Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 728
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 350
По едната телевизия ги скарва, по другата ги помирява.  Grinning

# 1 351
  • Sofia

А според теб ако Кристиян беше каза "И с Тупарев съм спал, но неговия е много малък" дали щяха да го излъчат? Или свободата на словото е според обстоятелствата...хм? А дали не го е казал все пак?Wink
Joy
или с Ники Кънчев Mr. Green как ли щеше да го понесе

# 1 352
  • Варна

свободата на словото или това което пускат дали е всичко е друга тема. Просто казах, че отговорност носи не Нова, а този който е направил изявлението  Peace
За мен има казус, ББ съзнателно са режисирали тази визитка с цел извличане на дивиденти ... не споря дали може да се спечели дело.Simple Smile
Божинов трябва да ги съди, не защото твърдят че е спал с гей, а че е точно с това недоразумение...

# 1 353
според мен добре са го инструктирали на кого какво да даде и как да изиграе. Гледаме пиеса, другарки! Не се хабете повече, отколкото на някой индийски сериал!

Ма не, аз пак не мога да разбера - какво пречи да му спретнат бунт? Ако всички се обединят, няма как биг Брадър да ги изгони наведнъж, нали така? Wink Което ме води на мисълта, че в къщата няма лидери, а хора, които са егоисти и не мислят мащабно, а виждат само собствените си носове.

Няма как да стане с тези които са вътре.За да има бунт трябва да са единни а те не са. Двама възроптаха и отказаха да му играят по свирката на боса и какво стана? Другите двама хукнаха да му мият обувките.Как да стане бунт с предатели?

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 11:50 от biglubo

# 1 354
Двама възроптаха и отказаха да му играят по свирката на боса и какво стана?

Номинирани са. Има шанс да отпаднат от битката за 50 000 лв. и автомобил.

# 1 355
  • Варна
Аз все още не мога да схвана това мисия ли е или не? Ако вдигнат бунт губят ли мисията?  Или въобще няма никаква мисия, а Кристиян си развява коня щото ББ му бил казал,че е шеф?

# 1 356
  • Варна

или с Ники Кънчев Mr. Green как ли щеше да го понесе
С новата си визия поп Кънчев разсейва всякакво съмнение!!! Joy Joy Joy

# 1 357
  • Някъде на път....
По едната телевизия ги скарва, по другата ги помирява.  Grinning

Хахахахахахахаха!
Точно в десетката!  Peace

# 1 358
  • София
тя в същия формат ги помирява. Ако има изобщо нещо истинско в целия формат, то първо ги тормози, после ги терапира, а те след това излизат с мисълта, че са си оправили вътрешните конфликти, че и на всичко отгоре са й благодарни. За мен това е садизъм, за който на всичко отгоре й плащат, а не помощ.

# 1 359
Аз все още не мога да схвана това мисия ли е или не?

Би следвало да е мисия, ама много малко информация ни пускат и просто няма как да сме сигурни.

# 1 360
  • Варна
Аз все още не мога да схвана това мисия ли е или не? Ако вдигнат бунт губят ли мисията?  Или въобще няма никаква мисия, а Кристиян си развява коня щото ББ му бил казал,че е шеф?
И какво ако е? Провалят мисия - стоят гладни, те и сега ядът сурови картофи. Защо да му се мазнят на тоя? Аз досега да му бях запалил багажа насред двора ... и нямаше да ме изгонят! Mr. Green

# 1 361
Наиситна абсурдно е.Кирил който се има уж за интелегенция който е постигнал толкова много се държи като селски бег.Думите му поведението му не му отиват ако това е изобщо вярно което каза в совята визитка.Вярвам че има далеч по правилен и интелегент начин да изразих мнението и недоволството си,но пък от дурга страна може да не е странно обикновенно богатите хорица бохемите са разюдени но наистина като го гледам ми е странно че е успял човек.Очилаткото може да е интелегентен но още в визитката ми направи впечетелние че доста парадира с нещата които постига няма лошо да казва постиженията но постоянно да се изтъква и да казва аз съм най най ми е перкалено а този червиски танц ми беше малко смешно.Интересно ми беше като стана това с куфарите те на идиоти ли се напраиха или наистина са такива та те нали си знаят как изглеждат куфарите и очевидно това не са им техните куфари тъй като всичките са черни а после като разкриха какво става и видяхме куфарите че са цветни защо се правят на идиоти.И хорицата не осъзнават ли че това моме Кристиян умислено прави това да става лошо как за бога палят фатила казват че е лошо човек и прочие ами извинявайте но това е шоу пердполага се че ще се сслучват такива неща защо толкова присърце се взимат нещата.А и когато това стана с друхите аз лично веднага бих се сетила че е миися това не ти е сървайра че да ти оставят участниците месец без дрехи.За какво липсва на достойнство става въпрос като изпълняваш мисията ако това е мисия да бърешеш или переш пробелма е че тез хубавци имат гиганско его .О мъете бармана ми харесва за сега от жените имам няколко които ми допадат.и нали това беше обикновен биг брадър защо Анита  и бг брадъра беше 3 месеца сега са го направи на 1.Наиситна имам чувсвото че цялата работа е нагласена прелича ми на лош направен филм.

# 1 362
  • Варна
И какво ако е? Провалят мисия - стоят гладни, те и сега ядът сурови картофи. Защо да му се мазнят на тоя? Аз досега да му бях запалил багажа насред двора ... и нямаше да ме изгонят! Mr. Green

Не вярвам да му запалиш багажа. Макар да четох хиляда подобни заплахи из нета съм сигурна, че зад мониторите е най- лесно да се отправят, но като стигне до реални действия е съвсем друго.
Не знаем какъв е залогът ако това е мисия, освен това е много по- добре да я завършат, не видях да му се мазнят. Поставиха условия.

# 1 363
Наиситна имам чувсвото че цялата работа е нагласена...

Реалити ТВ, всичко е 100% натурално.  Grinning

# 1 364
Най-натуралния ББ евър.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт