Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 745
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 320
  • София
Така си мисля. Ако беше казал, спал съм с Иван Тодоров, всички с това име щяха да го съдят ли? Божинов защо се припозна в думите му? Той каза ли, спал съм с Валери Божинов, футболиста от националния ни отбор. Да, ясно ми е, че него е имал предвид. Но един адвокат винаги с това би могъл да започне една защита. Може би мисля по наивен и глупав начин, но така смятам.
А защо Нова го излъчиха, явно заради това. Скандал, гледаемост, рейтинг и т.н.

# 1 321
Не вярвам Божинов да ги съди. Театри само разиграват.
Кефи ме форматът--как за едните пари и кола се правят на маймуни.

# 1 322
  • Варна
На мен ще ми хареса ако колата се окаже с десен волан!:)))
В тоя формат са свикнали с гафовете.

# 1 323
  • Gotham City
Е да, ама той каза "Спал съм с много известни личности. Валери Божинов" след това започна да обяснява колко му бил голям и нещо за Николета. Аз за други известни личности с това име и съпруга с името Николета не се сещам. Та общо взето, и да започне адвоката на Нова тв с това, пак ще го оборят Peace

# 1 324
  • Варна
Божинов успя да осъди Спортинг, така че вярвам в адвоката му.
Друг е въпроса, че вероято Нова си е вързала гащите и вероятно ще изгори само Кристиян.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 08:53 от Хексе

# 1 325
  • София
Да ви каза честно, не знам, само си разсъждавам  Laughing Нали знаете какви хиени-адвокати има, та винаги могат да се измъкнат Нова. Те знаеха, какво ще предизвика това изказване, така че както казва, Хексе, са си вързали гащите.
Ето, не може да играе човека от тревоги  Wink
http://gong.bg/football-sviat/shampionska-liga/bozhinov-otnovo-n … -v-syrbiia-341454

# 1 326
  • Варна
Във визитката Кристиян са го писали от Плевен? Не станаха множко? Семейно положение: неженен ... да не повярва човек! rotfImao
Ужас! Зачетох се и в другите визитки ...поне 100 грешки има ...пример "благотворителсто"?!?!?

# 1 327
  • Gotham City
А, Нова 100%  имат клаузи по договора, които може и да им помогнат, но все пак те са го излъчили, дали е ББ, дали е друго предаване няма значение, те са го излъчили и това е

# 1 328
Снощният епизод ми хареса. Винаги е интересно да видиш как реагират различни хора на елементарна провокация. Ама толкова елементарна, че чак за първи клас. За нула време показаха толкова много от себе си, което в нормална атмосфера щяха да крият дълго време.

# 1 329
  • София
Още ли Ани Владимирова е психолога на предаването? Не са я давали този път.

# 1 330
  • Варна
Още ли Ани Владимирова е психолога на предаването? Не са я давали този път.
Че те какво са давали? Днес лайф ли ще има? Нали ще се номинират?

# 1 331
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
мислех да не се включвам в спора за това може или не Божинов да осъди Нова, но все пак: може да съди за клевета Кристиян. За уронване на престижа,  може да се пробва да съди Нова, но според мен ще е без успех. Клаузата за проверка от два източника се отнася за авторски репортажи, статии, предавания и т.н., няма как да проверяващ достоверността на изказванията на едно лице от два източника. Това е безумие. Всеки може да си говори каквото си иска, но после сам носи последствията от това. Нова няма как да носи отговорност за всеки, който е казал нещо в нейния ефир или на запис.  Peace    

# 1 332
  • Gotham City
мислех да не се включвам в спора за това може или не Божинов да осъди Нова, но все пак: може да съди за клевета Кристиян. За уронване на престижа,  може да се пробва да съди Нова, но според мен ще е без успех. Клаузата за проверка от два източника се отнася за авторски репортажи, статии, предавания и т.н., няма как да проверяващ достоверността на изказванията на едно лице от два източника. Това е безумие. Всеки може да си говори каквото си иска, но после сам носи последствията от това. Нова няма как да носи отговорност за всеки, който е казал нещо в нейния ефир или на запис.  Peace    

Защо да не може на запис? Перфектно режисиран и с подбрани моменти? На живо да, там никой не спори, но на запис си носи отгворност и още как Peace

# 1 333
Веднага ще се появи онзи пълния адвокат Марковски и ще извади от 9 кладенеца вода. Той обича да защитава публични личности. Не вярвам да се стига до съд.

Кирето е голям комплексар милия, сега преглеждам пак епизода от снощи. Хем искал да си запази достойнството, хем дудне....

# 1 334
Добро утро! Дали някъде качват повторенията?  Снощи не можахда гледам. като чета,не съм изпусала нищо.Ако може линк! Благодаря!

Сайта на предаването.
Канала на предаването във вбокс.
Един куп сайтове, които правят записи.

Ако не можеш да се оправиш, пиши, ще ти пусна линкове.

Снощният епизод ми хареса. Винаги е интересно да видиш как реагират различни хора на елементарна провокация. Ама толкова елементарна, че чак за първи клас. За нула време показаха толкова много от себе си, което в нормална атмосфера щяха да крият дълго време.

Да, така е. Лесни са за манипулация.

Общи условия

Активация на акаунт