Отговори
# 540
  • Sofia
Момичета, аналгин може ли да се пие?
Принципно, в късна бременност може, но ако е за главоболие - парацетамол като средво на първи избор Peace

# 541
Бубинка ,аз имам същите оплаквания,не мога да ходя понякога,ще видим на ЖК след седмица какво ще каже и лекаря,но и аз мисля че не е цистит.

Днес и на мен не ми е ден,цял ден ми едно напрегнато,и само се карам на малката ми принцеса,която е едно съкровище,но на мама са и в повече хормоните ссега,почувствах се много гузно и си поплаках  smile3518

# 542
Днес и на мен не ми е ден,цял ден ми едно напрегнато,и само се карам на малката ми принцеса,която е едно съкровище,но на мама са и в повече хормоните ссега,почувствах се много гузно и си поплаках  smile3518
Embarassed Това бях и аз вчера... Усещам как тези хормони ме превземат и се плаша чак. Хем гледам да не си го изкарвам на никого, хем ММ и малкия все го отнасят.  ooooh! ММ все ще прояви разбиране, ама малкото - само го тормозя  Sad
Анабела, радвам се, че сте овладяли положението и вече сте си вкъщи!  Hug
Руми, и вие с малкия герой скоро да ни се похвалите, че сте вкъщи!  Hug
Куини, като имаш време пиши как сте с принцесата?!  Peace  Hug
Хубав и прохладен ден ви желая!   bouquet

# 543
Добро утро момичета   bouquet Не съм писала отдавна,но при мен няма нищо ново.
Вече не се чувствам нормален човек  ooooh! И бебка днеска още не се е обаждала...та взех да я мисля.
Вчера се загледах в огледалото,вече и в лице започна да ми личи,едни бузи съм направила ..... ooooh! Чувствам се тежка и тромава...
Да попитам знаете ли какъв крем мога да използвам за чувствителна и суха кожа за отдолу Blush След кола маската ми излезе някакъв проблем,много суха кожа и като раничка от едната страна...
И още един въпрос.. мисля да си правя тези дни "бременна" фотосесия,някакви идеи на какво точно място да я направя,чудя се и какви дрехи да облека... newsm78
Ами това е от мен  Grinning
Куини,чакаме да ни зарадваш с добри новини.
П.П От днеска влизам в 33+г.с., вече сякаш нямам търпение.......

# 544
  • Sofia
Вече не се чувствам нормален човек  ooooh! И бебка днеска още не се е обаждала...та взех да я мисля.
Вчера се загледах в огледалото,вече и в лице започна да ми личи,едни бузи съм направила ..... ooooh! Чувствам се тежка и тромава...
Да попитам знаете ли какъв крем мога да използвам за чувствителна и суха кожа за отдолу Blush След кола маската ми излезе някакъв проблем,много суха кожа и като раничка от едната страна...
И още един въпрос.. мисля да си правя тези дни "бременна" фотосесия,някакви идеи на какво точно място да я направя,чудя се и какви дрехи да облека... newsm78
За крем отдолу - може крем здраве или някое бебешко, медицинско кремче:)
За фотосесията - бих препоръчала блуза, която ти очертава корема, пък с по-свободни ръкави..

# 545
  • Бургас
ДУ Grinning

Деси, кремче Нахткерсен
за фотосесията съм съгласна с Жанинчето Peace

Бубси,Кейтлин всички ни "друса" нервата...........ама това е ............ Hug

Ирка случихте на хубаво време  grinning039

Анабелка хубаво е че си вкъщи Hug

При мен нищо ново-беб ми понатежава,поопъва тук -там....
още седмица ще съм на работа и после ще отмарям Wink

# 546

И аз след кола ползвам крем здраве или някой бебешки, а за фотосесията, само не бъди с рокля... хах. Иначе може да избереш някоя градинка дървета. Гледам, че си от В. Търново(любимият ми град след Пловдив), на Царевец могат да станат хубави снимки, а като кумувах там на една крепост ни правеха фотосесията, както и в Арбанаси, ако не ви идва далече!

Да помрънкам и аз- тази нощ до 3 и кусур не ми се спеше...  doh Бебето направо ме разпори! Имах чувството, че през корема ще изскочи всеки момент, а вчера имах адски болки в кръста, на моменти не можех да седя права! Сега отивам на ЖК и 100% е пораснало за 10 дни, много ми натежава( за моите джобни размери...) После ще пиша! Simple Smile

# 547
ДУ и от мен  Hug
Деси90 сред природата на зелено и с цветя .. ще е много жизнена и хубава фотосесия   bouquet За дрехи според мен каквото и да облече бременна ще и стои хубаво, само да не е черно май  newsm78
Недялче и аз съм така с бебо ... особено нощем докато ставам да пишкам и се завъртам е нещо страшно ...то едни опъвания, боцкания ...  Tired
И мен ме тресат хормоните яко ... ту съм спокойна и нямам търпение да се видим с бебо, хем ме е завладял страха, хем съм нервна и си го изкарвам най-вече на ММ .. а той милия едвам издържа .... вчера вечерта му дойде в повече и се разплака .. каза си всичко което имаше .... то му се натрупа доста... преумора от работа, една много лоша новина и моите вечни мрънкания и скандали за абсолютни глупости ..... и не издържа  Confused А на мен ми стана толкова гузно ... ужас ... сега ще видя с какво да се реванширам, че вкъщи обикновено той прави повече жестове за мен, особено откакто съм бременна  Heart Eyes Ох толкова си го обичам, а не смятах че му е толкова трудно понякога с мен  Embarassed

# 548
  • Бургас
Мечтичке Hug
изненадай ТМ само по парфюми после малко джиджи-биджи и ще е в рая  Wink
Те, мъжете, са доста лабилни на моменти-
особено когато се чувстват безпомощни и че не могат да контролират нещата.
Наша "грижа" е да ги стабилизираме Mr. Green

# 549
Недялче недей че не сме се "виждали" повече от 2 месеца вече ... май толкова може и повече  Blush Мислех си го и то отдавна ама борим гъби и "долу" ми е супер некомфортно ....  Tired Наканили сме се като се роди бебо живот и здраве да си наваксаме подобаващо  Blush
А и да споделя че снощи най-накрая се наспах  newsm68 нямаше помен от комари и като изключим 00 беше голям кеф да стана наспала се  Sunglasses Ами да ви питам която има опит или знае ... до колко време след падането на стомаха идва щастливият момент .... не съм сигурна, но ми се струва че моя е паднал ... или просто вече много ми се иска защото от утре влизам в 38 седмица  Crazy Ако знаете някакви признаци че скоро ще е момента ще се радвам да споделите.... Аз например знам че може да ти се разстрои или обратно стомаха, да ти падне тапата .. Друго май не се сещам  Thinking

# 550
Днес и на мен ми е кошмарно крив ден. Първо има майстори наоколо от около месец и нещо, правят външна изолация на още 3 апартамента край нас и днес уж довършват последния, който е на съседа отдолу. Е, трябваше сутринта да лепят някакви неща, а следобед да пробиват с дрелка, обаче пичовете са решили по изключение, ДА Е СУТРИНТА и сякаш за да ни тровят живота ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, да вземат да къртят още от 8. А аз заспах в 7:20... И още не са спрели и вече взе много да ми писва. Цялата къща гърми, не мога да си проветря, защото всичко е в пепел, прах и мръсотия, терасите не са за гледане, никъде не мога да си простра пране вече цял месец. И като капак, ако решат да дойдат през деня, почват да вдигат врява в 14 без нещо. Просто уникално. Да е ден, два - съгласна съм. Стана повече от месец и се мотаят, бутат... А най-глупавото е, че са познати на ММ и не мога да изляза и да им тегля майните, както заслужават. Пък така ми идва отвътре, че не е истина. Иначе са добри момчета, стараят се хората, нищо против тях нямам, просто и аз като вас, от хормони ли, що ли, но нервната ми система е тотално изтормозена от тия ремонти и дрелки и барикадиране вкъщи.
Втората простотия за днес е глупавия кантар, който ми вдигна кръвното току що. Уж е нов, уж мереше вярно, а от няколко дни обикалям по 1 час къщата с него и на всяка крачка ми вади различни показания с разлики от по 2 кг. Един вид му бая и му се моля да вземе да покаже нещо реално или поне едно и също нещо 2 пъти поред, та да знам за какво го ползвам изобщо. Е, не става. И се вбесих здраво и насметох ММ да ходи да го връща откъдето го е взел, защото си има гаранция, а и никак не е евтин.
Хич не ми е драго да си го призная, но ми се струва, че до довечера за още неща ще се вкисна и изнервя. Чувствам, че мозъкът ми е прегрял от недоспиване и шум през деня. Направо не издържам вече.

# 551
  • Бургас
Бубинка Hug ужасно да си под обсада в собственият си дом Hug
Скоро да приключват и да си на спокойствие Hug

Мечтечка ,пиленце, бъди щедра и само него зарадвай - масажче,туй-онуй-само за него....
ти ще почакаш Mr. Green

# 552
О ама как не се сетих  Embarassed Хах Недялче вярно .... златна си  Grinning   bouquet
Бубинка разбирам те наистина. .... недей се отчайва скоро ще свърши ремонта и ще си отдъхнеш ... Удома беше само една седмица но беше паднала бомба и се изнервих максимално ... представям си как се чувстваш  Hug

# 553
Привет, дами!

Ех, добре че захлади днес, че снощи не можах от жега да мигна докато не включих климатика.... Crazy
Тъй като отдавна не съм влизала, не съм честитила на мамите с бебчета: честито мама Румина   bouquet  - радвам се че бебо е по-добре и се храни добре за килограмите си, сигурна съм че скоро ще се радвате двама вкъщи  Heart Eyes Само да е живо и здраво!
Честито и на Куинbouquet Нека всичко да е наред с малката, ще чакаме добри вести! newsm17

Иначе аз съм добре, бебка се е разположила както трябва - главично, надявам се че така и ще си остане. И мен все ме приболява около яйчниците, но мисля че се притиска някой  нерв... Не съм качила много килограми и ми е лекичко Laughing Нощем спя, но когато трябва да се завъртя е голям зор с коремчето....ама това да е, скоро ще мине!
Бебка си я усещам всеки ден, доста е активна, понякога се чудя кога спи това бебе и дали няма да ми спретне същата схема като се роди  Crazy

Недялче, добри съвети даваш за мъжете  Party

Мечтичка, ТМ милия чак жал ме хвана дето си го разплакала....ама наистина се реванширай някакси  Wink

Разбирам много добре и майките с по-малки дечица - то и аз от време на време се изнервям излишно на моята, после така мъчно ми става, че даже сълзици роня....  Outta Joint после си викам - то идеална майка няма, или поне аз не съм, ама и гледам да компенсирам по някакъв начин с отношение  Grinning

Бубинка - много неприятни емоции покрай теб, но още малко, душко, не остана  Hug

# 554
Здравейте,

и аз вчера се развиках за няма нищо на детето и после ми стана гузно, гузно. През нощта се преместих в неговото легло да го погушкам. Не че това оправдава лошото ми държание де.... ама пусти нерви, хормони, болежки, много ми идва на нагорно.
Незнам още една седмица как ще издържа, а после докато се наместят хормоните пак ще е страшно... Някой да знае къде се продават здрави нерви, за да се запася? Simple Smile

Прохладен ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт