Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 431
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 545
Сетих се на кой ми прилича Никита, ами на Мики Рурк...

rotfImbo rotfImbo

ПП Богданов изкъпа ли се най - накрая или?

# 1 546
  • София
Никита е човек на продукцията. Нейната мисия е да подкрепя гейчето. Сега ще изиграят етюда "ама, аз искам да напусна, но заради Никита няма". Плоска игра и прозаичен сюжет  ooooh!
Май всеки е човек на някой.

# 1 547
  • IT
Сетих се на кой ми прилича Никита, ами на Мики Рурк...

rotfImbo rotfImbo

ПП Богданов изкъпа ли се най - накрая или?
Абе лосион за тяло няма човека, изсъхва му кожата.

# 1 548
Никита е човек на продукцията. Нейната мисия е да подкрепя гейчето. Сега ще изиграят етюда "ама, аз искам да напусна, но заради Никита няма". Плоска игра и прозаичен сюжет  ooooh!
Май всеки е човек на някой.

Между впрочем подозирам, че освен Ади има и други наистина, които не са попаднали вкъщата от кастинга. Доста режисирано и с поставени роли са участниците. Като цяло разчитат да стане повече сапунка, отколкото реалити.

# 1 549
  • София
ще мина на индийски или турски сапунки.

# 1 550
Женките номинираха други женки  Whistling

# 1 551
Цецо ако понатисне Силвия може секса в къщата да не бъде мираж.
 Whistling

# 1 552
  • София
ще мина на индийски или турски сапунки.
Зарежи ги.Пробвай с корейски, хубави са!И са само по 16 серии. Peace

# 1 553
Определено Богданов ми е най-противен. Е.ати и недораслото и умствено недоразвито леке. Сви сърмите като изписаха,че е правил секс за пари,ама иначе много му знае устата да се подиграва  ooooh! ooooh! . Не мога да повярвам,че ще го кажа,но репликата на Кристян за какво са му били тези пари,че да прави 3ка ,за която да му плащат бяха абсолютно на място

+ 1

Братухчев досега голяма уста, пък не се сети да му отговори, че поне не е проституирал. Е*ати мързела е Богданов. Що да работим като може да сме футболсти, фитнес инструктори и кат` ни дотрябва някой лев, да си легнем с някого  Sick

# 1 554
  • IT
Те само обаче с хилядарки работят-други пари не признават Цецо и Богданов.
Вика на Пламен за 1000 лв ли е, после пък 6000 лв бил дал за вечеря, после Богданов от секс услуги изкарал 1000 лв.
Само не разбрах защо смънка за 6000. За мен има вариант да му е неудобно или пък да не е съвсем вярно и всъщност да е послъгал.

# 1 555
те всички са послъгали и бая преувеличили
нито тоя е дал 6000 лв за вечеря, нито оня е взел 1000 кинта, а на Братухчев изневерите сигурно само той си знае за тях
тоя сценарий е писан на крак  ooooh!

# 1 556
Здравейте, записвам се в темата Simple Smile Много харесвам Биг брадър.

За съжаление последния ВИП ми беше толкова безумно глупав, кратък и преигран, че изгледах има няма пет епизода и толкова - гледах американския.

Гледала съм и няколко сезона от австралийския - страхотен  Heart Eyes, от там бяха взели идеята за нинджите и забавните игри в петък вечер / май бяха в петък /.

От новия БГ сезон видях само сайта и визитките - всички са ми интересни, макар и малко да са преиграли /предполагам заради кастинга/. Най-симпатична ми е Никита, а най-несимпатичен - Тузара.

Както и при други предавания на Нова в последно време предполагам коментарите тук ще са по-забавни от самото предаване  Simple Smile.

Иначе ще гледам във видеоклип.бг, защото в нова плей, освен, че дават една и съща реклама веднъж на всеки 15 минути, не мога да превъртя ни напред ни назад, пак заради същата реклама  ooooh!, няколко пъти им писах, отговор няма.

Приятно гледане Simple Smile

# 1 557
Цецо ако понатисне Силвия може секса в къщата да не бъде мираж.
 Whistling

ма чудо невиждано  Stop
сексът вкъщата беше нещо атрактивно в първия сезон, от там нататъка е предъвкано, че изплюто  Tired

# 1 558
Цецо си личи, че е изтънчен джентълмен с префинени маниери.
Самият изказ показва многопластов интелект,а походката му и стойката на тялото му спокойно могат да му осигурят присъствие на Виенския бал, организиран от Евгени Минчев!
Другите сякаш не са на нивото му!

Никита пък е олицетворение на естествената женска красота, която мнозина жени търсят през целия си живот. Определено обира симпатиите на мъжете в къщата, а и на тези пред малките екрани. Всякакъв грим би нарушил идеалните пропорции на лицето и, а и честно казано не и е необходим!
Предната нощ я сънувах в един доста неспокоен сън, от който се събудих доста превъзбуден!

# 1 559
Никита пък е олицетворение на естествената женска красота, която мнозина жени търсят през целия си живот.
Айде бе! Да ти помогнем да й преброиш пластичните операции? Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт