Новите ни козметични похождения 69

• 111 270
  • 724
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз сьм с комбинирана кожа, нямам много за прикриване, бих казала средна към малка покривност. Не подчертава пори, налага се леко да коригирам след 6-7 часа. Стои леко и естествено, матира, изглажда, не ми запушва порите. Аз имам и два цвята от прахооообразните ФДТ, руж, хайлайтър, пигменти. Всичко ми харесва,състава е 10х, изчистен от боклуци, сработва се отлично с кожата ми.

# 106
# 107
  • Sofia
cutesmallcat, ще съм благодарна на отзиви - мисля го от няколко дни Hug

Пух, взех го, защото линиите на челото ми не искаха да помръднат от концентрирана и обилна хидратация. Следователно мазничко е липсвало  Mr. Green Удобно е рол-ончето, нанасям само на самите линии. За 1 седмица линиите се загладиха значително  Peace Аз си знам, че шипковото масло ми действа така, но прибягвам само в краен случай, защото мирише отвратително  Mr. Green Тук тази миризма е леко потушена от розовото масло, но аз я усещам. Затова слагам от това, втривам, бързо мажа отгоре серума на Апивита, който мирише божествено и стискам нос 5 минути, след това всичко е ок  Flutter

# 108

Изобщо не ми е сочен, много ми пасна.

От размяна

# 109
  • Русе
  Palmer's skin therapy oil for face
Flormar-изсушител за лак. Приятно ме изненада, много по-бързо изсушава лака от този на Арт деко.

# 110
  • на последния етаж
cutesmallcat, ще съм благодарна на отзиви - мисля го от няколко дни Hug

Пух, взех го, защото линиите на челото ми не искаха да помръднат от концентрирана и обилна хидратация. Следователно мазничко е липсвало  Mr. Green Удобно е рол-ончето, нанасям само на самите линии. За 1 седмица линиите се загладиха значително  Peace Аз си знам, че шипковото масло ми действа така, но прибягвам само в краен случай, защото мирише отвратително  Mr. Green Тук тази миризма е леко потушена от розовото масло, но аз я усещам. Затова слагам от това, втривам, бързо мажа отгоре серума на Апивита, който мирише божествено и стискам нос 5 минути, след това всичко е ок  Flutter
А къде се намира и колко струва? И кой е серумът на Апивита?
Аз днес:

# 111
  • Sofia
Рол-онът е от магазин "Зоя", 13 лв., а серумът е този:

И аз да питам нещо Simple Smile Този лак на Римел, Super shine, откъде е?

# 112
  • на кого му пука
Момичета ,преди време много от вас си закупиха този спрей.

Как се използва и доволни ли сте?
По принцип си търся нещо нещо с UV защита за морето и се пресетих за този продукт.

Сори за въпроса тук. Blush

# 113
  • на последния етаж
Simple Smile Всичките са от ДМ. Специално super shine са на промоция в момента: мисля 2,69 е цената за бройка.  

# 114
  • Sofia
О, благодаря ти!   bouquet Много я харесвам бързосъхнещата серия, ще намина към DM.

# 115
cutesmallcat, много благодаря - точно толкова ми трябваше да си го поръчам и аз Crazy Миризмата ще я преживея, стига да има дори минимален ефект..

# 116
# 117
# 118
SF- уникален за моя вкус Peace

# 119
  • в 1001-та нощ

Общи условия

Активация на акаунт