Отговори
# 240
  • София
Куини честито момиченце. Пожелавам ви бързо възстановяване и да се гушкате скоро вкъщи. Стискам палци всичко да е наред  Praynig

# 241
Куинче ЧЕСТИТА ДЪЩЕРИЧКА Simple Smile  Two Hearts
Нека ти е жива и здрава и скоро да ви изпишат, на теб ти желая бързо възстановяване  Hug

# 242
Честитооооо, да е жива, здрава и много щастлива. Първата госпожица се роди в групата.   bouquet

# 243
Куини, честита дъщеричка!   bouquet
Да ви е жива и здрава и много, много да ви радва! Дано скоро си се гушкате вкъщи   bouquet

# 244
  • София
Толкова дълго те нямаше, Куинче, че на мнозина от нас съм убедена, че им мина тази мисъл...

Честито! Душичка златна, да е жива и здрава, принцеса малка ненагледна! Очакваме с нетърпение разказа ти!

# 245
Queen e , честито бебенце.Аз ти се чудих с това разкритие как имаш смелост да шаваш,дано да не е било то основната причина за по-ранно раждане,аз също съм с твоя термин и днес се улях да чистя и много се пренатоварих..

# 246
Куинче,честито! Живи и здрави бъдете и двечките.
Направо ме застреля от упор-и аз съм с твоя термин....

# 247
  • София
И аз чистих, и още чистя, да не говоря и колко обикалях навън с този огромен и тежък корем ...

Отивам да приготвям дрехи за болницата, очевидно е време и трябва да сме в готовност.

П.с. Така ме стегна стомахът, че ще повърна от притеснение.

# 248
  • Варна
Оооо каква новина! Куини, честита дъщеричка, дано сте добре и двете!   bouquet

Край, утре задължително отивам да купувам нещата за болницата!  Laughing

# 249
  • София
 Queen E Честита дъщеричка bouquet Да сте живи и здрави и двечките    Hug

# 250
Толкова дълго те нямаше, Куинче, че на мнозина от нас съм убедена, че им мина тази мисъл...

Честито! Душичка златна, да е жива и здрава, принцеса малка ненагледна! Очакваме с нетърпение разказа ти!

+1  Peace
Честито и от мен миличка, бързо възстановяване и бъдете здрави  Hug
И аз съм с мн. близък до твоя термин и си мислех, че е прекалено рано, и те няма защото се пазиш...както и да е ....  bouquet

# 251
Честита принцеска.  Praynig Praynig Praynig пожелавам ви бързо възстановяване и да се гушкате в къщи в най-скоро време.  bouquet

# 252
Куини , честита дъщеричка да ви е жива и здрава.   bouquet

# 253
Куини, честита малка принцеса. Нека ви е жива и здрава и много да ви радва! На теб бързо възстановяване  Hug

# 254
  • Дупница
Куини,честита дъщеря,да ви е жива и здрава,много радост да ви носи   bouquetБързо да надава и да ви изпишат скоро.

Общи условия

Активация на акаунт