Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 694
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Варна

Кирето е голям комплексар милия, сега преглеждам пак епизода от снощи. Хем искал да си запази достойнството, хем дудне....

Кое му е комплексарското?
Да си премълчи и да изпере гащите на Кристиян и тогава ще е егати пича?

# 1 336
  • Някъде на път....
Още ли Ани Владимирова е психолога на предаването? Не са я давали този път.
Че те какво са давали? Днес лайф ли ще има? Нали ще се номинират?

Опа, номинацийки... Много скоро бе! ooooh!

# 1 337
Трудно ВБ ще осъди когото и да е. Колко помия срещу кого ли не се е изляла от ефира, да сте чули за осъдени? Аз не съм, но дори и да има - те са единици. Повечето случаи остават като сапунен балон, който с времето се спуква и никой нищо не прави по въпроса.

Дори ВБ да реши да съди Кристиян - кой от двамата трябва да докаже, че казаното е лъжа? И как? Дали е възможно Кристиян да е бил по едно и също време в някой хотел и да е засякъл там ВБ. Ще си остане недоказуемо според мен.

Иначе лично мое мнение - не го вярвам да се е случило, както не вярвам никой да се връзва на думите на Кристиян. Имам чувството, че всички футболисти залитат или по манекенки или по певици.

# 1 338
  • Ямбол
Какво е "ВБ"? Нали не е Вип брадър, което не е започнало още?

# 1 339

Ами те ако са наистина вътре само 4 седмици, трябва да има време да излезнат всички 10 човека, един да спечели от финалистите....евентуално.

ВБ=Валерко

# 1 340
  • Gotham City
Трудно ВБ ще осъди когото и да е. Колко помия срещу кого ли не се е изляла от ефира, да сте чули за осъдени? Аз не съм, но дори и да има - те са единици. Повечето случаи остават като сапунен балон, който с времето се спуква и никой нищо не прави по въпроса.

Дори ВБ да реши да съди Кристиян - кой от двамата трябва да докаже, че казаното е лъжа? И как? Дали е възможно Кристиян да е бил по едно и също време в някой хотел и да е засякъл там ВБ. Ще си остане недоказуемо според мен.

Иначе лично мое мнение - не го вярвам да се е случило, както не вярвам никой да се връзва на думите на Кристиян. Имам чувството, че всички футболисти залитат или по манекенки или по певици.

Този, който го твърди, разбира се, него съдят, не друг.

# 1 341

Да си премълчи и да изпере гащите на Кристиян и тогава ще е егати пича?

Пичовете не перат.  Grinning

# 1 342

Днес по програма е един час.  В предишни предавания мисля, че номинациите са били на живо?!  newsm78

# 1 343
  • Варна
мислех да не се включвам в спора за това може или не Божинов да осъди Нова, но все пак: може да съди за клевета Кристиян. За уронване на престижа,  може да се пробва да съди Нова, но според мен ще е без успех. Клаузата за проверка от два източника се отнася за авторски репортажи, статии, предавания и т.н., няма как да проверяващ достоверността на изказванията на едно лице от два източника. Това е безумие. Всеки може да си говори каквото си иска, но после сам носи последствията от това. Нова няма как да носи отговорност за всеки, който е казал нещо в нейния ефир или на запис.  Peace    
А според теб ако Кристиян беше каза "И с Тупарев съм спал, но неговия е много малък" дали щяха да го излъчат? Или свободата на словото е според обстоятелствата...хм? А дали не го е казал все пак?Wink

# 1 344
 Ако наистина е спал с Божинов? Кой може да докаже истината. А Божинов спал и не с педераст, никога не би си признал и би опровергал.

# 1 345
  • Някъде на път....
Какво е "ВБ"? Нали не е Вип брадър, което не е започнало още?
Според мен е - Валери Божинов.  Peace

# 1 346
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Скрит текст:
мислех да не се включвам в спора за това може или не Божинов да осъди Нова, но все пак: може да съди за клевета Кристиян. За уронване на престижа,  може да се пробва да съди Нова, но според мен ще е без успех. Клаузата за проверка от два източника се отнася за авторски репортажи, статии, предавания и т.н., няма как да проверяващ достоверността на изказванията на едно лице от два източника. Това е безумие. Всеки може да си говори каквото си иска, но после сам носи последствията от това. Нова няма как да носи отговорност за всеки, който е казал нещо в нейния ефир или на запис.  Peace    
А според теб ако Кристиян беше каза "И с Тупарев съм спал, но неговия е много малък" дали щяха да го излъчат? Или свободата на словото е според обстоятелствата...хм? А дали не го е казал все пак?Wink
свободата на словото или това което пускат дали е всичко е друга тема. Просто казах, че отговорност носи не Нова, а този който е направил изявлението  Peace

# 1 347
  • Някъде на път....
........

Днес по програма е един час.  В предишни предавания мисля, че номинациите са били на живо?!  newsm78
Да, и аз мисля, че преди бяха на живо....

# 1 348
  • Варна
Били са и на запис. Май в сезона с Мира Радева беше.

# 1 349
  • София

Сигурно. Тази жена ми е в черния списък. Не може човек, който нарочно помага на сценаристите да се измислят нещата так, че хората да бъдат провокирани (ако е истина де, аз вече започвам сериозно да мисля за постановка), а после да ги "оправя", а и да се води терапевт. Аз при такъв терапевт като нея не бих отишла никога. Има нещо извратено в нея.

Общи условия

Активация на акаунт