Професионални серии за коса - тема 82

• 50 517
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
И аз ще вземам Еластайзър. Но се чудя обикновения или Екстрийм... Ползвала съм обикновения, а и съм с фин косъм, а нали точно той е за тънки коси (гъста ми е, но косъмът ми е фин). Ама пък ме човърка да пробвам Екстрийм- а Laughing
Някой с тънък косъм да е пробвал и двата?
И аз съм с тънък косъм и харесвам много повече Екстрийма, даже обикновения почти никакъв ефект няма при мен.

# 76
  • София
Вал, не, доста по-рядко, но не защото не го харесвам, а защото просто все някакви други планове за мазаници и маски го изпреварват  Joy  Но като го ползвам, стоя по 6  часа и повече.

# 77
С дневното намаление в Рибката и кода за Алтерна излизат добри цени, ако някой иска нещо. Как е дълбокопочистващия им шампоан? Трябва ми такъв, засилила се бях към ЛабелМ, но сега и този на Алтерна ме изкушава  Thinking
Моля дайте 1-2 мнения за да си приключа поръчката.
Не съм го ползвала, но понеже виждам, че никой не се включва с отговор на въпроса ти - тук май не се хареса много този шампоан. Повечето мнения за него в темата не са положителни - заплитал много косата, това си спомням Peace

Аз си поръчах ДПШ на Чи.
От Лейбъл М съм много доволна, но реших да пробвам нещо ново. Доскоро бях с ДПШ на Лакме- няма да го повторя.
Аз ползвам в момента този на Чи и съм доволна, като изключим това, че последния път ми докара лющене на скалпа, но това го отдавам на сулфатите. А ДПШ без сулфати няма  Rolling Eyes Аз обаче промених стратегията и сега като реша да почистя косата от остатъците от силиконови продукти, просто го нанасям само по дължините, не докосвам скалпа, за да не го раздразня пак Peace Иначе не ми заплита изобщо, харесва ми като усещане в банята. Има много лек аромат на мъжки парфюм, който в началото малко ме смущаваше. Сега обаче дотолкова свикнах с него, че вече го асоциирам с нещо чистичко и свежо Heart Eyes

Бели, заинтригува ме с това спрейче не Рене. Силикони има ли в него?
Ооо сигурно има, накъде без тях Mr. Green Аз когато съм го купувала, представа съм си нямала какво е това "силикони" и какво ми правят на косата hahaha Но си го пръсках с кеф на плажа Mr. Green Бързо свърши и не си спомням с подробности какво точно му беше действието, омазнява ли, не омазнява ли.... newsm78 Но щом съм запомнила, че за града не става, значи сигурно е мазнеел поне лекичко Rolling Eyes

# 78
Белисима, мерси за отзивите за шампоана на Чи! Simple Smile
Сулфатите не ме притесняват чак толкова, а и аз ДПШ ползвам 1 път месечно- преди боя. Рядко се случва 2 пъти месечно да го използвам.
Впрочем, аз също няколко пъти питах за ДПШ на Алтерна, но понеже никой не ми отговори, реших да поръчам този на Чи.
То първо бях поръчала ДПШ на Вела, но от Арлен ми се обадиха да ми кажат, че е станала грешка и го нямат в наличност. А и той всъщност не бил точно ДПШ, а просто за много мазни скалпове. Плепоръчаха ми Алтерна или Чи и аз избрах втория.

# 79
  • София
Може ли линк към Еластайзера екстрийм? Не мога да го видя къде е.  Praynig

# 80
  • На ръба..
Арлен:

"Към всеки закупен продукт от хайверената серия на Alterna получавате подарък по избор от следните:
  ***Хидратиращ безсулфатен шампоан с екстракт от хайвер Alterna Caviar Replenishing Moisure Shampoo 40 мл - Стойност - 24.00лв.
  ***Луксозен хидратиращ балсам с екстракт от хайвер Alterna Caviar Replenishing Moisure Conditioner 40 мл. - Стойност - 26.00лв.
    ***Удължаващ еликсир за коса с екстракт от хайвер на белуга Alterna Lengthening Hair And Scalp Elixir 25 мл. - Стойност - 28.00лв.

***Спрей за термозащита до 230С с екстракт от хайвер Alterna Caviar Perfect Iron Spray 25мл. - Стойност - 28лв.
  ***Ултра хидратиращо мляко за коса с екстракт от хайвер и сибирско цвете Alterna Caviar Moisture Milk 25 мл. - Стойност - 28.00лв.
 Промоцията е валидна до изчерпване на количествата!
  Промоцията не е валидна при покупка на малка разфасовка продукт!"

# 81
И аз нещо не го намирам в Рибката.
Не че ми е спешен, де.

# 82
  • На ръба..
Може ли линк към Еластайзера екстрийм? Не мога да го видя къде е.  Praynig
Ето го
Скрит текст:
Линк:

# 83
Дидора, мерси! Simple Smile

# 84
  • София
Благодаря, пише неналичен, явно за това не излиза. Simple Smile

# 85
Благодаря за менията, отказах се от Алтерна
Ще заложа на ЛабелМ, Чи не искам, достатъчно техни неща ползвам, исма разнообразие  Mr. Green

# 86
Аз пак да си питам Laughing - как може безсулфатен шампоан да ми е бая премиващ, а сулфатен да ми е ОК? Става въпрос за аргановия хидратиращ на Чи. Хем безсулфатен, хем УЖ трябва да е хидратиращ, а пък ми е силен... А Екстрийм шампоана на Редкен, който си е със сулфати, протеинов, ми е ОК.

# 87
  • София
И аз си взех миналата седмица ДПШ на Лейбъл М, супер е, не ми заплита, пресушава ... нищо. Мек и прекрасен шампоан, много съм доволна.

# 88
По темата не мога да се включа, тъй като не съм смесвала продукти.
Но като стана дума за ДПШ, някой има ли отзив за този http://www.parfimo.bg/kozmetika-schwarzkopf-bc-bonacure-scalp-th … cleansing-shampoo. Ако може да се мине по-тъничко като цена за ДПШ, че и без това няма да се ползва особено.

# 89
По темата не мога да се включа, тъй като не съм смесвала продукти.
Но като стана дума за ДПШ, някой има ли отзив за този http://www.parfimo.bg/kozmetika-schwarzkopf-bc-bonacure-scalp-th … cleansing-shampoo. Ако може да се мине по-тъничко като цена за ДПШ, че и без това няма да се ползва особено.
Чела съм много добри отзиви за този  Peace

Общи условия

Активация на акаунт