КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 378
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Мерт ми е страшно симпатичен и играе чудесно
Оплете се яко като видя Елюл ,чак не разбрах какво приказваше , то и той май не знаеше
Мерт може и да изглежда шантав ,но според мен е страшно прозорливо момче и има силно развито чувство за справедливост.Често в безкрайното бърборене казва една дума но точно на място и кара тези около него да се замислят и да си задават въпроси
Суде ми е страааашно противна.За нея важи в пълна сила " пази боже сляпо да прогледне"
Ама добре и го каза Фарук- Ендер ти плаща разходите.Асудица- побесня
newsm10
Абсолютно точно за Мерт. Много хубав образ е той.  Peace
Мерт, Мира и Селим веднага разбраха, че Яман е различен и специален и го приеха от раз.

# 511
Забравих да допълня за Ендер-показа характера на  баща си.Изобщо не се заинтересува как е момчето ,живо ли е ,а плачеше за къщата...Безобразие....
mama evgenia благодаря за оценката
Ендер, както и почти всички герои, си има своит добри и своите тъмни страни  Peace

Да ,така е ,но аз коментирам само за епизода тази вечер  Peace Всеки епизод е отделен-показва промяната в героите в положителна или отрицателна насока
Така е  Peace

# 512
  • Bulgaria
Да допълня и за Мерт - остана до края с Яман ,не го предаде .Сподели с Селим за случилото се вечерта ,за да му помогне.Той не е шантав-просто поведението му отчасти е детенско ,но е упора за Яман ,макар че се вижда повече обратното.Израснал е в затворен кръг и е момчето на мама ,затова няма поведението на ``тежкар  като Оркунч и компания  Simple Smile

# 513
Мерт ми е страшно симпатичен и играе чудесно
............
Суде ми е страааашно противна.За нея важи в пълна сила " пази боже сляпо да прогледне"
Ама добре и го каза Фарук- Ендер ти плаща разходите.Асудица- побесня

Две много точни констатации.
  Малко ме дразни добродушието на Яман и криворазбраното му благородство.
  Може ли да ми постнете серията. Дори и в турската, защото пропуснах първите 15-20 минути.

# 514
  • Bulgaria
ORS/KRISI заповядай  Hug
http://www.videoclip.bg/watch/500766_kvartala-na-bogatite4ep-bg-audio-medcezir

Яман не иска да е в тежест на семейството ,затова .Чувства се като натрапник въпреки че Селим и Мерт го приемат като част от семейството .Трябваше просто да си тръгне , а не да тревожи хората ,които му подадоха ръка....

В медиите се тиражира че Ча ще е новият екранен партньор на Берен  Саат в Кюсем султан.Ще ми е много интересно да го видя в съвсем друга роля ......

# 515
И аз се зачудих защо Яман си премълча и не каза нищо.
По скоро си мисля ,че не искаше да навреди на Селим.Знае ,че ще е неговата дума срещу думата на Оркун  и компания
Ще настрои всички в богатия квартал срещу себе си , а това ще рефлектира и върху Селим и Мерт
Никой от богатите няма да застане срещу Оркун, а точно обратното-ще скочат срещу Яман,ще обвинят Селим че мъкне разни лъжци които злепоставят децата им
На сегашния етап Ендер също не би повярвала на Яман.Ако Яман признаеше щеше да създаде допълнително напрежение и в семейството
Така мисля ,че го направи заради Селим

# 516
  • Bulgaria
И аз се зачудих защо Яман си премълча и не каза нищо.
По скоро си мисля ,че не искаше да навреди на Селим.Знае ,че ще е неговата дума срещу думата на Оркун  и компания
Ще настрои всички в богатия квартал срещу себе си , а това ще рефлектира и върху Селим и Мерт
Никой от богатите няма да застане срещу Оркун, а точно обратното-ще скочат срещу Яман,ще обвинят Селим че мъкне разни лъжци които злепоставят децата им
На сегашния етап Ендер също не би повярвала на Яман.Ако Яман признаеше щеше да създаде допълнително напрежение и в семейството
Така мисля ,че го направи заради Селим

Напълно подкрепям мнението ти  Hug Не искаше да им навреди ,а да се махне от живота им ,за да нямат повече проблеми с него . Чувства се виновен без вина ,за съжаление......Компанията на Оркун излезе с повече съвест от водача си  Laughing Laughing

# 517

Здравейте, дами! Hug
Харесал ви е трети еп., както разбрах. Peace Аз не можах да го гледам целия, обаче мисля да наваксам сега. Naughty
И аз много се изкефих на Селим и на Мерт.  smile3521 smile3501От първия момент се държат към Яман като истински баща и брат. А Селим беше уникален с Асуде - приземи я бързо.  Sick
Ендер ви е подразнила, но още в следващия епизод ще се компенсира: аз я оправдавам, защото тя смята, че пази семейството си. После, тя все пак е дъщеря на АШК: постъпва благородно и щедро към Фарук и семейството му, защото ги познава, но Яман за нея е истинска опасност и за Мерт, и за мира и цялостта в семейството ѝ. Naughty Думите на Мерт обаче още сега я накараха да се замисли.... Peace
А относно Мира: smile3503 да не казвам силна дума, но в предишен пост споменах: към 7-8 еп. ще я приемете безрезервно... поне при мен беше така, макар че и аз бях почитателка на Фемир, но сега определено смятам, че Ямира е по-магнетична двойка, доколкото може да се правят сравнения...  smile3501 Най-малкото заради играта на Ча - мнооооого израсна в този филм той.. smile3501

# 518
поне при мен беше така, макар че и аз бях почитателка на Фемир

Shocked Shocked Shocked   Sick  За 2 години да не разбера  Shocked Shocked hahaha

Най-малкото заради играта на Ча - мнооооого израсна в този филм той.. smile3501

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10  Laughing

# 519

Благодаря, Мимоза! Изгледах я.

# 520
  • София
И аз да се включа в групата на гледащите  Mr. Green въпреки че успявам за последните 30 мин.
Мерт и Селим и на мен са ми любимци  Peace
И да припомня един от любимите ми моменти - дефилето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 521
поне при мен беше така, макар че и аз бях почитателка на Фемир

Shocked Shocked Shocked   Sick  За 2 години да не разбера  Shocked Shocked hahaha

Най-малкото заради играта на Ча - мнооооого израсна в този филм той.. smile3501

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10  Laughing

То е, защото аз се скатавах:  smile3530 Мис Таен агент.....
ШаКа, бе Ивееее.... hahaha hahaha hahaha
Аз ви открих през лятото на 2013 г., Stop когато се чакаше новия проект на Ча, а аз търсех като пощуряла финални серии на ПЕ.  Mr. Green Викам си, не може така в нищото да свърши този филм... И попаднах на вас...Разбрах, че няма продължение, а Ча ще участва в нов проект....  Crazy и започнах да следя, бяхте ми като мехлем след гадния финал на АФК ooooh! дори няколко серии от Лалето изгледах, за да науча нещо за партньорката... Sick Но Сери на фона на оная певица, босненката, изглеждаше.... Sick И в началото гледах с неприязън... но то много такива имаше тогава, smile3511 после я приех, а към 7-8 еп. се улових, че започвам да я защитавам в коментарите...  newsm47
То Ча израсна, ама пък и тя няма нищо общо с предишния си филм, така чеее се превърнахме бавно-бавно в пристрастени, сега с удоволствие бих гледала нови неща и на единия, и на другия, пък ако ще да е не харем, а и психотрилър.... Crazy Crazy Crazy

# 522
И аз да се включа в групата на гледащите  Mr. Green въпреки че успявам за последните 30 мин.
И да припомня един от любимите ми моменти - дефилето  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мммммм как я гледаше тук Яманчи  Crazy Crazy Crazy а ня нея колко приятно й стана  Flutter Flutter Flutter

# 523

Последна редакция: пт, 10 юли 2015, 23:11 от Venetat

# 524
  • София

Мммммм как я гледаше тук Яманчи  Crazy Crazy Crazy а ня нея колко приятно й стана  Flutter Flutter Flutter

И Селим ги забеляза  Party Party Party и Крачо ги забеляза и заприлича на кисела ябълка  Sick Sick Sick Sick hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт