Новите ни козметични похождения 69

• 111 276
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
# 121
  • Велико Търново

John Masters Organics

Дълбока Терапия за Скалпа и за Увеличаване на Обема ( За Изтъняваща Коса )

# 122
  • Sofia
Wjcon baked eyeshadow n102
Никога не бих загледала този цвят, тъй като не обичам розови нюанси на и без това розовеникавия ми клепач, нооо добре че момичето ми ги показа. Оказа се цвят хамалеон между нежно розово и уникално прасковено, всичко това обилно поръсено със злато. Уникален цвят  Flutter

# 123
cutesmallcat , жесток е този цвят  Heart Eyes Взех го при първото ми пазаруване там, беше първото нещо, което ми се наби на очи. Ползвам го за руж/хайлайтер. Седи много готино на скулите, нещо подобно на шимър брика на Боби Браун

# 124
  • Sofia
Жаки, сега се сещам, че го видях в блога ти, но на снимката на моя екран е малко по-розов, отколкото го виждам наживо Simple Smile

# 125
  • Варна
Anastasia  Beverly Hills
DIPBROW POMADE in BLONDE

Изсъхва изключително бързо и трябва да се работи много внимателно с количеството,че може да постигнете много драматични вежди с нея.

Elf Baked Highlighter in Moonlight Pearls

# 126
Жаки, сега се сещам, че го видях в блога ти, но на снимката на моя екран е малко по-розов, отколкото го виждам наживо Simple Smile
Да, особено на суочовете изобщо не е излезнал истински. Под различна светлина и ъгъл се показват нюансите му. Дори на клепачите и на скулите ми се променя и седи по различен начин. Определено е много добро попадение. Да си го ползваш с кеф  Hug

# 127
# 128
  • Sofia
Да си го ползваш с кеф  Hug

Мерсиии  newsm76

# 129

току що пристигна от Енцо

# 130
Mimes, може лилинк към олиото и за каква кожа е?

# 131
Mimes, може лилинк към олиото и за каква кожа е?
Заповядай:
http://www.enzo.bg/search/?f=1-1-3645&exps=clarins+oil
Моето специално е за суха кожа, гледам че има и за мазна, и за дехидратирана кожа.

# 132
  • София
FANCY WITCH луксозна четка за руж Grinning

MILKSHAKE INCREDIBLE MILK – 12 EFFECTS Плодово мляко за коса с 12 ефекта 150ml

Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesТова нещо трябва в комплект с лъжица да се продава! Joy

Чакам
Phytomer CC Creme 50ml

# 133
# 134
Копче, Фокси, ще се радвам на отзиви за четките  Hug

Общи условия

Активация на акаунт