Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 689
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 770
  • IT
Докато чакам да излезне 5тия епизод он-лайн, гледах кастинга на Иренка във "Война на думи". Там казва че е певица и пее по барове, като я питат какво работи. На 22 години е родила и ако е на 30 сега, детето и  ще е на 7-8 както предположих, в отговор на въпрос на съфорумка.

# 1 771
Е онази 'моделката' не може да стъпи на малкия пръст на ромката. А този, че не мога да му запомня името, мъжката курва, си умира да коментира и съди всички останали...а той милият е топ 3 на най-простите в къщата
Така е, Ирена е сред най- , да не кажа най- симпатичната от жените в къщата  Peace
Въпрос на вкус е, разбира се, но определено изглежда в пъти по-добре от Силвия  Confused

Барнала се е леко Ирена, в сравнение с времето от "Гласът на България". Махната е бенката, която беше отдясно над горната устна (за съжаление в момента стои лека дупка като белег), коригирала е нос и вероятно леко е напълнила устните.

# 1 772
А как е Facebook-а на жената на Братухчев? newsm78

Последна редакция: пт, 21 авг 2015, 21:57 от Анонимен

# 1 773
  • IT

Махната е бенката, която беше отдясно над горната устна (за съжаление в момента стои лека дупка като белег), коригирала е нос и вероятно леко е напълнила устните.
Аз мислех, че е обеца това.

# 1 774
Престанете да злословите за Цецо!!!

100% мъжкар, който не би се самоизтъкнал по никакъв повод, а поведението му само показва високия му интелект! Адекватните му реакции, като тази с извинението към Братухчев, демонстрират ярко, че е широко скроен мъж, за който не е проблем да намери сили в себе си и да поднесе своето откровено извинение!
Може би не забелязвате, но Цецо моментално намери своята сродна душа в къщата  в лицето на Богданов, с когото споделят едни и същи ценности и демонстрират непринудено мъжко приятелство!
Печелят симпатиите на всички и само едни неудовлетворени женички, погубили живота си в преследването на мечтата си да са с мъж като Цецо, могат да сипят хули и обиди!
Кристално ясни сте, дами!!!

# 1 775
Педералчо, да не си се влюбил? Мъжката любов е най-силна,а мъжките сълзи са най-истински. Laughing

# 1 776

100% мъжкар, който не би се самоизтъкнал по никакъв повод, а поведението му само показва високия му интелект! Адекватните му реакции, като тази с извинението към Братухчев, демонстрират ярко, че е широко скроен мъж, за който не е проблем да намери сили в себе си и да поднесе своето откровено извинение!
Може би не забелязвате, но Цецо моментално намери своята сродна душа в къщата  в лицето на Богданов, с когото споделят едни и същи ценности и демонстрират непринудено мъжко приятелство!
Печелят симпатиите на всички и само едни неудовлетворени женички, погубили живота си в преследването на мечтата си да са с мъж като Цецо, могат да сипят хули и обиди!
Ми да, точно  Joy  Joy  Joy Ох, втори твой пост ме кара да се смея с глас Joy

# 1 777
Вие чухте ли, когато възрастната жена каза, че Big Brother ще е само 40 дни? Не трябва ли да е 3 месеца? 40 дни ми се виждат много малко.

# 1 778

+1 дет се вика!

# 1 779
  • София

100% мъжкар, който не би се самоизтъкнал по никакъв повод, а поведението му само показва високия му интелект!

Скрит текст:
Адекватните му реакции, като тази с извинението към Братухчев, демонстрират ярко, че е широко скроен мъж, за който не е проблем да намери сили в себе си и да поднесе своето откровено извинение!

Високия интелект на  мъжкаря в какво по точно се изразява? Да редиш рими, да ръсиш простотии,и да се подиграваш на някого два дни? Още малко и ще ти повярвам.  Joy Joy Joy

# 1 780
Педералчо, да не си се влюбил? Мъжката любов е най-силна,а мъжките сълзи са най-истински. Laughing
Не, не съм, просто ми харесва мъжкото му излъчване и ми се иска поне малко да приличам на него!
Но пък вие злословите, защото тайно го харесвате и не можете да превъзмогнете факта, че мъжете до вас не приличат дори и малко на него! Мъже като него са уникати!!!

И преди малко някой ми прати на ЛС тази снимка с твърдението, че Цецо и Богданов се познават от преди влизането им в къщата и това била снимка от банята на фитнеса, където Богданов е фитнес- инструктор! Вярно е, че приличат, но все пак си личи че снимката е обработена с фотошоп. Гадни интригантки сте!!!

# 1 781

Махната е бенката, която беше отдясно над горната устна (за съжаление в момента стои лека дупка като белег), коригирала е нос и вероятно леко е напълнила устните.
Аз мислех, че е обеца това.

Обеца е.

# 1 782
Вие чухте ли, когато възрастната жена каза, че Big Brother ще е само 40 дни? Не трябва ли да е 3 месеца? 40 дни ми се виждат много малко.
Как ще издържат 3 месеца с външните кенеф и баня, докато е топло ще ги държат и вън  Joy , кой откъде е Joy

# 1 783
  • Ямбол
Аз за втори път го чувам това за 40 дни. Един коментираше какво щели да правят през следващите 40 дни.
След това ще има Вип и Ол старс.

# 1 784
Big Brother да не се прави, ами да отваря другата тоалетна, че положението е напечено вече. Буквално! Laughing

Чудих се на кой ми прилича Цецо и се сетих. Прилича ми на Пингвина от Батман:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт