Професионални серии за коса - тема 82

• 50 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Аз не ги броя за терапия,не като сила на действие,а в смисъл,че ми отнемат 10-15 мин.Например Милк шейк терапията с терапевтичната преса вкъщи ми отнема около 2 часа и оставам без ръце Tired

# 61
# 62
Благодаря за чудесната нова тема  bouquet
Да отговоря първо на въпросите. Grinning Grinning
Не съм смесвала продукти, само различните марки шампоан и маски. Grinning
Терапии на Милк шейк предимно, а с масла от години не съм пробвала да направя, изкушавам се  с кокосова масло, което е доста хвалено ,но незнам защо се въздържам newsm78 newsm78

Да споделите за този крем за къдрици ,сега покрай намалението в рибката, дали този Макадамия е различен от старият newsm78 newsm78
http://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/krem---aktivato … curl-cream-148-ml

# 63
По т.1. Не смесвам по простата причина че имам много нови неща които трябва да пробвам първо самостоятелно.Преди време беше модерно да се смесва маска/балсам с масла и да се нанася преди измиване-това мисля да пробвам с хидратиращите маски които не ми харесват или са ми тежки.
По т.2. Ползвам масла 1 път в месеца, еластайзър, ампулите и фузиодозите на Керастаз.

Намерила съм си салон на удобно място и мисля в скоро време да пробвам МШ протеиновата терапия.

Интересно ми е тези които са я правили редовно-има ли дългосрочен ефект или по-скоро е моментен непосредствено след терапията ?

# 64

Val_1990 благодаря ти   bouquet

А Милк Шейк продуктите от къде ги поръчвате?

# 65
Ел 83, Милкшейк има в закосата.ком, цените са добри и са хубаво заредени с продукти. Peace

# 66
  • Сандански
Момичета, вчера във фейсбук видях, че ЗР ще предлагат Living proof.  Стана ми интересно, напоследък толкова много марки и в Арлен, и в ЗР, явно четат тук.  Mr. Green Затова си пожелавам да заредят скоро и продукти на Пол Мичъл, за да не се мъча да поръчвам от чуждестранни сайтове. Simple Smile

Мога да дам мнение само по първия от въпросите, терапии за жалост не мога да си правя сама, a в моя град не се предлагат терапии с проф. продукти. Sad

1.Експериментирате ли със смесване на два или повече различни продукти? Какви комбинации сте правили? От кои сте доволни и от кои не?

Наскоро пробвах да сложа десетина капки масло от моринга (не ми е утежняващо въобще и затова избрах него) и две-три капки карите в детанглъра с нероли на ДМО, който иначе идва лек на моята суха коса. Получи се много разплитащ и, надявам се, подхранващ ефект.

# 67
С дневното намаление в Рибката и кода за Алтерна излизат добри цени, ако някой иска нещо. Кка е дълбокопочистващия им шампоан? Трябва ми такъв, засилила се бях към ЛабелМ, но сега и този на Алтерна ме изкушава  Thinking
Моля дайте 1-2 мнения за да си приключа поръчката.

# 68
Ел 83, Милкшейк има в закосата.ком, цените са добри и са хубаво заредени с продукти. Peace
Линде, аз не ги намирам.... Laughing

# 69
С дневното намаление в Рибката и кода за Алтерна излизат добри цени, ако някой иска нещо. Кка е дълбокопочистващия им шампоан? Трябва ми такъв, засилила се бях към ЛабелМ, но сега и този на Алтерна ме изкушава  Thinking
Моля дайте 1-2 мнения за да си приключа поръчката.
Аз се колебаех между Лейбъл и Джойко. Избрах в крайна сметка Label-M и съм доволна. Аз съм с естествено къдрева, суха коса и чувствителен скалп. Не ми пресуши косата, позаплете я, което е нормално, но с детанглера реших този проблем. Не ми раздразни и скалпа, което за мен е голям плюс. Прави хубава пяна и е доста икономичен. Освен това на мен много ми допадна евкалиптово-ментовия му аромат. Прави ти терапия и на синусите hahaha Та вероятно, когато го приключа пак ще заложа на него.  Peace

# 70
Аз си поръчах ДПШ на Чи.
От Лейбъл М съм много доволна, но реших да пробвам нещо ново. Доскоро бях с ДПШ на Лакме- няма да го повторя.

# 71
  • Somewhere far away
и аз  на Label m съм се спряла относно дълбокопочистващия. много ми се искаше да си взема и еластисайзъра - но го има само в големи разфасовки и много  солено ми излиза цялата сметка - така че ще чакам  отново или да го намалят, или да изкарат по -малката разфасовка. Party

# 72
И аз ще вземам Еластайзър. Но се чудя обикновения или Екстрийм... Ползвала съм обикновения, а и съм с фин косъм, а нали точно той е за тънки коси (гъста ми е, но косъмът ми е фин). Ама пък ме човърка да пробвам Екстрийм- а Laughing
Някой с тънък косъм да е пробвал и двата?

# 73
  • София
Бели, заинтригува ме с това спрейче не Рене. Силикони има ли в него?

Вал, аз съм с тънък косъм и ползвам Екстрийм. Уникално добре ми се отразява. Хич не се притеснявай, направо го поръчвай, не мисля, че ще ти утежни или каквото и да било. Ако те притеснява нещо, опитай с малката опаковка от 20 мл.

# 74
Вивиан, мерси! Simple Smile Ще взема Екстрийма. 1 път седмично ли го ползваш?

Общи условия

Активация на акаунт