Професионални серии за коса - тема 82

• 50 534
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
Някой случайно да е ходил до магазин на ЗР и да сподели какви са цените на Living proof, а също и дали предлагат серията за къдрава коса? Тази марка нямало да я предлагат в онлайн магазина, а само на място в София, Пловдив и Варна, затова питам.

# 151
Във Варна се предлага терапия с Olaplex ,бяхте коментирали по-назад в студио Fringe го предлагат това.Не съм ходила в този салон и не знам как е...видях го във ФБ.

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 17:48 от nunkata333

# 152
nunkata3333 аз съм им фенка от доста време. Първата ми поръчка на Алтерна дойде с 3 мостри и малко масло подарък. След това ходих на място да си взема лак за коса, пак ми дадоха мостри и също карта за отстъпка от терапиите им. От тогава съм им вярна  Heart Eyes

Това ли е Олапекс?

http://www.-spam237-/collections/alterna/products/olaplex-no-3

Аз бях останала с впечатление е боя...  newsm78 А тук го дават като терапия...

# 153
Това е но стъпка 3 на мен ми трябват 1 и две.

# 154
Възможно ли е от прекалена хидратация да ми бухне косата?

# 155
Да, понякога става перушинеста.

# 156
Да, понякога става перушинеста.
Точно такава ми е в момента Laughing
Отгоре около пътя, където ми растат нови косъмчета, стоят едни... навити Laughing
Като се среша, ще видя как ще застане. Ако не ми хареса- преса.

А за колко време ви съхне косата сама?

# 157
И моята напоследък бухва и си мисля, че е от това.Днес ми дойде двустъпковия протеин и ще видя след него как ще е, предните два пъти много ми хареса косата след него.

А идеи за по протеинов шампоан?

# 158
И моята напоследък бухва и си мисля, че е от това.Днес ми дойде двустъпковия протеин и ще видя след него как ще е, предните два пъти много ми хареса косата след него.

А идеи за по протеинов шампоан?
Екстрийм на Редкен.
И аз много уважавам двустъпковия на Афорджи Grinning
Малко ми е неприятна мацаницата, но ефектът си заслужава Grinning

# 159
Момичета, искам да ви питам една маска примерно от 200 мл. за колко измивания свършвате?
Чудя се малко или много слагам...При мен е за около 5-6 пъти  newsm78
Днес с голямо нетърпение си получих поръчките. Веднага скокнах в банята да пробвам Тераписта...и като за 1 път съм с толкова смесени чувства, че не мога да преценя... Tired Мисля, че очаквах повече или просто обърках нещата, като пак го смесих със семи-перманентната боя...Шампоана го сложих 2 пъти, като малко май преми 2 път. Поседях около 2-3 мин и отмих. С ммаската, смесена 1:1 със семи-перманентната стоях около 30 мин...Като отмих беше уплътнена, но сухичка. Не усетих хидратиращ и омекотяващ ефект, който усещах с Макадамията примерно. Предполагам, че протеина е в по-вече, но се оказа, че с протеина по принцип се разбирам добре (на предното миене с ш-н Афоджи и 2 мин р-р, с който седях 20 мин пак смесен със семи-перманентната, косата ми беше мноооого добре)...С доста заплитане и фризита и една камара финиши след това, за да пооправя положението, което пак не се оправи съществено  Tired На следващо миене мисля да хидратирам и чак след това да дам нов шанс на Тераписта...  Sad Иначе мириса му е уникален, дори след финишите, не усещам тях, а Тераписта.

# 160
В двуминутния реконструктор има и масла. Не е много протеинов продукт. Терапист- ът трябва си е чисто протеинов.

На мен една маска от 200 мл ми стига за повече от 5- 6 пъти със сигурност. Но то зависи и колко ти е дълга косата. А и от маската. На мен най- неикономичната маска досега ми е Архитект- а. Но май и тя ми стигна за повече от 5- 6 пъти.

# 161
И на мен за повече ми стигат, а имам голямо косище.

# 162
Аз си получих олаплекс 3 днес, още не съм решила кога ще го ползвам, предполагам за преди и след море ще е добра терапия.

# 163
Аз си получих олаплекс 3 днес, още не съм решила кога ще го ползвам, предполагам за преди и след море ще е добра терапия.
От къде го поръча?

# 164
Inked Mom Честито-значи за пръв път си се напротеинчила здраво  Peace Само шамп. и маската ли взе ? И въобще не може да се сравняват протеиновите терапии на Керастаз с 2 мин.на Афоджи-лично мнение - но за мен вторият е слаба работа-даже дълго време ми беше като хидратираща серия-ефект никакъв освен бързо омазняване.Имай предвид и че различните видове протеин действат по различен начин и като усещане.Ако трябва след тази маска-слагай и хидратираща.
Маски ползвам дълго-явно много слагаш да свършват толкова бързо.
Можеш ли да опишеш аромата на Тераписта ?????

Белисима-много полезно инфо за блога  Hug Мерси.

Някой може ли да сравни сериите Хронолоджист и Елексир ултим ??????

Общи условия

Активация на акаунт