Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 757
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 290
Има ли къде да се гледа онлайн тази година  Sunglasses
На живо - не.
Иначе в Нова Плей качват епизодите, след излъчването им. И в сайта на предаването качват от време на време по някой клип.

Ееее, направо дразнят вече  Crossing Arms Не ми се гледат само нагласени епизоди  Rolling Eyes

Ти пък..как ще са дирижирани?? той е 100% натурален!

# 1 291
Гледам това видео
и се чудя Братухчев някаква връзка с Рефан ли има?
Тук обяснява: "Клиентите ми това, клиентите ми онова". А в едно предно видео държеше една свещ и каза: "Ей на това нещо аз му държа правата"
 Thinking
Пак някой рекламодател ще излезе. Като на Ваня Ч. Кештерминала  ooooh!

Загледах се в писмените визитки на участниците в сайта. Почти няма човек, в чието описание да няма правописна грешка. Дали грешката е на екипа или са го написали буквално, както и участниците  Thinking
Много неграмотна работа  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 19 авг 2015, 23:19 от tooclose

# 1 292
  • IT
tooclose и аз това помислих, а нали каза че има магазин за козметика.
Една съфорумка писа, че  е съсобстеник(ако не бъркам) на някой от търговските центрове в Плевен.

# 1 293
  • Луната ни пази
Ако Кристиян е имал само хонорарче, няма да стигне да плати на Божинов. Ще го жертват за да замажат гафа!
Лиляна, гаф е защото Божинов ги съди!
Днес Божинов го потвърди лично по БТВ Екшън. Което за мен лично означава, че Нова нямат никаква ПР уговорка с него и си е чист гаф от тяхна страна.  Peace

# 1 294
Ако Кристиян е имал само хонорарче, няма да стигне да плати на Божинов. Ще го жертват за да замажат гафа!
Божинов може да съди който си иска. Единственият, който може да пострада, е Кристиян, който ще трябва да доказва думите си. продукцията не е казвала нищо за Божинов, съответно аз гаф не виждам.

може да съди и телевизията .
понеже дават трибуна на такива изперкали гейчета без да са проверили информацията .
и по тоя начин манипулират общественото мнение и оронват престижа на божинката .
въобще не съм му фен нали , но има фронт да хапне някоя и друга хиледарка за тая работа .
направо като подарък от страна на нова ми изглежда това ..
хонорара на гейчето направо да го засилват към божинката  Mr. Green

кирчето и цайса извадиха най големи топки до сега .. ще видим дале ще устискат

# 1 295
Тоя лидер, оня лидер и какво излезе? Само двама се опънаха. Ама Киро умния можеше и друг подход да извади, не с обиди и пак луд може да го направи.
Как беше приказката дай на простака власт и гледай сеир ?

# 1 296
Гледам това видео
и се чудя Братухчев някаква връзка с Рефан ли има?
Тук обяснява: "Клиентите ми това, клиентите ми онова". А в едно предно видео държеше една свещ и каза: "Ей на това нещо аз му държа правата"
 Thinking
Пак някой рекламодател ще излезе. Като на Ваня Ч. Кештерминала  ooooh!
Toй си го каза още на старта на предаването. Докато поредния участник влизаше, той тъкмо разправяше на останалите как е представител на Рефан или нещо подобно. Но си каза директо Рефан.  Някой го пита с какво се занимава. После каза, че преди това имал магазин за бельо, но не вървял.

# 1 297
  • Варна
Божинов може да съди който си иска. Единственият, който може да пострада, е Кристиян, който ще трябва да доказва думите си. продукцията не е казвала нищо за Божинов, съответно аз гаф не виждам.

На мен ми се струва, че продукцията е писала репликите му.

Я кажи нещо на Варненски диалект. Wink
Като ти гледам ника, май не трябва да ти обяснявам. Laughing

Има ли намерени фейсбуци на някой от участниците вече?
Мисля, че това е Николина. https://www.facebook.com/nikolinammarkova?fref=ts
и барманът:
https://www.facebook.com/plamen.dimitrov.94

# 1 298
  • Ямбол

понеже дават трибуна на такива изперкали гейчета без да са проверили информацията .
и по тоя начин манипулират общественото мнение и оронват престижа на божинката .
...
Може да съди, както казах, но нищо няма да излезе, защото телевизията е за това - да дава трибуна и да отразява. Нали не си мислиш, че всеки, който се е почувствал обиден от нечии думи, отразени по телевизията, може да я съди? Няма такъв член в НК, който да казва, че телевизията трябва да се цензурира, само защото някой може да се почувства обиден от нечии думи предадени по ТВ.

# 1 299
  • София
Хубаво, приемаме, че не са го накарали да го каже. Обаче са можели да го изрежат, а те са го оставили във визитката. Няма начин да не е нарочно, те не са тъпи до безкрайност, за да не се сетят, че може и да има последствия. Аз не знам защо Божинов се върза, просто можеше да го подмине, така или иначе не е за вярване.

# 1 300
  • Ямбол
Не са го изрязали, защото това ще се продаде за много повече от изрязаното. Ако режеха така и новините и другите предавания, то нямаше никой да гледа. Медиите ни се водят свободни и по-добре да си останат такива, вместо да са под вечна заплаха, че някой нарцис може и да се обиди.

# 1 301

...
Може да съди, както казах, но нищо няма да излезе, защото телевизията е за това - да дава трибуна и да отразява. Нали не си мислиш, че всеки, който се е почувствал обиден от нечии думи, отразени по телевизията, може да я съди? Няма такъв член в НК, който да казва, че телевизията трябва да се цензурира, само защото някой може да се почувства обиден от нечии думи предадени по ТВ.

члена се нарича клевета ..
който разгласява позорни обстоятелства , публично .... с помощта на медиите и т.н.
се наказва с .. глоба и т.н.

а медията, когато предаването е на запис и се изнасят такива обстоятелства е длъжна да провери информацията от поне два независими източника ..
това ... принципно не се прави и точно поради тази причина няма пречка да се сезира сем и да иска наказание . а наказанията на сем са солени .

# 1 302
  • София
Не са го изрязали, защото това ще се продаде за много повече от изрязаното. Ако режеха така и новините и другите предавания, то нямаше никой да гледа. Медиите ни се водят свободни и по-добре да си останат такива, вместо да са под вечна заплаха, че някой нарцис може и да се обиди.

Точно, пресметнали са нарочно да го оставят, но това не пречи да са достатъчно дебелооки, за да лъжат.

# 1 303
  • Ямбол
...члена се нарича клевета ..
който разгласява позорни обстоятелства , публично .... с помощта на медиите и т.н.
се наказва с .. глоба и т.н.

а медията, когато предаването е на запис и се изнасят такива обстоятелства е длъжна да провери информацията от поне два независими източника ..
това ... принципно не се прави и точно поради тази причина няма пречка да се сезира сем и да иска наказание . а наказанията на сем са солени .
Този, който разгласява е единствено Кристиян. потвърждение от Нова не е имало, та, пак ако може да посочиш къде точно пише, че медията следва да се накаже.
Още ако може да посочиш какво задължава медията да провери, преди да излъчи запис и да цензурира.

Точно, пресметнали са нарочно да го оставят, но това не пречи да са достатъчно дебелооки, за да лъжат.
Как точно лъжат. Те не са казали нищо, само Кристиян. Има огромна разлика.

# 1 304
  • София
че не отговаряли за това какво кажат участниците. Но това не е живо предаване, а записан и монтиран материал, който е минал сто редакции. Те много добре знаят какво пускат.

Общи условия

Активация на акаунт