Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 459
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 560
Цецо си личи, че е изтънчен джентълмен с префинени маниери.
Самият изказ показва многопластов интелект,а походката му и стойката на тялото му спокойно могат да му осигурят присъствие на Виенския бал, организиран от Евгени Минчев!
Другите сякаш не са на нивото му!

Никита пък е олицетворение на естествената женска красота, която мнозина жени търсят през целия си живот. Определено обира симпатиите на мъжете в къщата, а и на тези пред малките екрани. Всякакъв грим би нарушил идеалните пропорции на лицето и, а и честно казано не и е необходим!
Предната нощ я сънувах в един доста неспокоен сън, от който се събудих доста превъзбуден!

Бориславе, ти ли си бе?

# 1 561
  • Варна
От ирония не разбирате ли?

# 1 562
  • Варна
Всеки път като покажат Силвия си повтарям "еротичен модел" и се пляскам звучно по челото. Много фотошоп ще се ползва по нейните снимки, много.

# 1 563
Силвето най ми се вписва в селската идилия

# 1 564
Цецо ако понатисне Силвия може секса в къщата да не бъде мираж.
 Whistling

ма чудо невиждано  Stop
сексът вкъщата беше нещо атрактивно в първия сезон, от там нататъка е предъвкано, че изплюто  Tired

Да, шегувам се.  Wink

# 1 565
Хахааа,Педерал,адмирации. По-точно описание за Цецо и Никита от твоето едва ли съществува  Joy

# 1 566
Пак ми се губи логиката нещо - кой и как би принудил нормален (да допуснем Laughing) семеен мъж да им даде списък с имената на любовниците си? newsm78  Защо му е да го прави доброволно при  пълното съзнание, че тази информация може да се използва и това би му създало проблеми - като начало да стане обект на подигравки и клюки!?   Може би Владимирова го е хипнотизирала  Shocked Wink Единственото разумно обяснение, което ми хрумва е, че такова признание не е имало (не, че не е възможно да му се случи), но дори и да е истина - никой с акъла си не  би споделял пред национална аудитория факти с такива подробности (имам предвид личните имена, то малко оставаше и ЕГН-тата да им кажат) за себе си, защото налице са следните озаптяващи откровеността фактори Wink:   съпруга, деца, родители, приятели, съседи, работодатели, учителите на децата, съучениците им... и.т.н. Не, никак не ми се връзва - та нали кошерът започва да бръмчи веднага - ау, кой, къде, с коя, кога? Shocked  Мне, уважаеми - не на мене тия.  Mr. Green  В този ред на мисли, голяма част от "откровенията", според мен са лично творчество на  Тупарев и къмпани, които вече определено се нуждаят от повече фантазия и по-свеж подход ... Нечистоплътно занимание е, драги г-да да душите само и единствено в чаршафите на хората Confused. Но следва да се отбележи, че всички участници много старателно си бяха разучили мат'ряла и не много охотно, но съвсем съвестно и послушно си отиваха под табелките Wink.  Салве Нико, салве Цезарю - моритури те салутант.  Mr. Green Горките тъпаци - дано имат причина да го правят.
Типично филмови похвати - създават им се "легенди" като при шпионите за смяна на самоличността  и хорицата послушно си влизат в ролите - подбрали са ги подходящи типажи, и малко само им трябва да се навържат "фактите".
А "шоото" вече го възприемам по различен начин - даже интересно ми става докъде ще стигнат в нахалството си с опростачването и манипулациите спрямо концепцията на риалитито?
Как например ще излязат от ситуацията с Кристиян - очевадно е, че имат споразумение с него и вече му  дължат услуга,  та ми е любопитно какъв ще бъде начинът да го оставят - имунитет в последната минута или тайно помещение, където ще живее сам и в един момент "неочаквано" ще го върнат при останалите ... Това също не помним да се случвало, нали? Wink

Всички го харесвали Кристиянчо... каквооо става, другарки, в тая къща специално ли ръсят с по-силни кемтрейлси?
Добър човек бил, той изтъкан от комплекси и злоба и с нереална самооценка, ама будел майчинския им инстинкт на тези кокошки .

