Новите ни козметични похождения 69

• 111 814
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
freia99, доволна ли си от скраба на Ив Роше?

Ароматът на ванилия пак ли е ужасно химичен като на цялата серия или са го докарали по-добре?

Вече го използвах и ми хареса. Относно аромата - малко ми е странен, на моменети сладникав, после остър. Различава се от лосиона за тяло например, който не харесвам  Peace

# 361
Имам въпрос към тези, които пазаруват от enzo.Simple Smile Оригинални ли са всичките им продукти? Интересува ме специално Guerlain.Искам да си поръчам един крем,но цената е доста по-ниска от обичайната и самата опаковка изглежда по-различно на снимките.Дали е възмогжно да продават ментета Rolling Eyes

# 362
Имам въпрос към тези, които пазаруват от enzo.Simple Smile Оригинални ли са всичките им продукти? Интересува ме специално Guerlain.Искам да си поръчам един крем,но цената е доста по-ниска от обичайната и самата опаковка изглежда по-различно на снимките.Дали е възмогжно да продават ментета Rolling Eyes

Питайте в темата за енцо, която е в "На пазар".

# 363
  • гр. София
My little box - Roadtrip Box

Makeup Geek Eyeshadow Pan - Desert Sands

Makeup Geek Eyeshadow Pan - Chickadee

Makeup Geek Foiled Eyeshadow Pan - Showtime

Makeup Geek Eyeshadow Pan - Frappe

Makeup Geek Eyeshadow Pan - Crème Brulee

Makeup Geek Eyeshadow Pan - Purely Naked

Makeup Geek Eyeshadow Pan - Preppy

Makeup Geek Eyeshadow Pan - Bitten

Makeup Geek Foiled Eyeshadow Pan - Houdini

Makeup Geek Eyeshadow Pan - Cupcake

Sugarpill Pressed Eyeshadow - Buttercupcake

Makeup Geek Brush - Defined Crease

Z Palette Large - Orange

Anastasia Beverly Hills Shadow Couture Palette

Anastasia Beverly Hills Banana refill

Anastasia Beverly Hills Clear brow gel

# 364
Прибрах към колекцията:

Let's Roll

# 365
  • София
И от мен малко благинки  Mr. Green

Marc Jacobs The Lover 220 със снимка от любима съфорумка  Hug

http://www.eatlovemakeup.com/2015/05/marc-jacobs-beauty-style-eye-con-no7_25.html

# 366
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз си признавам, че се чудя понякога Laughing. Не се грижа за себе си веднъж в годината, ама при все ежедневно мазане повече от година не мога да видя дъното на четирите единички, които ползвам основно. Явно някъде бъркам Embarassed

Шоко, това Makeup Geek името на марката сенки ли е, много ми харесаха червените?
  bouquet

# 367
  • София
 Heart Eyes

# 368
Kopche, честити Метеорити  Hug Да си ги ползваш с мноооого кеф  Heart Eyes
Моята кутийка е вече почти на привършване  Blush но пък ми харесва че се изхабяват по-лесно от старите. Тях ще си ги имам сигурно десетилетия  Mr. Green

# 369
  • София
Благодаря ти , Жаки! Hug
Много им се радвам! Flutter
Верно ли така бързо вървят? newsm78 Това е супер, защото обичам да виждам прогрес. Laughing
А за старата версия, вчера така обясних на дъщеря ми, че ще и ги подаря, като стане на възраст за метеорити. Joy

# 370
  • гр. София
Лимонадена, да това е марката. В сайта им се предлагат и Sugarpill. И те са интересни. Доставят до България.
https://www.makeupgeek.com/

# 371
  • Бургас
Anais Anais L'Original Eau de Parfum  Heart Eyes

Nars
адски много прилича на един лимитиран руж на Лоран, който имам . С тази разлика че е на Нарс е по- траен , определено  Shocked .

п.с. тези Nabi кремчета на Holika Holika са новата ми любов, че взема и от другите 2 вида.

# 372
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Лимонадена, да това е марката. В сайта им се предлагат и Sugarpill. И те са интересни. Доставят до България.
https://www.makeupgeek.com/
Благодаря! Разглеждам ги, имат и други интересни цветове, май ще правя поръчка Heart Eyes Сподели само как е покривността, моля Praynig

# 373
  • гр. София
За мен тези сенки са невероятни и в пъти по-добри от тези на МАС.  Peace

# 374

Общи условия

Активация на акаунт