КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ от 7 юли по БТВ - ТЕМА 1

• 70 230
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Ани Hugи мен ми е дерт и го мятам Laughing

hahaha hahaha hahaha

Този път не са рязали сцени БТВ  Mr. Green Дублажът е на ниво също  Peace
не съм съгласна  Peace не ми харесват дубльорите, особено на аби и на Яман  ooooh! ooooh! ooooh! вече съм сигурна, че няма да си го причиня с дублаж.  Joy Joy Joy Joy

който не може да свали епизода от датата, аз го свалих и го качих в докса и транзит Peace

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001Ти си слънце.... Hug Hug Hug HugИ аз нЕма да си го причиня.......... Peace Peace PeaceЩе го изгледам от друго място..................... Wink

# 91
Ани Hugи мен ми е дерт и го мятам Laughing

hahaha hahaha hahaha

Този път не са рязали сцени БТВ  Mr. Green Дублажът е на ниво също  Peace
не съм съгласна  Peace не ми харесват дубльорите, особено на аби и на Яман  ooooh! ooooh! ooooh! вече съм сигурна, че няма да си го причиня с дублаж.  Joy Joy Joy Joy

който не може да свали епизода от датата, аз го свалих и го качих в докса и транзит Peace

Ани аз го свалих ,но не мога да го отворя. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

във формат flv е и не с всеки плейър става. Пробвай с media player classic  Peace
Сега ще пробвам,че ми е любопитно какъв е дублажа.

# 92
  • близо до брега на морето
Бойче Hug Hug Hugишим не ишим-за кардашимите заман вар Wink Laughing
Мертчо нарече Судето-Круела де ВИЛ hahaha hahaha hahaha hahaha

# 93

hahaha hahaha hahaha аз го превъртях набързо  Joy Joy Joy и това не съм го чула.  Joy Joy

# 94

Тва го бях забравила.......................... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 95

Ани,  Hug Hug Hug  благодаря ти .

Точно както се очакваше .  Confused  Все едно ,че гледам друг сериал.  Sick   Чуждо ми е някак.....може би ще свикна с времето ..... Thinking

Последна редакция: ср, 01 юли 2015, 09:23 от daniela.qnkova

# 96
  • близо до брега на морето

# 97
# 98
# 99
Шокирана съм ,дублажа е ужасен,гласовете нямат нищо общо с реалноста,ужасни са. Много съм разочарована.Дано свикна. И семейство Дживанер мале какъв превод ..................

# 100

Здравейте и от мене в новата тема,  Hug Hug Hug много се радвам, че прекрасното ни сериалче е предвидено за излъчване по БТВ.  newsm44 newsm44 newsm44 На новите момичета - горещо го препоръчвам, каквото и да ви казват!  newsm10 Какъвто и да е преводът, аз ще го гледам непременно.  smile3508 Особено първи сезон е толкова свежарски, че не бих го пропуснала. Naughty
Един въпрос - и на мен не ми отваря  публикуваният файл - може ли някой да ме ориентира как  да го отворя - с коя програма? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 101

Да се допълня с тези нови снимки на Ча,  мисля че ги нямаше в темата.... Hug

# 102
  • София

Здравейте и от мене в новата тема,  Hug Hug Hug много се радвам, че прекрасното ни сериалче е предвидено за излъчване по БТВ.  newsm44 newsm44 newsm44 На новите момичета - горещо го препоръчвам, каквото и да ви казват!  newsm10 Какъвто и да е преводът, аз ще го гледам непременно.  smile3508 Особено първи сезон е толкова свежарски, че не бих го пропуснала. Naughty
Един въпрос - и на мен не ми отваря  публикуваният файл - може ли някой да ме ориентира как  да го отворя - с коя програма? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Валя, при мен се отвори с BS player, Ани е препоръчала media player classic   Hug Hug Hug Hug

# 103
http://data-bg.net/details.php?id=19121
За най-нетърпеливите,буйрун Laughing
Първи епизод с бг аудио

тази "дата" , ех все тя се дава за пример. Все пак първоизточникът е Войо , а не датата.

# 104
ето началото на 2 еп.
http://vbox7.com/play:8134a2dbc1

Общи условия

Активация на акаунт