Професионални серии за коса - тема 82

• 50 525
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
А какъв е замисълът на това?
Погледни малко по-нагоре на предишната страница, публикувала съм линк към една статия, в която е обяснено подробно Peace Идеята е да се намали агресивността на пенителите в шампоана.

# 106
Аз имах предвид метода на Риъл; на суха коса. Това го разбирам.

# 107
Опишете накратко черния шампоан на Керастаз Cronologiste и другия Desifique Praynig Praynig.Чудя се между двата Naughty

# 108
  • Стара Загора
Бел, много благодаря за информацията   bouquet
Винаги съм се чудила каква е ролята  на разредения ш-н и защо е по-щадящ.Аз си разреждам само като ми свършва шампоана на последно то миене.Наливам вода във шишето и раздрусвам  Joy не съм обръщала внимание дали се усеща разлика.
А при ш-ните ДМО дали има смисъл да се прави или е само за агресивните  newsm78

# 109
Опишете накратко черния шампоан на Керастаз Cronologiste и другия Desifique Praynig Praynig.Чудя се между двата Naughty
Хронолъджист не съм го пробвала и не мога да дам отзиви. Но Денсифик е един от най- отвратителните шампоани, които аз лично съм ползвала. Ужасно премиващ и остъргващ. Косата ми ставаше на кече след него. По- силен ми беше и от дълбокопочистващ.

# 110
Момичета, моля за спешен съвет   bouquet
Впуснала съм се в лудо поръчване на продукти, но имам колебание между два и се чудя дали да не поръчам и двата (ей така да си ги имам и тях  Mr. Green ) или единият обезсмисля другия. Според вас кой от тези два балсама без отмиване е по-подходящ за чуплива, суха коса, боядисана?Не очаквам от тях нищо кой знае какво, просто за да си мазвам между миенетата или след миене понякога...
http://www.zlatnaribka.com/lakme/teknia-curl-up--za-kadrava-kosa … e-curl-up-1000-ml
http://www.zlatnaribka.com/aphogee/balsam-pro-vitamin-bez-izplak … n-leave-in-473-ml

# 111
Аз имах предвид метода на Риъл; на суха коса. Това го разбирам.
Виж, това и аз не го разбирам Joy

Бел, много благодаря за информацията   bouquet
Винаги съм се чудила каква е ролята  на разредения ш-н и защо е по-щадящ.Аз си разреждам само като ми свършва шампоана на последно то миене.Наливам вода във шишето и раздрусвам  Joy не съм обръщала внимание дали се усеща разлика.
А при ш-ните ДМО дали има смисъл да се прави или е само за агресивните  newsm78
Доколкото разбирам от статията, това е хубаво да се прави само при агресивните шампоани, независимо дали са сулфатни или безсулфатни, защото като цяло намалява действието на съставките в шампоана, дори и на полезните Peace Така че аз лично не бих използвала този метод при шампоаните на JMO, тъй като тях си ги чувствам неагресивни, щадящи, но освен това и подхранващи/хидратиращи/укрепващи. Не бих искала да им "разводнявам" действието.

# 112
Все пак да кажа, че писах за този метод, но никога не съм го ползвала. Така че нека не е метода на Риъл.  Laughing Laughing

# 113
Да се запиша по новата тема... Продукти не съм смесвала, но понякога когато маска или балсам не ми харесват особено, за да не ги изхвърля ги смесвам с други маски и така си ги оползотворявам... Mr. Green
Терапии си правя у нас - Мш и на Аphogee двустъпковия протеин... Доволна съм, но има какво да се желае още за дължините.... Масла цапам често, мисля докато е топло да правя повече домашни маски, с мед, кисело мляко, жълтък и други такива, макар да не очаквам кой знае какъв ефект... Thinking
За продукти за сега малко съм се спряла, че съм натрупала доста и не знам как ще ги изразходвам.. Laughing
За разреждането на шампоан малко ми е странно, то какво измиване ще бъде??? Просто слагам по-малко шампоан и измивам два пъти... Ако не ми е чиста косата, не ми е комфортно... Все пак чистотата на кожата и косата е много важно за здравината и красотата... Peace

# 114
  • София
Здравейте, момичета! Аз не мога да се похваля със експериментаторска страст относно смесването на  продукти.
Винаги си вземам продукти от една серия и се старая да ги изхабявам по едно и също време.
По отношение на терапиите също не мога да се похваля. Rolling Eyes
Единствените "терапии", които си правя вкъщи са маслените маски, с които престоявам винаги от два часа нагоре и двуминутния реконструктор на Aphogee, който нагрявам и престоявам така около 30 минути.

Niditop3, не смятам, че има нужда да разреждаш шампоаните на JMO. Базирам твърдението си на факта, че това са продукти, които се ползват и от момичетата с проблемен скалп и им влияят много много добре.

# 115
El_83 заповядай линка за МИлкшейк  Hug
http://zakosata.com/milkshake-hair-products?limit=100

Бел, страхотно инфо си намерила отново, ще го зачета и аз подробно. Hug

# 116
  • София
Смесвам маски, да, последно две хидратиращи, хареса ми ефектът. Терапии - фузио дозите на Керастаз, праймър Липидиум с маската или ампулите от серията. Коктейли от базови и етерични масла отдавна не съм правила, мед и натурални масла гледам да си набавям с готовите маски. И аз забелязвам, че някои безсулфатни и уж богати на масла шампоани пресушават косъма повече от сулфатните, но пък кожата на главата е по-спокойна с тях.

# 117
  • Стара Загора
Благодаря, момичета   bouquet
Няма да експериментирам с ДМО- те са си супер, най-много да ги разваля  Joy

# 118
Хронолъджист не съм го пробвала и не мога да дам отзиви. Но Денсифик е един от най- отвратителните шампоани, които аз лично съм ползвала. Ужасно премиващ и остъргващ. Косата ми ставаше на кече след него. По- силен ми беше и от дълбокопочистващ.
Уау,аз съм с тънка коса..направо не знам дали да рискувам newsm78Ще ми се да се включат повече момичета с мнения за двата шампоана,ще съм благодарна Blush

# 119
El_83 заповядай линка за МИлкшейк  Hug
http://zakosata.com/milkshake-hair-products?limit=100

Бел, страхотно инфо си намерила отново, ще го зачета и аз подробно. Hug

Линде, много ти благодаря   bouquet
От рибката си поръчах това http://www.zlatnaribka.com/aphogee/protein-v-dve-stapki-za-silno … ep-protein-118-ml и http://www.zlatnaribka.com/aphogee/balansirasht-hidratirasht-bal … oisturizer-237-ml имам и шампоана.

Сега се чудя от МШ маската за коса с мляко и плодовото мляко за коса.....дали ще са подходящи?

Общи условия

Активация на акаунт