То инстинктите в "шоото" с лопата да ги ринеш - само дето не са майчински.  Mr. Green

# 1 567
не случайно номинираните са петима, някак си Кристиянчо може и да мине капките, като се има в предвид, че вътре е пълно със селяци, които къде по-лошо си играят ролите
майтап няма, ама Кристиян по-добре е влязъл в образ и аха да е правдоподобен

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 23:44 от Анонимен

# 1 568
  • Варна
Banshee за да се споменават имената на любовниците, значи Борис наистина ги е споделил някъде. Вероятно на кастингите, когато е трябвало да прави впечатление.

# 1 569
Всеки казва на кого му прилича Никита, само аз не съм.
на Симона Първанова
Беше гадже на Славчо Тошев преди години  Grinning

Цялото предаване го приемам като един филм - комедия. С предварително изготвен сценарии.
 Не се учудвам и от играта днес. Тези неща има голяма вероятност да не са верни. Братухчев да каже имената на жените, с които е изневерил на жена си - да, бе, да. Бизнесмен, явно добър, няма да се сети, че ще го покажат в ефир.

За изгонване - бих искала да си отиде Кирил. От това, което видях до момента, не ми е приятен. Постоянно неговия глас се чува, голям е истерик. Все едно гледам отново Ваня Червенкова. Днес 4-5 пъти чух "Ще ти направя живота черен"  ooooh! ooooh! Остава да добави и тъмно черен и е точно Ванчето  Laughing

# 1 570
  • Варна
Цялото предаване го приемам като един филм - комедия. С предварително изготвен сценарии.
 Не се учудвам и от играта днес. Тези неща има голяма вероятност да не са верни. Братухчев да каже имената на жените, с които е изневерил на жена си - да, бе, да. Бизнесмен, явно добър, няма да се сети, че ще го покажат в ефир.

Да, бе. Ще излага жена си и семейството си заради някакъв сценарий. Истина трябва да е.

# 1 571
По - скоро би се съгласил да участва в този сценарий, ако нещата не са истина. Ако са истина - защо ще ги казва? Че и имена. Ако пък е истина всичко, имената със сигурност са измислени. Иначе ще се окаже много тъпо парче, а ми изглежда умен човек.

# 1 572
Честно казано Кристиян ми беше адски противен до вчера. След днешния епизод е доста назад в списъка с дразнители. Струва ми се дори,че леко взе да се обезличава и да губи от началния си колорит. До края на предаването(или до където стигне),съвсем ще се е слял с пейзажа. Личи си,че момчето копнее за слава,макар и 5 минутна, и влиза в някакъв "образ",който е решил,че заради скандалността му ще му донесе популярност. По-лошото за мен е държанието на Богданов,на Цецо,че дори и на Кирил. Уж първият претендира за чест,доблест,спортсменство,а се държи като  14 годишен пубер ,живеещ в тялото на възрастен. Цецо се изтъква като голям лидер,а до момента е просто един лизач,който от някакви изкривени представи за мъжко поведение ,реши да се "жертва" в името на общото благо и да търка подметки. Кирил...с този речник и държание ми прилича по-скоро на селския тарикат ,имащ се за голяма работа,вместо на брокер на Уол стриийт...

# 1 573
езикът на тялото му показваше, че това с имената на любовниците и изобщо за такъв момент в живота му е лъжа, потрепваше и гледаше надолу
това е пълна измишльотина
ако си имал любовници няма да отидеш на кастинга и да се хвалиш с това, обаче като няма нищо друго атрактивно с което да привлечеш вниманието си измисляш разни имена на жени

# 1 574

Да, бе. Ще излага жена си и семейството си заради някакъв сценарий. Истина трябва да е.

Заради сценарий не, ама да я излага заради истини, които никой не го е принуждавал да споделя? Толкова ли пък да е тъп?  Thinking А ако допуснем, че и тя е наясно със сценария - тогава какво пречи да се разиграва схемата...? Свързват се, разговарят, проучват и роднините  (помните сагата с Здравко и Христина)    Peace

Общи условия

Активация на акаунт