Отговори
# 465
Здравейте, мами! От известно време ви следя, но все нямах време да пиша. Аз съм с термин 25.08. Желая на всички спокойни дни и нощи до този прекрасен момент!

# 466
  • Варна
Здравейте, мами! От известно време ви следя, но все нямах време да пиша. Аз съм с термин 25.08. Желая на всички спокойни дни и нощи до този прекрасен момент!
welcome

# 467
След такива мъки да заспя в тази жега и неудобството накъдето и да се обърна,се събудих нахапана от комари...Явно няма да е от най-леките и тази вечер... Naughty

# 468
  • Варна
И аз цялата съм нахапана от комари.Направо съм като крастава.С какво ли не се пръсках не помага.И киселините пак ме хванаха  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 469
  • Варна
Здравейте нови мамчета   bouquet hanaaa и аз съм за 25.08 Heart Eyes
Такааа благодаря ви много за куража и бързото реагиране  Hug Чувствата,които изпитвам са много смесени представата за момента,в който чуя първия плач,в момента,в който ми я сложат на гърдите жива и здрава представата за всичко това ме кара да се просълзявам,да си го представям и да се отнасям в едни такива мечти  Heart Eyes.Но тази паник атака се получава без да мисля за това,просто нахлува по някакво време и започва нещо страшно от към емоции.Тези хормони ще ме побъркат Rolling Eyes
Инъче се виждам с мамчета разни,групата във ФБ ми е доста интересна,всеки споделя снимки,песнички,видеа,ходя по разни магазини,пазаря,гледам филмчета,търся апартаменти и се наслаждавам на последни дни сън.Понеже на мен сънят ми е болна тема,цялата рода ме пита как ще се справя с това безсъние,нямало да се трая,ама аз си знам,че си е така и не се сърдя hahaha настройвам се психически за тази промяна.
Сега искам да си намерим апартамент скоро време,понеже става все по тясно,но е голяма мъка с това търсене  Thinking даже мислим да купуваме в краен случей,поне парите ще са си инвестиция,но ще видим  Money
За сега се разхлади малко та се живее,вечер не е така задушно,но 10 те ходения до WC са в програмата всяка нощ  Laughing
Лека вечер мамчета  Crazy

# 470
Оф това гърло няма оправия  smile3514 И лайка и сода с мен и не знам още кво и не става мамицата му... Цяла нощ съм бухала, като магаре ... Сега,като излезна и влизам в някоя аптека и квото искат да ми дават, че ще умра вече  Sad

Добре дошли на новите мами!

# 471
Иви -  с префдната бременност правих такива изслдвания за листериоза и токсоплазмоза, защото .... и аз незнам защо ми ги назначиха Simple Smile. Ревах цял ден като прочетох какви може да са последствията, но в кайна сметка излязоха отрицателни и ми се чудеха докторите - защо въобще са ме пратили да ги правя без да имам симптоми...
Не се притеснявай, докторите гледат да се пре застраховат и понякога прекаляват без да мислят как ни се отрзяват на нас тези  нерви.
И обременяване с глюкоза правих тогава, пак така профилактично. Но тогава вече бях наясно, че всичко е за всеки случай, а не защото ми има нещо.  Всичко ще е наред.  Hug

Добре дошли на новите момичета.   bouquet

# 472
  • София
Привет!

Пристигнаха дрешките за бебето ни от Хага, където живее 4-годишната ми племенничка - един огромен куфар и 9 средно големи кашона.  Shocked На бебето сме осигурили 3-крилен гардероб и комода - абсурд е да поемат толкова дрехи.

# 473
  • Бургас
Привет!

Пристигнаха дрешките за бебето ни от Хага, където живее 4-годишната ми племенничка - един огромен куфар и 9 средно големи кашона.  Shocked На бебето сме осигурили 3-крилен гардероб и комода - абсурд е да поемат толкова дрехи.

Малееееее....... не е като да нямаш избор Wink

# 474
aissa80 аз се чудя сега дали са правя....към листериозата изграждат ли се антитела или само ще покаже дали имам или нямам...аз се убих да ям салами и кви ли.не щуротии тая бременнаст....

# 475
  • София
Добро утро, момичета Simple Smile

Благодаря ви за мненията за избора на дата:) Вече се двоумя само между две и като видим и графика на лекаря то ще си покаже Simple Smile

diana:) много неприятно това с гърлото.На мен много ми помага Тантум верде. Дано да се оправяш бързо.

Нашия батко миналия петък се прибра с червено гърло и лаеща кашлица от градина и ваканцията му започна една седмица по-рано. Много ми е миличък и много ме слуша детето.

Емел внимавай да не се претовариш. Най-тежко на мен ми се отразяват навежданията и прикляканията. Голям гардероб ще има вашата госпожица  Simple Smile Всеки ден с различна премяна ще е. Като ги разделиш по размери и ще можеш да ги побереш Simple Smile

Добре дошли на новите момичета welcome

# 476
Добре дошли на новите момичета Hug

Емел, поне дрехите няма да са ви проблем в близкото бъдеще  Wink щом от бебе малката разполага с трикрилен гардероб дрехи , мислете му като порастне  baby_neutral

# 477
Здравейте момичета.

Добре дошли на новите мами.

Миналата седмица си взех 45-дневния болничен и тягосното чакане продължава и добива все по-реални размери. Не знам за вас, но аз съм кълбо от нерви от една страна , защото си стоя в къщи по цял ден и се чудя в коя точка вече да гледам Crossing Arms от друга наближаващия термин и малкото време, което остава ме психира ужасно. Просто вече не издържам на всички мисли и тревоги, които една след друга ме заливат. Колкото по-малко време остава, толкова повече се притеснявам за всичко свързано с бебето, каквото се сетите, от храната, която ям, през задължителните движения, изследвания, емоции, корем, до раждане и родителство. Всеки ден съм в различен филм. Grinning Наистина нямам търпение да се свърши и юли и да идва Моментът. А уж в това време трябва да се наслаждаваш на бременността, благородно завиждам на тези, които успяват да го направят.

диана - по-добре първо отиди до лекарката ти, защото аз на тия аптекари им нямам вяра. Един път в началото на бременността отидох с рецепта от лекарката за вагинални глобули и аптекарката ми дава нещо, което по име е сходно, но аз бях запомнила, че лекарката ми изписа малко по-различно и и казах , че май не е това. Онази гледа, гледа и в крайна сметка ми даде правилното и вика "Ами то прилича на другото лекарство." #Cussing out

иВи - не се шашкай излишно, аз също се филмирах с тази листериоза, защото освен, че си хапвам салам и луканка, ядох и от домашното сирене и кисело мляко на баба ми.  Sick и то с ясната идея, че не трябва.
Скрит текст:
Доколкото съм чела, тази бактерия я има и по плодове и зеленчуци, които консумираш сурови, но като цяло малко бременни имат информация за това пък все ми се струва, че не е някакъв често срещан случай. Важното е да се избягват меките сирена и синьо сирене.

И другото което е, ако нямаш симптоми, мисля че няма от какво да се притесняваш.

# 478
Здравейте момичета и добре дошли на новите мами!!!  bouquet
Днес се очертава изключително горещо ,още в 9:30 беше много топло,по-добре не излизайте навън.Аз съм на домашен режим днес,вчера събрах достатъчно слънце! Simple Smile имам още 5 дена до прегледа...ии нямам търпение да го видя тоя бръмбър в каква позиция е и да разбера дали всичко е наред с нас!  Embarassed

# 479
Привет, момичета   bouquet

Как се справяте в тая жега?  Crazy Краката и ръцете ми са толкова подути, че направо не се трае, едвам ходя ooooh! Sad Както казва една приятелка, в стъпалата приличам на Шрек  Embarassed

Днес се престраших и се качих на кантара  #Shocked - плюс 15 кг. -  еми това вече е много, все пак остава цял месец до раждането smile3511, кой знае колко ще ги направя до края  #Crazy

Вчера напазарувахме със сестрата на ММ повечето от нещата за болницата, днес ще ги изпера и вече ще съм една идея по-спокойна, тъй като голяма част от багажа вече е подготвен  Sunglasses

diana:), бързо да ти се оправя гърлото  Hug На мен ми помагаха билкови лукчета и мед направо с лъжицата от буркана  Wink

n_dimitrova89, пожелавам ти бързо да излизаш от тая фаза, че наистина е много неприятно  Sad Не, че ще те успокои, ама като гледам всички наред минаваме през нея  Confused.

Гръмотрън, всичко е наред с вас, сигурна съм  Grinning

Добре дошли на новите мамчета   bouquet Ще си пъшкаме заедно в жегите  Crazy

Хубав ден на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт