Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 771
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 620
Аз да питам - чух някои съквартиранти  да наричат някоя КвазимодА, правилно ли съм чула, че не го гледам старателно tooth ..  За коя става дума hahaha , за "моделката" , или за друга  Joy ?

# 1 621
Баба ми е фаталната жена  Laughing Laughing Laughing

Баба ти може да е фатална, ама Петя е Буюклиева.  Mr. Green
Важното е че грешката не е фатална Grinning

# 1 622
Аз да питам - чух някои съквартиранти  да наричат някоя КвазимодА, правилно ли съм чула, че не го гледам старателно tooth ..  За коя става дума hahaha , за "моделката" , или за друга  Joy ?

Според мен е за Никита.

И ето до какво може да доведе прекаляването с подобрения
http://famousplastic.net/2015/01/14/teen-mom-farrah-abraham-is-b … -plastic-surgery/

А Никита е пример, че е прекалила.

# 1 623
Аз да питам - чух някои съквартиранти  да наричат някоя КвазимодА, правилно ли съм чула, че не го гледам старателно tooth ..  За коя става дума hahaha , за "моделката" , или за друга  Joy ?

Според мен е за Никита.

И ето до какво може да доведе прекаляването с подобрения
http://famousplastic.net/2015/01/14/teen-mom-farrah-abraham-is-b … -plastic-surgery/

А Никита е пример, че е прекалила.
Абе, Никита може да е прекалила, ама моделката си е натурална красавица  tooth .

# 1 624
  • Варна
Още в началото си го помислих, когато й гледах визитката, а тя споделяше, че хората се кръстели след нея.
Лицето е много по-фрапиращо от изрисуваната кожа.

# 1 625
Нейно право си е да си прави с лицето каквото реши. Интересно ми е онази Силвия кой я е взел за модел, освен да не й показва главата Joy ... Ако не беше модел, не бих говорила за красотата й въобще.

# 1 626
  • Варна
Нейно право си е да си прави с лицето каквото реши. Интересно ми е онази Силвия кой я е взел за модел, освен да не й показва главата Joy ... Ако не беше модел, не бих говорила за красотата й въобще.

За това има фотошоп.

Тоя Цецо все повече ме дразни. Определно е най-зле от всички в Къщата.

# 1 627
Нали я питаха кои конкурси не е печелила,а тя отговори "Тези които не съм си платила"  Joy

# 1 628

За това има фотошоп.
И що ще се трудят да я обработват, свършили са се красивите ли Joy ?

Тоя Цецо е типичен магураджия, откъдето и да го погледнеш  Sick .

# 1 629
За пръв път в ББ няма някой забавен........До сега винаги е имало някой, който разсмива и разведрява обстановката. Този път всички са мрънкалници и скучновати......дано да влезе някой да пораздвижи скуката.....

# 1 630
  • Варна

За това има фотошоп.
И що ще се трудят да я обработват, свършили са се красивите ли Joy ?

Красивите не се събличат навсякъде или за малко пари

# 1 631
  • Варна
За пръв път в ББ няма някой забавен........До сега винаги е имало някой, който разсмива и разведрява обстановката. Този път всички са мрънкалници и скучновати......дано да влезе някой да пораздвижи скуката.....

На мен Борис ми е забавен. Simple Smile

# 1 632
Ни бой са, скоро ще вкарат тризначките и Пацо  Joy

# 1 633
  • Варна
Аз да питам - чух някои съквартиранти  да наричат някоя КвазимодА, правилно ли съм чула, че не го гледам старателно tooth ..  За коя става дума hahaha , за "моделката" , или за друга  Joy ?

Мисля, че за Кристиян.

# 1 634
  • Варна
Ни бой са, скоро ще вкарат тризначките и Пацо  Joy

Те не са забавни, а глупави. Смееш се ден -два на глупостта, после ти става съвестно и жално.

Общи условия

Активация на акаунт