Отговори
# 360
Sistra, имам една приятелка и ти са по същия начин, само че наскоро като и се роди другото детенце стана доста грижовна и питаща постоянно за бебето, но моята приятелка я одряза набързо, нопълно нормално според мен. Как може да има такива баби не знам, а казват, че внучетата били по-свидни и от децата.
Има такива лоши хора.

# 361
  • Варна
Куини,честито именце!Страхотно е!
Днес времето тук беше ужасно 5-6 пъти валя. Rolling EyesНо това не ми попречи да изляза да напазаря. Grinning
Готова съм за болницата.Купихме комплект за изписването,дрешки,хавлийки и куп други неща GrinningОстанаха ми само козметиката и памперсите.

# 362
  • Варна
Немога да заспяяяяяя #Cussing out #Cussing out #Cussing outИзгарям от киселини #2gunfire #2gunfire  #Crazy

# 363
  • София
Aх, колко неприятно!  Sad

# 364
Момичета,един въпрос относно количките- тези от вас които си вземаха Dada Paradiso,как ще процедирате след като зимния кош няма дръжка отгоре за която да се хване и носи. Само и единствено това ме спира да си взема такава количка... newsm78

# 365
Добро утро, момичета   bouquet

А къде е тази тема "Смешно ли е раждането",  че не я намирам?  newsm78

diana:), ето линк към темата  Simple Smile - Смешно ли е раждането
Какво стана, отпусна ли те болката, която беше писала, че имаш?

Куини, страхотно име сте избрали, честито  Grinning

Емел, какво стана със сладкото от череши?

Багажът ще го къдря тази седмица - утре съм на преглед и очаквам док да ми даде списъка и се изстрелваме със сестрата на ММ   animal037

Пък да ви се оплача - вчера се бях заела да коригирам латекса по стените, където сме излизали с цветовете, обаче се подхлъзнах и олях едната жълта стена с бял латекс  #2gunfire Отворих си двойна работа, сега пак трябва да я боядисваме  #Cussing out Ядосах се, опуках си пуканки и седнах да гледам цял ден филми  hahaha Явно това е трябвало да направя още от сутринта  Rolling Eyes

Пожелавам на всички усмихната и релаксираща неделя   bouquet

# 366
  • София
Посещавам един био-магазин, където, като ми дават да пробвам колбас, сирене, кашкавал, то е винаги с описанието: "Еликсир, лекарство ....", ама някак тихичко, съзаклятнически. Все едно научавам някаква дълго пазена тайна.

jonitu,

Та в тази връзка, сладкото носи всички достойнства на еликсир (уточнявам, че не обичам сладки неща - и въпреки това). Току-що го пробвах с нещо, което бях замесила.  Laughing

# 367
Момичета от кои онлайн магазин поръчвате бебешки неща и такива за болницата например? На мен не ми се обикаля, искам да поръчам и като се прибера в София всичко да си е там...  Blush Simple Smile

# 368
Добър ден.
Искам да споделя моето притеснене, защото мисля че ММ не ме разбира много. От вчера ми е неспокойно нещо корема ми се втвърдява често и усещам беба по-рядко. Нямам болки чуваствам се добре като цяло. Има ли повод за притеснение или просто на бебо му е тясно и не шава много.  Cry Cry

# 369
Аз още не знам какво ще ми трябва за болницата, но доколкото съм чувала искат много малко неща, те ти осигуряват останалото. Съответно багаж не съм стягала, не съм почвала да пера дрешки, комплект за изписване , спални комплекти и т.н. Термина ми е на 17.08. и съм си казала, че преди 1ви август няма да се захващам с тези дейности, пък ако реши по-рано да се появи майка ми или свекърва ми ще се справят.  Flutter

# 370
  • Варна
Момичета от кои онлайн магазин поръчвате бебешки неща и такива за болницата например? На мен не ми се обикаля, искам да поръчам и като се прибера в София всичко да си е там...  Blush Simple Smile

Зависи какво ти искат в болницата, нощници за кърмене има в ОЛХ, но ако ти искат лигнин например не знам къде ще го намериш онлайн  Laughing
Виж тук http://kosara.bg/, има доста неща.

# 371
Добро утро, момичета   bouquet

А къде е тази тема "Смешно ли е раждането",  че не я намирам?  newsm78

diana:), ето линк към темата  Simple Smile - Смешно ли е раждането
Какво стана, отпусна ли те болката, която беше писала, че имаш?

Куини, страхотно име сте избрали, честито  Grinning

Емел, какво стана със сладкото от череши?

Багажът ще го къдря тази седмица - утре съм на преглед и очаквам док да ми даде списъка и се изстрелваме със сестрата на ММ   animal037

Пък да ви се оплача - вчера се бях заела да коригирам латекса по стените, където сме излизали с цветовете, обаче се подхлъзнах и олях едната жълта стена с бял латекс  #2gunfire Отворих си двойна работа, сега пак трябва да я боядисваме  #Cussing out Ядосах се, опуках си пуканки и седнах да гледам цял ден филми  hahaha Явно това е трябвало да направя още от сутринта  Rolling Eyes

Пожелавам на всички усмихната и релаксираща неделя   bouquet

Благодаря за сайта! И не, не ме отпуска. Мисля, че бебето се е наместило на нещо там... Sad
А за стената, тъкмо сега ще си я направиш каквато си поискаш! Simple Smile

# 372
Благодаря

# 373
Добър ден.
Искам да споделя моето притеснене, защото мисля че ММ не ме разбира много. От вчера ми е неспокойно нещо корема ми се втвърдява често и усещам беба по-рядко. Нямам болки чуваствам се добре като цяло. Има ли повод за притеснение или просто на бебо му е тясно и не шава много.  Cry Cry

Здравей.
Скоро доста мами коментирахме, че вече усещаме бебетата доста по-различно от преди - не така отчетливи ритници, ами по-скоро побутвания и намествания. Може би и при теб настъпва затишие. Ти нали все пак усещаш движения? Колкото до стяганията, до преди две-три седмици и моя корем се стягаше доста често, без болка, обаче аз се и понатоварвах повечко и вероятно затова е било. Като легнех за 10-тина минути и стягането се отпускаше. Този период отмина засега.  newsm78
За да си спокойна, защо не се чуеш с лекаря си, дори и само, за да ти каже, че няма нищо притеснително?
Дано съм била поне малко полезна   bouquet

# 374
Привет!   bouquet
Честито име на принцеса Даяна - дъщеря на Кралица Куини  Simple Smile (не знам дали е случайност, но принцесата на Уелс - Даяна е родена на 1-ви юли, а дъщеричката на Куини - на 2-ри) Simple Smile
Да не се отплесвам. Влизам да ви кажа, че този уикенд във VMZONA има летни рокли на по 5лв. - изглеждат ми удобни за коремчета и за кърмене  Peace
Поръчах такава и такава Има доста различни разцветки и размери в секцията Black Weekend
Дано съм ви била полезна. Като пристигнат ще споделя дали си струват или не Simple Smile
Желая ви хубав ден!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт