Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 453
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 515
  • through the wormhole
Ясно беше, че Кристиян няма да си отиде току-така. Whistling

# 1 516
  • Viena
Стилиста на водещата да си смени професията.....веднага

# 1 517
  • София
Сетих се на кой ми прилича Никита, ами на Мики Рурк...

# 1 518
Тоя Богданов що не се епилира или обезкосми по-качествено, преди да влезе в къщата?!...Щях да повърна като го дадоха сега, изпънал ръце и открил гадни мишници! Sick Sick SickНечистоплътен е отвсякъде!

# 1 519
Сетих се на кой ми прилича Никита, ами на Мики Рурк...

+1
 hahaha

# 1 520
Ще ме линчувате, но ми стана жал за Богданов
И на мен ми стана жал, но после като го видях как се подиграва на Братухчев... Sick Залепи се за Цецо, че като излезе да има кой да го спонсорира. Искам той да си ходи!

# 1 521
Много детско държание от страна на Богданов и Цецо заради подигравките към Братухчев. За един ерген сигурно думите на Братухчев биха прозвучали като хвалба, но за щастливо женен мъж както той твърди май не е повод за гордост.

# 1 522
Определено Богданов ми е най-противен. Е.ати и недораслото и умствено недоразвито леке. Сви сърмите като изписаха,че е правил секс за пари,ама иначе много му знае устата да се подиграва  ooooh! ooooh! . Не мога да повярвам,че ще го кажа,но репликата на Кристян за какво са му били тези пари,че да прави 3ка ,за която да му плащат бяха абсолютно на място

# 1 523
Няма ли да свършва вече тая простотия  Mr. Green Mr. Green

# 1 524
  • Ямбол
Някой те е вързал ли?

# 1 525
Този Цветан ми е много познат!... newsm78
Да са го давали и него по ТВ?...Нещо покрай футболните агитки ли?...

# 1 526
  • София
а може да е такъв типаж. Всички вътре са по един типаж, а някои си приличат, не мога да ги различа дори. Вярно, че повече ги слушам, отколкото да глдам.

# 1 527
  • Варна
Някой трябваше да задраска нулите от плаката на Богданов и да го пусне на промоция по 1лв! Само на номинираните извадиха кирливите ризи....

# 1 528
Някой те е вързал ли?
Теб ако те връзват, мен не!  Mr. Green
Кристиян се маха, или пък ще го оставят да дразни останалите. Щом не го пуснаха да си ходи, когато сам изяви желание ...

# 1 529
  • IT
Тоя Богданов що не се епилира или обезкосми по-качествено, преди да влезе в къщата?!...Щях да повърна като го дадоха сега, изпънал ръце и открил гадни мишници! Sick Sick SickНечистоплътен е отвсякъде!
Много мъже не се епилират. Това че не ти харесва, не означава че е нечистоплътен. Мъжете преди 15-20 години, когато не беше популярна епилацията са били мизерници ли???

Определено Богданов ми е най-противен. Е.ати и недораслото и умствено недоразвито леке. Сви сърмите като изписаха,че е правил секс за пари,ама иначе много му знае устата да се подиграва  ooooh! ooooh! . Не мога да повярвам,че ще го кажа,но репликата на Кристян за какво са му били тези пари,че да прави 3ка ,за която да му плащат бяха абсолютно на място
+++1! Hug

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 21:35 от allexa.7

Общи условия

Активация на акаунт