КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 72 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 270

...............
Оркун ще излезе опасен, а? newsm78  Той зае второто място по черни точки... hahaha  hahaha

newsm09 newsm09   Naughty Naughty

Hug Hug Hug Hug

Много правилно си ги преценила  Peace  без Крачо и аннето  Mr. Green Mr. Green Naughty hahaha hahaha hahaha

Hug
Да не би да съм объркала имената... newsm78
Приятелят на Мира, тоз настоящият сега не беше ли Оркун?
А за майката...коя от двете? На Яман или на Мира?
И аз не връзвам от раз с тез съкращения и заместители на имената... hahaha hahaha

# 271

...............
Оркун ще излезе опасен, а? newsm78  Той зае второто място по черни точки... hahaha  hahaha

Hug Hug Hug Hug

Много правилно си ги преценила  Peace  без Крачо и аннето  Mr. Green Mr. Green Naughty hahaha hahaha hahaha

Hug
И аз не връзвам от раз с тез съкращения и заместители на имената... hahaha hahaha

Същият  Mr. Green аннето е Невин - на Яман  Peace
Ама това е през моите очи  Laughing Laughing    Hug
Ще свикнете и с имената и със съкращенията, пък може и нови да си направим  Hug Hug Laughing

# 272

...............

Hug Hug Hug Hug

Hug
Привет  Hug Hug Hug Hug
Много добре си ги схванала и правилно си ги прецинила,ама специално за Аннето/майката на Яман/ и Крачо/Оркун/ има противоречиви мнения.За мен по принцип по гнусотия /по черни точки/Оркун е на 1 място ,но това е защото съм гледала всичко ,а Аннето-някои я оправдават а други назидават.Аз съм от вторите. Peace Но на първо четене много добре си ги определила.

# 273

...............

Hug Hug Hug Hug

Hug
Да отговоря от нейно име............. Party Party Party Party Нищо не си объркала.............. Peaceот към то имена и аннета.............. Wink Hug Hug Hug Hug

# 274
Скрит текст:

...............

Hug Hug Hug Hug

Hug
Да отговоря от нейно име............. Party Party Party Party Нищо не си объркала.............. Peaceот към то имена и аннета.............. Wink Hug Hug Hug Hug

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 275
Момичета, ОК! Peace  Hug

Майката на Яман...поне до тук си е за мъмрене...меко казано.
Ама изглежда и нейната не е лесна. И преди и сега.
Не, че това трябва да я оправдава- не. Naughty
Но ще и дам известно време- толеранс в аванс... за сега.   Peace

За Оркун, някак неискрен ми се видя към Мира, размени поглед и знаци с някакво момиче с червена рокля... Shocked
Или поне така ми се стори на мен... newsm78
А и въпроса му към Мира за Яман ... почти веднага...сваля ли те?  ooooh!
После и как го проследи с поглед когато Яман се разхождаше с Март... Thinking
Та, поведението му веднага ме наведе към мисъл за известна несигурност и неувереност у него,
а такива усещания у някого могат да бъдат и опасни.  Mr. Green
В такъв смисъл опасен...но и това са само първи впечатления, ако ме убеди, че съм сгрешила-
веднага ще го компенсирам... hahaha hahaha

Лека за втори път, трети няма да има. Wink  Hug

# 276
Добро утро, девойкииии!  Hug Hug Hug  Пазете се от слънцето днес!   Nature Sunny  Nature Sunny

Момичета, ОК! Peace  Hug

Но ще и дам известно време- толеранс в аванс... за сега.   Peace

За Оркун, някак неискрен ми се видя към Мира, размени поглед и знаци с някакво момиче с червена рокля... Shocked
А и въпроса му към Мира за Яман ... почти веднага...сваля ли те?  ooooh!
Та, поведението му веднага ме наведе към мисъл за известна несигурност и неувереност у него,
а такива усещания у някого могат да бъдат и опасни.  Mr. Green
В такъв смисъл опасен...но и това са само първи впечатления, ако ме убеди, че съм сгрешила-

Лека за втори път, трети няма да има. Wink  Hug

Марги, Hug Hug Hug  привет и от мен !  
  Много точна преценка имаш за героите  Peace
Не помня кое от момичетата ( която се познае ,да ме извини ) преди няколко дни каза ,че лелка- сценаристката Едже , ни е казала всичко още в първа серия.  И наистина е така , но аз лично  го разбрах след като изгледах двата сезона .  Peace

# 277
Добро утро  bouquetда питам момичетата който знаят наизуст всяка сцена бтв-то режат ли от сериите Laughing Laughingиначе впечатленията ми са добри бих казала отлични от снощи.Дори мм се загледа и му хареса.От практиката ми с тази сценаристка-гледала съм всички нейни творения но в тандем с Мелек-съм оставала леко разочарована от някой моменти.Но пък съм си казвала-все пак80 серии трябва и на моменти да има пълнеж....та за сега всичко е наред.....изключителна двойка....химията възникна веднага.....бих казала Мира поде свалката....хареса ми... Laughing Laughing

# 278
  • Bulgaria
Яман-бедно и скромно момче ,но за съжаление израснало в неблагоприятна среда.Веднага си хареса Мира и не хареса Оркун .Как го гледаше само  Simple Smile Паснаха си с Мерт идеално  Grinning
Мира-не ми хареса чак толкова на външен вид ,но сигурно ще я променят след някой и друг епизод.Въпреки че е богаташка ,тя не е като другите.Сговорчива и мила е.За жалост е избрала неподходящ приятел-Оркун.Дано се опомни бързо Grinning
Селим-това ми е най-положителният образ.Не е израснал в богаташко семейство ,бащата на Ендер не го смята за равен с тях и затова разбира положението на Яман.Не всеки може да докара вкъщи един ``крадец``,който познава само от няколко срещи.Обича много семейството си
Ендер-Добре че не прилича на баща си .И тя е много добра .Притеснява се от дружбата между Яман и Мерт като всяка майка.Като го опознае ще се променят нещата
Оркун-не ми харесва нито външно ,нито като характер.Много е надменен и с пренебрежение гледа Яман .Няма начин да не отнесе бой от него в доста от епизодите  Grinning

# 279

Добро утрооооо  Party Party Party Party Crazy

ЯмОр  Naughty  Party Party Party Party

# 280
Добро утро  bouquetда питам момичетата който знаят наизуст всяка сцена бтв-то режат ли от сериите Laughing Laughingиначе впечатленията ми са добри бих казала отлични от снощи.Дори мм се загледа и му хареса.От практиката ми с тази сценаристка-гледала съм всички нейни творения но в тандем с Мелек-съм оставала леко разочарована от някой моменти.Но пък съм си казвала-все пак80 серии трябва и на моменти да има пълнеж....та за сега всичко е наред.....изключителна двойка....химията възникна веднага.....бих казала Мира поде свалката....хареса ми... Laughing Laughing

Попринип епизодите,които ние сме гледали с повечето по турската телевизия с по 2 часа или по 1.45 нещо такова.БТВ няма как да не посъкрати нещо,епизода свърши много наникъде..Предполагам,че тази вечер ще продължи останалата час от 1 епизод,защото тя не е никак малка.
Иначе добре сте се ориентирали за героите Grinning Ще свикнете и с имената не са трудни. За да ви олесня ще ви кажа по-главните.
Суде-майка на Мира
Фарук-съпруг на Суде и баща на Мира
Селим-баща на Мерт
Ендер-майка на Мерт и съпруга на Селим
АШК(асъм шекип Кая)-дядо на Мерт и баща на Ендер
Оркун-гадже на Мира
И Мир и Яман си ги знаете Grinning

# 281

Доста повече от погледи си бяха разменили  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

KITENKA Peace в снощнато парче  Laughing нищо не липсваше  hahaha hahaha

mimioza Hug

# 282
Мераба................. Hug Hug Hug

# 283
Поздрави и пожелания за хубав ден и от мен! Hug

Благодаря за всичко споделено!   bouquet

Цитат
сценаристката Едже , ни е казала всичко още в първа серия.

daniela.qnkovaHeart Eyes
И аз мисля, че има нещо такова.  Peace

mimioza,  Heart Eyes
Споделям впечатленията ти за героите, поне като първи и предполагаеми.
А Селим веднага получи и моите симпатии. Grinning
И чувството му за хумор ми допадна, особено в репликите, които си размениха с Ендер. Peace
Бащата на Ендер много елегантно се опита да напомни на дъщеря си за мнението си към съпруга й,
но и премерено спря и не премина границата на допустимото.
Какъв ще се окаже като характер/добър или от лошите/- не знам, но това ми хареса и у него.  Peace
Суде  доста материално гледа на живота, че и на този на дъщеря си Мира... newsm78
Е, не, че е лошо, ама май е прекалено в нейния случай, та това е обезпокоителното.. Mr. Green
При Мира и Яман- колкото и да са различни, като среда, възпитание, ми се струва,
че има нещо по което много си приличат.
Може би като отношение към света около тях, и това наред с чисто визуалното привличане,
ще бъде повод за интереса им един към друг. Интерес, който ще премине в нещо повече. Grinning
Фарук изглежда е във финансово затруднение, ама проблема му е повече жена му.
Пари се намират, но от такава съпруга...трудно се "спасява" човек... hahaha hahaha

Да кажа и две думи за каста...добър е.  yes
Една част познавам от други сериали, някои за първи път гледам-  но от играта на всички съм удовлетворена.
Всеки от артистите почти веднага ми "пасна" с героя си.  Peace
Прибавям и добрата им игра разбира се.  thumbsup

Scatter  Hug

# 284
Добро утро, девойкииии!  Hug Hug Hug  Пазете се от слънцето днес!   Nature Sunny  Nature Sunny

Момичета, ОК! Peace  Hug

Но ще и дам известно време- толеранс в аванс... за сега.   Peace

А и въпроса му към Мира за Яман ... почти веднага...сваля ли те?  ooooh!
а такива усещания у някого могат да бъдат и опасни.  Mr. Green

Лека за втори път, трети няма да има. Wink  Hug

Марги, Hug Hug Hug  привет и от мен !  
  Много точна преценка имаш за героите  Peace
Не помня кое от момичетата ( която се познае ,да ме извини ) преди няколко дни каза ,че лелка- сценаристката Едже , ни е казала всичко още в първа серия.  И наистина е така , но аз лично  го разбрах след като изгледах двата сезона .  Peace
Аз бях........... Peace И що се извиняваш................. Thinking   Аз точно за тва го казах...................щот и аз го разбрах след като започнах преговора.......... Wink  От 2седмици стоя все на 1еп.................луда съм по него.............. hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  Яман там е уникален...............  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт