Big Brother - 5 сезон - 3 в 1?

• 107 585
  • 1 993
  •   1
Отговори
# 1 800
Никита не е просто грозна, направо си е плашеща Peace

# 1 801
Е абсурдно ми се струва да е Аделина.  Stop
Чак пък толкова... все пак са "свързани лица".  Naughty

Хахах не хващате ли иронията на Педерал Laughing

# 1 802

Извини се, бе!!!
Само да те барне Цецо ще видим кой ще остави диричка!!!

бхъхъхъ  Stop
трябва да са поне трима като него .. и пак не е много сигурно  Mr. Green
не за диричката , а че на някой от тях ше оставя здрави зъби  Party

наш как лошо бия аз ...  Flutter пра им главите да се чешат от разстояние  Twisted Evil

ти ко си наплшИл толко от цецко .. ? я са виж в огледалото за некоя стресница да ни ти е излязла  Sunglasses
Извинявай, много силни думи казах!
Личи си, че си мъжкар като Цецо и почти толкова умен! Аз, за съжаление, нямам нито вашата сила, нито вашия интелект! Sad

Мир  Hug

# 1 803
Схващам иронията, ама все пак да си кажа  Whistling

# 1 804

Хахах не хващате ли иронията на Педерал Laughing
И аз това се чудя  Joy   Joy  Joy

# 1 805

Извини се, бе!!!
Само да те барне Цецо ще видим кой ще остави диричка!!!

бхъхъхъ  Stop
трябва да са поне трима като него .. и пак не е много сигурно  Mr. Green
не за диричката , а че на някой от тях ше оставя здрави зъби  Party

наш как лошо бия аз ...  Flutter пра им главите да се чешат от разстояние  Twisted Evil

ти ко си наплшИл толко от цецко .. ? я са виж в огледалото за некоя стресница да ни ти е излязла  Sunglasses
Извинявай, много силни думи казах!
Личи си, че си мъжкар като Цецо и почти толкова умен! Аз, за съжаление, нямам нито вашата сила, нито вашия интелект! Sad

Мир  Hug

съгласен    Flutter

и не са прай на многу ентелегнтен друк път .. ясно  Mr. Green

# 1 806
Дайте пак профила на Братухчева, че съм го изпуснала...
Според мен са оставили 14тия за в движение, според зависи как върви играта и какъв типаж ще им потрябва.

# 1 807
  • Варна
Чак пък толкова... все пак са "свързани лица".  :naughty

Абсурдно? Дамата даде заявка за наградата, намекна че ще я ползва за благородна кауза. Да ви напомня нещо?
Черната Златка 2

Ужасно ме издразни Аделина. Ето как се провалят революциите у нас, чрез подставени лица говорещи да продължаваме да търпим,защото е благородно.

Много исках да ги видя всички обединени срещу брадъра. Ама уви!

# 1 808
  • Ямбол
Чак пък толкова... все пак са "свързани лица".  :naughty

Абсурдно? Дамата даде заявка за наградата, намекна че ще я ползва за благородна кауза. Да ви напомня нещо?
Черната Златка 2

Ужасно ме издразни Аделина. Ето как се провалят революциите у нас, чрез подставени лица говорещи да продължаваме да търпим,защото е благородно.

И естествено Цецо като фурнаджийска лопата се обърна на нейна страна. Прави ми впечатление, че е гъзолизец.

# 1 809
  • Телиш/Плевен
Да, това щеше да е интересно.

Не знам за Аделина... Май по-скоро клоня към това, че няма да позволят да спечели тя, някак ще е прекалено явна нагласената история. А и ще има огромен негативен отзвук.

# 1 810
Някой не беше ли писал, че ще я вадят от формата?
Уж Big Brother не знаели за нея и направили гаф. Laughing

И аз исках да ги видя, но и на нейната драма, че не трябва да мрънкат, защото тя с рак на дебелото черво ходи до външната тоалетна по 8 пъти на ден, без да протестира  какво да кажеш...

# 1 811
  • Варна
Да, това щеше да е интересно.

Не знам за Аделина... Май по-скоро клоня към това, че няма да позволят да спечели тя, някак ще е прекалено явна нагласената история. А и ще има огромен негативен отзвук.
Е, ще дарят парите и ще заглъхне отзвука. Важното е да сме благородни. Пък и кой друг заслужава парите? Wink

# 1 812
Аз пък не виждам нищо лошо в това Аделина да спечели,дори и да е нагласено.Поне парите ще отидат за благотворителна цел,а не за силикон дрехи или алкохол.

# 1 813
  • Mediterraneo

И на кого на шмайзера ще му задреме от този негативен отзвук?! Никой няма уважение към зрителя, опорочиха формата, плюят ни на фасоните с режисирани изпълнения, ти за един отзвук!

# 1 814
Аз чак сега видях, че Борето Ръгбиста се изявява като татуист в студиото на жена си Laughing

Общи условия

Активация на акаунт