Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 755
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Варна
И дори малко срамно, че сте от един и същ биологичен вид.

# 1 636
Аз да питам - чух някои съквартиранти  да наричат някоя КвазимодА, правилно ли съм чула, че не го гледам старателно tooth ..  За коя става дума hahaha , за "моделката" , или за друга  Joy ?

Мисля, че за Кристиян.
Ей това ми харесва тук - толкова различни гледни точки  Joy

# 1 637
Гледах записа, че вчера изпуснах. Бая кофти се получава с тези откровения. Богданов го изкараха мъжка к...ва, Братухчев- к...р, а Силвия натурална к...ва. Кофти си е да те изтипосат така пред цяла България.

# 1 638
За пръв път в ББ няма някой забавен........До сега винаги е имало някой, който разсмива и разведрява обстановката. Този път всички са мрънкалници и скучновати......дано да влезе някой да пораздвижи скуката.....
Ни бой са, скоро ще вкарат тризначките и Пацо  Joy

Те не са забавни, а глупави. Смееш се ден -два на глупостта, после ти става съвестно и жално.
Да, но те самите смятат, че без тях няма шоу, затова ги споменах  Joy

# 1 639
Гледах записа, че вчера изпуснах. Бая кофти се получава с тези откровения. Богданов го изкараха мъжка к...ва, Братухчев- к...р, а Силвия натурална к...ва. Кофти си е да те изтипосат така пред цяла България.
Те така са се представили. Като знаят къде влизат е можело да си траят. А те са го казали или на кастингите, или в анкетите които са попълвали, за да се правят на интересни.

# 1 640
Силве, точно това си мислех. Според мен е било в анкетите за да имат шанс да влязат.

# 1 641
Тази Силвия и на мен ми е доста противна, но явно си е повярвала.

Топлес модел на Европа 2014
http://paparazzi.bg/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%BA%D … %B0-news7125.html

Гадже на Куката
http://famous.bg/toples-model-silvia-kukata/

Все пак има една снимка, на която много ми харесва
http://www.topmodel.bg/photos/view/143560#.Vdbg3NHsncs
може би заради роклята  Laughing

Мен лично ме отблъсква лекото й поведение, доста нахално, както самата тя каза - отвързана.
Но щом има мъже да я харесват и да и подаряват диаманти - нека си лети в облаците, докато е млада, защото като стане на 30 не ми се мисли на какво ще прилича.

# 1 642
И преди сме гледали простаци и смешници, но някак за добро или лошо, след години пак ги помним. От тия след месеци един няма да помним.

Пацо, ония трите гъски, Нидялко, Зара, Нед, Гроши, Стойка.

# 1 643
Братухчев някой писа, че бил в Сделка или не. Там има доста "мацки" с малки имена.  Laughing

# 1 644
  • Варна
аз много бих се израдвала на един сезон на ББ с Захажаева, тризначките, Пацо, Кристиян, Пеньо, Тодор Славков и други  Laughing

# 1 645
Това Захажаева не съм сигурна, че ще го понеса.

# 1 646
Бих гледала Стойка, Зара, Найден, Гроши, Албена Вулева, тризначките и Пацо  Mr. Green
А, и Недялко може за цвят

# 1 647
аз много бих се израдвала на един сезон на ББ с Захажаева, тризначките, Пацо, Кристиян, Пеньо, Тодор Славков и други  Laughing
Мхм, направо на щат да ги вземат в Нова  Flutter ...

# 1 648
Ето Богданов къде е играл:
http://www.nostop.bg/news/details/239/7/%D0%A2%D1%80%D0%B5%D0%BD … %D0%B2%D0%B0.html

2012 г:
22. Пламен Богданов, 19 год, ръст 187 см. Спортна кариера: ДЮШ - „Левски“ (София), ДЮШ „Славия“, 2011/12 - „Ботев“ (Враца).

Голямата му кариера в А група май е била при децата  hahaha

# 1 649
  • through the wormhole

И аз искам, даже ги бях изредила в една друга тема.

Цитат
Биг Брадър с непопулярни хора ще е интересно, стига само "випове". Но ми се ще поне за седмица-две да съберат есенцията на въпросните в лицето на....внимание: Тризначките, Пацо, Пеньо, Стойка, Албена и майка ѝ, Петя Буюклиева, Фънки, Денди, Евгени Минчев, а може и врачката Николета от "Черешката на тортата". Едва ли по света би се случил по-голям резил. Mr. Green

Допълвам и Недялко. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт