече офъкана Mr. Green Фризьорката ми почти се разплака, но аз бях непоколебима. Crazy
Качвам снимки, както обещах, но утре ще ги махна (поне лицевите, на които се ухилих за моя Grinning), та моля да не ме цитирате (ако имате какво да кажете де hahaha).

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 07 юли 2015, 14:40 от Анонимен

# 643
  • Щастлива мама на 3 слънца
Оле ееее прекрасна си.
Браво .

# 644
  • Стара Загора
Линде, изглеждаш прекрастно  Heart Eyes много ти отива  Crazy.Няма за какво да съжаляваш въобще  Hug, много харесвам къси прически, но на мен не ми отиват.

Общи условия

Активация на акаунт