Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 109 403
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Ямбол
Издъниха са отново !!!
...
Що пък да се издъниха?
Някъде да не би да има правило съквартирантите да са непознати?

Пак търсите под вола теле.

Тази Аделина е напълно възможно да има профил тук.

# 1 036
  • София
да, сега прочетох внимателно. Дори не знаех, че е имало такова предаване.

# 1 037
" Ще ти направя живота черен ", Ваня ти ли си ?  Laughing
Това ли беше ? Много скромно .

# 1 038
киро слезе на последното стъпало за мен

# 1 039
  • София
Аааа, ама тия се подиграват с нас! От 24 часа ни дадоха 20 минути и сега стари епизоди на съдбите.

# 1 040
Значи и последните две са протежета на нова? Толкова хвалби как са се явили над 10 000 човека на кастинг и за какво? За да си сложат поставените лица. Made in Bulgaria.

# 1 041
Само Кирето да не си тръгне! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А оная жена кво вика - “Да се внесе храната!“ Joy и екипа ли да и слугува!?Много на сериозно се е взела Криси! Mr. Green

# 1 042
  • Телиш/Плевен
Ще го оставят за рейтинг  Peace
И аз така мисля. Peace
Аааа, ама тия се подиграват с нас! От 24 часа ни дадоха 20 минути и сега стари епизоди на съдбите.
Да... Tired Close

# 1 043
  • Ямбол
Този Кристиян много прилича и по външност и по характер на онзи лумпен от Х-фактор, забравих какъв беше, който си рисуваше лицето.

# 1 044
Този Кристиян много прилича и по външност и по характер на онзи лумпен от Х-фактор, забравих какъв беше, който си рисуваше лицето.
Джийсън Брад Люис, сега е дружка с Евгени Минчев.....права си, по характер са еднакви с Кристиян, все едни и същи педалски номера и приоми.

# 1 045
  • Gotham City
Джийсън Брад Люис.

Някой е писал във фейса, че е бил на кастинг при Тупарев и Аделина го е препитвала  Mr. Green

# 1 046
Днес гледах първите два епизода от първия Биг Брадър и ми стана  мило и мъчно. 2004 година обществото ни още не беше толкова опорочено,  мъжете и жените тогава изглеждаха толкова нормално............Нямаше татуировки, нямаше ненормални прически, нямаше силикон и рибешки устни, нямаше прости хора и просташко поведение. На мода тогава беше естествената красота, нормалното поведение, за  хомосексуалисти не се говореше, не им се даваше трибуна, всичко тогава беше толкова различно и хубаво............ И най - жалкото е, че не го оценихме.  Sad Cry Заети с кризата и оцеляването не забелязахме как извратени и болни същества като Майли Сайръс и Джъстнин Бийбър превзеха децата ни, как наложиха грозните и тъпи моди на плезенето с език,  зализаните прически, обръсването на косата на една страна, татуировки на  ръцете, доста зловещо напомнящи на нацистките номера върху затворниците в концлагерите, "модерността" на хомосексуалистите"...............
Откакто разбрах, че Ники Кънчев харесва Памела Андерсън, ми падна в очите, яд ме е, че махнаха Евелина, беше хубава и чаровна водеща, естествена.

Сега ни пробутват за водещи препечени патки без мозък като Николета. Sad Карат ни да харесваме хомосексуалистите, навират ни простотията за нормална, а ние не правим нищо.........Мълчим. Sad Не пишем гневни имейли и постове във сайтове и форуми.  Не говорим с децата си за морал и поведение. Не следим какво гледат, какво слушат, какво харесват............

# 1 047
  • София
А Кристиян има ли имунитет? Щото доколкото разбрах ще има и номинации прибавени към тези двамата. Щото ако няма имунитет е номиниран и изхвърчал.

# 1 048
Жалка работа тази вечер. Абсолютна боза

# 1 049
  • Gotham City
Днес гледах първите два епизода от първия Биг Брадър и ми стана  мило и мъчно. 2004 година обществото ни още не беше толкова опорочено,  мъжете и жените тогава изглеждаха толкова нормално............Нямаше татуировки, нямаше ненормални прически, нямаше силикон и рибешки устни, нямаше прости хора и просташко поведение. На мода тогава беше естествената красота, нормалното поведение, за  хомосексуалисти не се говореше, не им се даваше трибуна, всичко тогава беше толкова различно и хубаво............ И най - жалкото е, че не го оценихме.  Sad Cry Заети с кризата и оцеляването не забелязахме как извратени и болни същества като Майли Сайръс и Джъстнин Бийбър превзеха децата ни, как наложиха грозните и тъпи моди на плезенето с език,  зализаните прически, обръсването на косата на една страна, татуировки на  ръцете, доста зловещо напомнящи на нацистките номера върху затворниците в концлагерите, "модерността" на хомосексуалистите"...............
Откакто разбрах, че Ники Кънчев харесва Памела Андерсън, ми падна в очите, яд ме е, че махнаха Евелина, беше хубава и чаровна водеща, естествена.

Сега ни пробутват за водещи препечени патки без мозък като Николета. Sad Карат ни да харесваме хомосексуалистите, навират ни простотията за нормална, а ние не правим нищо.........Мълчим. Sad Не пишем гневни имейли и постове във сайтове и форуми.  Не говорим с децата си за морал и поведение. Не следим какво гледат, какво слушат, какво харесват............

Толкова ограничено мислене  Shocked

Правилно ли виждам, че на аватара ти е чалгарката Анелия? През телефона не се вижда хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт