Новите ни козметични похождения 69

• 111 220
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
Красиви мами какво Ви е мнението за шампоани,балсами и маски на Иф Роше ? Днес ги гледах , но на мирис са  Sick ..Как са като действие какво ще споделите Simple Smile Благодаря!

# 586
  • Щастлива мама на 3 слънца
Красиви мами какво Ви е мнението за шампоани,балсами и маски на Иф Роше ? Днес ги гледах , но на мирис са  Sick ..Как са като действие какво ще споделите Simple Smile Благодаря!
До колкото знам не са хубави.

# 587
Лосион за тяло Касиопея Манго и праскова. Мъжът ми го избра, аромата е много нежен и ненатрапчив. Изненадана останах от консистенцията. На щанда им съм го тествала и ми се стори като мляко за тяло, но това което мъжът ми донесе днес е по-скоро като мляко за тяло, но 3 пъти по-рядко. Многооо водниста консистенция, много.

Крем против бръчки за околоочния контур Касиопея - много приятен аромат на българска роза, но много силен, часове след като съм сложила крема усещам аромата навсякъде  Crazy Консистенцията е приятна, бързо попива, овлажнява. Минус е опаковката - безумно голяма опаковка за 20 мл. крем.

Глицеринов сапун Касиопея Гуава и Папая - страхотен аромат. Единственото, което ме дразни при тези сапуни, също и при Рефан, че не знаеш колко ще платиш за него преди да си го взел. Цената е за 100 гр. но парчетата са с различен грамаж. Все си мисля, че е редно да си ги стандартизират по размери и цена или поне като ги опаковат да им лепнат етикет с цената.

Маска за тяло с кал от Мъртво море

Ексфолианти за тяло със сол от Мъртво Море и Авокадо - много харесвам ексфолиантите на Касиопея, но всичките са много силно ароматизирани с изкуствени аромати.

Олио за тяло - Жасмин Касиопея - също като горното - хубаво олио, неподходящо за лятото, обаче с многооо силен аромат и изкуствени аромати в него. Харесвам ексфолианта със същия аромат, но олиото ми идва в повече като миризма. Предпочитам по-слабоароматизирани и по-изчистени от към вредни съставки масла, мисля че ми е първо и последно на марката.

# 588

Имам шампоан на Yves Rocher  с коприва за регулиране, понеже бързо ми се омазняват корените. Много съм доволна. Прави косата мека, блестяща и жива. Ароматът е много натурален, но не се запазва след измиване.
Повече ми харесва от масовите Nivea, Dove, Gliss, Syoss, Balea, Alverde.
Другите момичета мисля, че си бяха взимали за обем и също бяха доволни.

# 589
  • Belgium
Лу -много са сладурски нещата на Пупа-дай малко инфо за ружа като пробваш  Hug

Ще споделя непременно  Hug

За 3-ти път  Heart Eyes

# 590
С оксигениращ магнезий

# 591
  • София
Не са никак лоши. Какво пък им е на аромата? newsm78

# 592
  • София
Не са никак лоши. Какво пък им е на аромата? newsm78
Доволна съм от мляко за тяло с кокосов аромат и душ-гел от същата серия. Ползвала съм и други продукти, особено приятно впечатление ми беше направил един парфюм, сигурно преди 7-8 години си го бях купила, беше много траен за скромната си цена.

# 593
Не мога да не се похваля с новите си придобивки, току що пристигнал подарък

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 11:45 от Elemaca

# 594
# 595
Измиващ продукт - Uriage Creme Lavante

Трябва да си подновя розовата мицеларна вода на Bioderma.
Да сте я виждали някъде намалена? Може и две на цената на една.
Скрит текст:

# 596
# 597
  • София
Guerlain Two Spicy  Heart Eyes

Снимките са от блога Mostly Sunny Blog

# 598
Здравейте!Може и да е писано някъде,но не открих..Някой има ли пудра на MaxFactor Cremme Puff?И може ли да споделите мнения? Wink

# 599
- на първо четене съм доволна

Общи условия

Активация на акаунт