Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките и ефективните стратегии за справяне с безсънието по време на бременност?
Какво е Малтофер и за какво се използва?
Какви са препоръките за използване на пелени и кои марки се препоръчват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките и ефективните стратегии за справяне с безсънието по време на бременност?
За да се пребори с безсънието по време на бременност, човек трябва да избягва използването на устройства като телефони или телевизори преди лягане, тъй като те могат да стимулират мозъка. Освен това консумацията на прясно мляко с мед или хомеопатични средства може да помогне. Важно е също така да се избягва консумацията на стимулиращи напитки като кафе и да се осигури удобна позиция за сън. Ако проблемът продължава, препоръчително е да се консултирате с лекар. Техники за релаксация, избягване на кофеин и тежки храни преди лягане, създаване на удобна среда за сън и минимизиране на дългите дремки през деня също могат да бъдат полезни. Важно е да се консултирате с вашия лекар за допълнителни съвети и препоръки.
-
Какво е Малтофер и за какво се използва?
-
Какви са препоръките за използване на пелени и кои марки се препоръчват?
-
Какво представлява акушерската подкрепа по време на раждане?
-
Какво представлява калцификацията на плацентата и какви са препоръките за наблюдение на този проблем?
ММ все ще прояви разбиране, ама малкото - само го тормозя 

След кола маската ми излезе някакъв проблем,много суха кожа и като раничка от едната страна...

Бебето направо ме разпори! Имах чувството, че през корема ще изскочи всеки момент, а вчера имах адски болки в кръста, на моменти не можех да седя права! Сега отивам на ЖК и 100% е пораснало за 10 дни, много ми натежава( за моите джобни размери...) После ще пиша!

Ох толкова си го обичам, а не смятах че му е толкова трудно понякога с мен
нямаше помен от комари и като изключим 00 беше голям кеф да стана наспала се
Ами да ви питам която има опит или знае ... до колко време след падането на стомаха идва щастливият момент .... не съм сигурна, но ми се струва че моя е паднал ... или просто вече много ми се иска защото от утре влизам в 38 седмица
Ако знаете някакви признаци че скоро ще е момента ще се радвам да споделите.... Аз например знам че може да ти се разстрои или обратно стомаха, да ти падне тапата .. Друго май не се сещам

после си викам - то идеална майка няма, или поне аз не съм, ама и гледам да компенсирам по някакъв начин с отношение