Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 799
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Телиш/Плевен
И аз мисля, че Кристиян ще си тръгне.
Днес и мен много ме подразни, предишните два дни ми беше някак забавен.

# 1 276
Този Кристиян прилича по злоба и проклетия, че и по ориентация на Джейсън Брад Люис.....само Пена-мангалката липсва, за да е пълна картинката. Ама той май и като Джейсън има сериозни психични отклонения, че и се взема на сериозно....

# 1 277
  • Варна
Ако Кристиян е имал само хонорарче, няма да стигне да плати на Божинов. Ще го жертват за да замажат гафа!
Лиляна, гаф е защото Божинов ги съди!

# 1 278
Три поредни предавания ми бяха предостатъчни да реша, че няма да гледам Биг Брадър повече.
То бива простотия, пошлост, идиотизми, ама хайде стига! Години наред гледаме простотии и придобиваме неусетно твърде голяма търпимост към такъв начин на поведение, към такъв тип хора. Е, не, отказвам се.
Ще си търся друго, по-разумно и по-нормално забавление вечер.

P.S.  alinnna, тъкмо да те засека някъде, ей, пиши, където си се знаем, момиче  Hug

# 1 279
Я, не им се връзвайте толкова на халтурата  - простотия е шоуто няма какво да се лъжем, ама не помня чак такава излагация да е имало. Този път очевидно някой селски идиот им е писал сценария, или май ще го карат на хрумки  тип:  "ден да мине - друг да дойде",  та белким го избутат някак тоя месец ... И ще го избутат - някой ще вземе колата и айде да влизат звИздити Mr. Green

MM по повод Кристиян се изказа : "Искам да пуснат Пацо вътре!" Joy Joy Joy

Ще е мазало  Peace Уникално предложение smile3555 smile3555

Пацо е смешен само първите два дни, след това става.тегаво и досадно.

ми то и сега е тегаво, и вчера беше, а е досадно още от началото. следователно доста пацоединици имаме вътре.

# 1 280
  • Gotham City
Ако Кристиян е имал само хонорарче, няма да стигне да плати на Божинов. Ще го жертват за да замажат гафа!

Гаф означава неволна грешка, при тяхната простотия нищо невлоно нямаше.

# 1 281
  • Ямбол
Божинов може да съди който си иска. Единственият, който може да пострада, е Кристиян, който ще трябва да доказва думите си. продукцията не е казвала нищо за Божинов, съответно аз гаф не виждам.

# 1 282
На бармана и Катя не сме им чули все още гласовете - всеки друг тази вечер взе някакво отношение, само те двамцата безгласни....очертават се доста скучни персонажи.

# 1 283
Очакваше се 14 участник да бъде гей-културист, не помня дали беше шампион, или не. Така че, ако влезе той, може Кристиян да излезе, или пък  сценаристите да противопоставят двамата един на друг по някакъв начин. Не очаквам много добронамереност У сценаристите, т.е. да искат да показват и нормално изглеждащи и държащи се гейове, така че..... всичко е възможно. Разбира се, ако наистина информацията, че ще има още един участник и той е същият този, е вярна.

# 1 284
  • София
Има ли къде да се гледа онлайн тази година  Sunglasses

# 1 285
Стана ми интересно, какво ли е направил Кристиян за да се стигне до преврат Mr. Green
Предвид, че си го слушкат големите мъже или поне това ни показват, а и жените изпълнителни се оказаха.

На Кирил поведението отстрани не изглежда много добре, но познавайки се, май и аз бих имала подобно на неговото държание.  Embarassed
Не мога да понасям, хора като биг боса им, но още повече не мога да понасям овчедушието, каквото показват някои от далите заявка за лидери.

# 1 286
  • Телиш/Плевен
Има ли къде да се гледа онлайн тази година  Sunglasses
На живо - не.
Иначе в Нова Плей качват епизодите, след излъчването им. И в сайта на предаването качват от време на време по някой клип.

# 1 287
Само на мен ли ми се струва,че Кирил си е татуирал Никита на лявото рамо ?Същото плашещо същество ми се струва  Rolling Eyes

# 1 288
  • София
Има ли къде да се гледа онлайн тази година  Sunglasses
На живо - не.
Иначе в Нова Плей качват епизодите, след излъчването им. И в сайта на предаването качват от време на време по някой клип.

Ееее, направо дразнят вече  Crossing Arms Не ми се гледат само нагласени епизоди  Rolling Eyes

# 1 289
 Кой дирижира брадъра? спомням си че покрай предишния, вси1ки му се мазнеха в медия и фейсбук, всяка бивша или кандидат водеща, пишман продуценти, комунистически звезди му увъртаха безкрайно.

Общи условия

Активация на акаунт