Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 109 372
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 050
  • BG
Кристиян за втора вечер подред го оставят уж да си помисли в изповедалнята, което е много дразнещо и подозрително, предпочитам първосигнални реакции да виждам, отколкото продиктувани такива. Досега такива глупости не са правили доколкото помня, но може и да греша.

# 1 051
  • Телиш/Плевен
А Кристиян има ли имунитет? Щото доколкото разбрах ще има и номинации прибавени към тези двамата. Щото ако няма имунитет е номиниран и изхвърчал.
Би трябвало да има засега, заради тези си привилегии. Иначе е повече от ясно, че ще го номинират всички. Laughing

# 1 052
Много ми харесаха двете нови участнички. В сравнение с другите, направо много ги харесах. Аделина ми е фаворит за момента.

Малко преиграват с Кристиян и това че е биг бос, ще бъде май следващия изгонен, ако няма имунитет.
Беше ясно, кой ще номинира. Единствено Кирил и Братухчев му се опълчваха, което ми хареса в тях.

Изненадах, се че Братухчев легнал с 2 жени, палавник!

Видяхте ли как Силвия е седнала между краката на Цецо? ooooh!

# 1 053
  • Варна
Този Кристиян много прилича и по външност и по характер на онзи лумпен от Х-фактор, забравих какъв беше, който си рисуваше лицето.
Джийсън Брад Люис.

Само на пръв поглед.
Само на мен ли ми се стори, че на Кристиан му беше неприятно да говори всичките тези работи? За мен е много нагласено, казаха му кого да номинира и какво да каже.. Wink нямаше никаква емоция в думите му. Никакво лично отношение.
Разочароват ме ББ... Crossing Arms Съвсем са се самозабравили.

# 1 054
http://play.novatv.bg/programi/niki-kunchev-pod-naem

Ето ги Ники Кънчев и Ади. Участваха в поне за мен едно супер интересно и полезно предаване, което за съжаление заради ранния час на излъчване не можа да се наложи в ефир. Иначе Аделина ми е оставила впечатление на интелигентна и точна жена. Оревахте форумите, че нямало нормални този сезон и всички били изроди. Дано тези две дами да се вписват в представата ви за нормални.

# 1 055
Защо се правят, че не се познават?

"Тринадесетият участник в "Биг Брадър" е 46-годишната Аделина Банакиева, която преди 4 г. водеше предаването "Ники Кънчев под наем" в ефира на "Нова"."

# 1 056
Честно казано ми е мн жал за Кристиян.
Пълна пародия, дано по-скоро да преустановят театъра.
Обаче днес говорих с една жена на 70 години, която го гледа. Не ползва нет. За нея всичко е истина, преживялс е снощи куфарите и ги е мислила как може. Та мисълта ми е, че доста хора им се връзват.

# 1 057
Само мен ли не ме дразни гейчето? Много ми е забавно как говори, как се взима на сериозно и как дразни другите. Mr. Green

# 1 058
  • Gotham City
Happy days, не питай, че на мен и мнението, което беше и за ББ ми бе изтрито.

За мен Кристиян е с психичен проблем. Помисли си, че Киро го свалял  Shocked

# 1 059
Само мен ли не ме дразни гейчето? Много ми е забавно как говори, как се взима на сериозно и как дразни другите. Mr. Green

И как му спускат сценарии от продукцията, за да ги дразни. От там ли реши, че се взима на сериозно. Или от това, че и останалите участници са част от сценария и трябва да се правят, че той ги дразни изключително много за да плюнчат пред екраните мегагениалните зрители и да пращат есемеси от яд.

# 1 060
  • somewhere near the sea
Много точен анализ:

КОЙ УБИ ЧОВЕКА? ВИДЯХТЕ ЛИ?

# 1 061

И как му спускат сценарии от продукцията, за да ги дразни. От там ли реши, че се взима на сериозно. Или от това, че и останалите участници са част от сценария и трябва да се правят, че той ги дразни изключително много за да плюнчат пред екраните мегагениалните зрители и да пращат есемеси от яд.

Аз също смятам, че всичко е сценарий.
Обаче държанието му е такова, че едва ли не се взима на сериозно за господар на къщата и т.н., което мен ме забавлява, макар и нагласено.
Не ми е противен и не се възмущавам.

# 1 062
Разбира се, че анализа за предаването ще е такъв. Мегаелитарно и хипстърско е да се разграничиш от Биг Брадър и да обясняваш как не гледаш тази простотия, но си чул за нея. Аз как Сийке не съм от тях -позната до болка българска картинка. Да се направиш на сноб като обясниш колко жалко е простолюдието.  Laughing Когото и да питаш никой не е от простолюдието, всеки е от елита. А откъде тогава са тези рейтинги не ми става ясно.

# 1 063
Е, то пък ние защото гледаме ББ, че да взимаме поуки. То си е развлекателно предаване, не може да се гледат само дълбоко смислени неща, понякога човек има нужда ей така да разпусне с някое реалити или комедийка.

# 1 064
Аз го махнах , не можах да изтрая тоя г*й , той е абсолютен срам за хората с обратни наклоности.имам хомосексуални приятели и нямат ама нищо нищо общичко с тази дребна селска душица.само са изхабили хубавото име с него.не знам какъв рейтинг търсят с тоя , но само като му чуя глъсчето ииии...да,не го ли направят по-нисък от тревата , не знам , няма да мога да ги трая.

Полина , не всички хомосексуални мислят за секс...расистко мислене.типично ограничено и Бай Ганьовско.ти познаваш ли такива хора , че да говориш.И ако коментара ти за Анелия е изтрит , то не е защото няма свобода на словото , а защото е спамене в темата

Последна редакция: вт, 18 авг 2015, 21:48 от J"D

Общи условия

Активация на акаунт