Отговори
# 720
Прекрасна  е

# 721
Куини много ти е красива принцесата! Blush  Heart Eyes  Бързо изписване ви пожелавам!  bouquet

# 722
  • Варна
Куини,прекрасна дъщеря имаш!  bouquet

# 723
МечтичкаД, AugustMama благодаря за съветите. Чела съм аз за лазене( и съм пробвала) ще опитам и този метод, дано и при мен да има ефект. ако трябва и на челна стойка ще застана, само да знам че това ще и помогне на мойта калпазанка Simple Smile.
Queen E страхотна е душичката златна. Толкова крехка, а същевременно и толкова силна. Бързо да достигате заветните грамчета, които не ви достигат, и да ви изписват да се гушкате вкъщи.

# 724
Злато85 дано се обърне бебка стискам палци  Hug
Куини наистина е страшна сладурна малката Даяна  Heart Eyes Пу пу да ви е жива и здрава!
Иви не писа с теб какво стана?

# 725
ОО, Даяна е много нежно сладко момиченце, стискам палци да расте бързичко и да я приберете скоро у дома!

# 726
  • София
Газелка, не мога да ти препоръчам лекар в Майчин дом, тъй като ходя другаде на ЖК , а и не смятам да съм с екип. Чух, че всички екипи там били добри.
Куини, прекрасна е малката! Бързо да наддава и да си се гледкате вкъщи Simple Smile

# 727
  • Sofia
Queen E, страхотна е, наистина! Пожелавам и на себе си такова прекрасно момиченце Praynig Да ти е жива и здрава:)
Относно лекарите - някои са ужасни... с втората ми бременност много исках да намеря лекар, който да е съгласен на нормално раждане след секцио..И така попаднах на доктор Ненов от Шейново, който бил привърженик и т.н Отидох в 8 месец при него, обясних му и той се съгласи ( даже се възмути, че изобщо някой е предложил пак да е секцио). Е, започнах да го посещавам на 2 седмици - всеки път 20 лв за тонове и 40-50 лв за преглед ( без разписка, без нищо). Всеки път започвахме отначало - коя бременност, защо съм имала една секцио и т.н Така и не ме запомни. Седмица преди термина ми каза " Абе я да назначим една дата за секцио..едро върви бебето, няма да има излишен стрес". И мен толкова ми трябваше, след като го бях чакала 3 часа за прегледа. Отидох директно в окръжна, при др Жекова и след една седмица бях родила - нормално, без шевове и бебчо си беше при мен от самото начало. Тогава и избора на екип беше 350 лв, с включена упойка....Е, сега е 700, но пак си струва за мен. Да, Калоян беше доста голям, но това никога не бива да е контраиндикация за нормално раждане ooooh!

# 728
Куини, принцесата ти е прекрасна, скорошно изписване   bouquet

# 729
Жанинче, вече ще се сещам за твоето безпроблемно и безшевно раждане като ме обвзема страха и се чудя дали ще се справя с болката и с нагласата, и с всичко  Laughing

# 730
ДВ
Queen E малката е страхотна!  newsm51
Да по мрънкам малко днес си взех изследванията на ПКК и урина, ПКК е супер дори хемоглобина ми е 114, но в урината имам завишени левкоцити. И утре пак ще повторя урината, защото нямам никакви оплаквания, пък ще видим. Иначе от утре започвам прането и подреждането на дрешките на бебка и стягането на багажа за болницата.
Лека вечер от мен и дано да успееме да се наспиме тази вечер.  smile3524

# 731
Мечтичка, много интересен сън си имала! Чак и на мен ми стана готино! Ако се роди на някои от тези числа, ще е супер!

Газелка, нямам думи ooooh! Аман от лекари! Да се чувстваш виновна, че му даваш пари, иначе ще иде на почивка, ама на Връбница в петък....

Куини, супер новини, жалко само, че не можах да я видя... Надявам се пак да качиш някоя снимка някой път  Simple Smile

Днес ми се обадиха за кошарата. Понеже само сме я капарирали и тази ми казва, че трябва да я платим, ама не можело да си я вземем, защото щяла да остане малко при тях, ама да сме си я платили! Пффф! Казах и да си гледа работата и, че кошарата ни трябва вече. Искаме да я сглобим и да си наредя дрешките вътре, да се измерише от лепилото и дървото, а и все пак съм в 9 месец! Като я искат за изложба, да си поръчат! Много ме издразни. Това се случва във Вис Виталис в Пловдив, да знаете! Утре с ММ ще ходим да се разправяме...

Та така...  Simple Smile

# 732

Момичета, линк към новата тема, Анабела или eneida18 ако могат да помогнат че не успях да се справя. за което се извинявам.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=858623.0;topicrefid=19

# 733
  • Варна
Дианче,тея майтап ли си правят от магазина? #Crazy newsm78 Shocked

# 734
  • София
Добро утро!

Аз съм една от малкото, които успяха да зърнат бебата на Куини - толкова е малка, а вече с изразителни черти. Сложете и нещо против уроки, защото е много нежна и красива.

Правим ремонт на терасата и не ми е драго, че времето се намръщи. С намръщеното време май и моето бебе измързеливя, че движенията станаха по-малко отчетливи. Рита си там, чопли си нещо, но определено има промяна. Вчера едвам не ми изтръгна дебелото черво, на моменти мислех, че е успяла ...

Общи условия

Активация на акаунт